Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pikkuveli liian suurissa saappaissa

 Pikkuveljeni ei toiveistani huolimatta ole pysynyt lintuna, vaan miehistyy järjetöntä vauhtia.  Olen pikkukaupungissa kotona käymässä ja...

 Pikkuveljeni ei toiveistani huolimatta ole pysynyt lintuna, vaan miehistyy järjetöntä vauhtia. 


Olen pikkukaupungissa kotona käymässä ja muina miehinä notkuin pikkuveljeni huoneen ovella neuvomassa veljeäni tietoteknisessä ongelmassa.

Sivusilmällä tähyilin veljeni kaaoksen vallassa olevaa huonetta. Huoneessa on teini-ikäiselle tyypillinen kaaos, josta ei tietenkään löydä mitään. Varsinkaan pikaisella silmäyksellä.

Paitsi että minä löysin, huomasin, bongasin, näin. Ihan tahtomattani ja etsimättä. Jotain, mikä tuhosi mieleni ehkä ikuisesti.

Pienenpienellä pikkuveljelläni oli huoneessaan kondomeja. K o n d o m e j a. Kortsuja. Spärdäreitä.
Nyrjähdin jotenkin ihan tyystin. Samaan aikaan olin tyrmistynyt, mutta toisaalta hihitytti, toisaalta järkytti, toisaalta ei pitänyt pokka. Tunsin, kuinka paloauto oli hiipinyt poskilleni.


Pakko oli tästä havainnostani mainita. Pikkuveljeni totesi hankinnan olevan seurausta vedonlyönnistä, mutta tähän en kyllä usko. Pikkuveli kun on seurustellut jo kohtuullisen pitkään (pidempään kuin minä yhteensäkään kaikkien säätöjeni kanssa) saman tytsin kanssa. Käyttökaveri on siis olemassa.

On hauskaa, miksi menin havainnostani niin sekaisin. Pikkuveljeni ei oikeasti edes ole enää erityisen pieni. Itse imin samanikäisenä munaa täyttä häkää. Jotenkin yllättävästi olen itse suhtautunut kamalan vanhanaikaisesti veljeeni. Olin eturintamassa vastustamassa pikkuveljeni ja hänen tyttöystävänsä yökyläilyjä, kun tällainen mahdollisuus tuli puheeksi. Vastarintani vain vähän mureni siinä vaiheessa kun kuulin, että yökyläilyjä on jo tapahtunut.


Joka tapauksessa, kaiken tyrmistyksen keskeltä sain sen verran koottua itseäni, että kehuin veljeäni vastuullisesta toiminnasta ja mainitsin, että on erinomaista että hän on välineistöä hankkinut.

Nyt vaan hihityttää. Pikkuveljeni on kuitenkin henkisesti vielä niiiin lapsi, että en voi kuvitella (luojan kiitos) häntä mihinkään nylkytyspuuhiin. Vähän sama ku kolmekutosen jalat sukeltais neljäkutosen saappaisiin ja lähtis juoksemaan. Liian suurissa saappaissa, siis.

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Voi apua, kirjoitit tästä niin huvittavasti, että nauroin kotona ihan ääneen :D Mutta hienoa, että pikkuveljesi meinaa harrastella seksipuuhia turvallisesti, se on aina parempi kuin puuhastella ilman minkään valtakunnan ehkäisyä. :)

  Näitkö muuten salkkarien juonipaljastuksen? Voi Kallea, en tiedä miten pystyn jakson katsomaan kun kuvaus kuulosti jo aikas pahalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen kyllä siinä mielessä ylpeä veljestäni!

   Luin tässä aamulla juonipaljastuksista, vähän olen kyllä kauhuissani!

   Poista
 2. Samanikäisenä imit munaa täyttä häkää? Voi, ihan kateeksi käy. Meidän "pikkukylässä" (eikä se ole edes niin pieni, jotain 16000 asukasta oli kaupungissa siihen aikaan, vaikka maalaiskylällähän itse asuin) ei olisi tullut kyllä kuuloonkaan silloin 10-15 vuotta sitten, että olisi munaa päässyt imemään. Eikä mitään muutakaan kivaa touhuamaan. Isoon kaupunkiin piti muuttaa (eli paeta) voidakseen alkaa elää.

  Ja siis minkä ikäinen se sun pikkuveli sitten on? 19? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi, meidän pikkukylä on vielä paljon pienempi :D. En mäkään nyt ehkä ihan _täyttä häkää_ todellisuudessa, mutta olin kyllä munan makuun päässyt. Toki silloinen partneri oli muualta, ei täältä pikkukylältä suinkaan.

   Pikkuveli on kohta 16, ei siis mikään silleen lapsi enää. Näen hänet kuitenkin aina sellaisena 5-vuotiaana pallerona, niin kyllähän tällaiset järkyttää :D.

   Poista
  2. No joo, sä olet itsekin _niin nuori_ että olet elänyt nuoruuttasi chat-/deitti- ym. palveluiden aikana. Vaikka en itsekään ole kivikaudella nuoruuttani elänyt, silloin ei todellakaan ollut sellaisia mahdollisuuksia kuin nyt tutustua yhtään kehenkään eikä varsinkaan yhtään kauempaa. Olin ehdottomasti se koko paikkakunnan ensimmäinen ja ainoa homppeli kautta historian.

   Ehkäpä mullakin olisi ollut nuorena seksikokemuksia, jos ei olisi elänyt nuoruuttaan 1990-luvun alussa :)

   Poista
  3. Joo, olen tietysti!

   Just näissä seuranhakumahdollisuuksissa tapahtui aika suuri muutos tolleen 90-luvun ja 2000-luvun alkujen välissä.

   Poista
  4. Voi, käy kateeksi täälläkin. Anonyymi, ei se 90-luvulla nuoruuden viettäminen vielä seksiä/parisuhdetta mahdollistanut. Ei edes se, että paikkakunnalla näkyy (wikipedian mukaan) olevan yli 100000 asukasta ole tae mistään.

   (joo, tiedetään: vika on pärstässä ja persoonassa)

   t. Kitkerä neitsyt, edelleen.

   Poista
 3. Naurahdin kanssa parissa kohtaa ääneen :D
  Niin ne vaan kasvaa vaikkei sitä itse tajua :>

  VastaaPoista
 4. hah!Hyvä teksti.Miten sää sillo tnnistit kuka on homo ja kuka ei.Onha sun täytyny niistä jotenki ottaa selkoo jos oot kerta munnaaki imeny täyttä häkkää :D ite asun pikkusesa tuppukyläsä josa en tiiä olevan kettää homoa tosinoon itekki vielä kaapissa mutta ois kiva löytää joku muuki homo

  VastaaPoista