Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Onko Top Gun homoelokuva? osa 2

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, on lauantaina Neloselta nähtyä Top Gun-leffaa pidetty tietyissä piireissä aika homoelokuvana. En ole nähny...

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, on lauantaina Neloselta nähtyä Top Gun-leffaa pidetty tietyissä piireissä aika homoelokuvana.

En ole nähnyt leffaa ennen, mutta nyt, vihdoinkin, reipastuin ja katsoin sen televisiosta. Extempore noin kolmea minuuttia ennen elokuvan alkua keksin, että voin raportoida havaintojani elokuvan homoudesta livenä Twitteriin.  


Twitter-viestini, eli twiittini kuten sivistynyt maailma sanoo,keräsivätkin kivasti favorittauksia, yhden retweetin sekä muutaman viestin verran keskustelua. Jes, hyvä te!


Koska kaikki eivät Twitterissä ole, päätin tehdä pienen tiivistelmän illan parhaista paloista bloginkin puolelle.

Silmänruokaa homomiehille Top Gunissa kyllä on. Hyvin miellyttäviä ei-vähäpukeisia kohtauksia ovat ainakin kohtaukset Tom Cruisesta nahkatakissa ja Ray-Baneissa, moottoripyörän selässä. Tom (Cruise) of Finland, kuten Kille sanoi. Törkeästi varastin hänen neronleimauksensa journalismin nimissä. 
Locker room-scenellä viittasin tähän kohtaukseen. Kuva kertoo omaa kieltään, kuten elokuville tyypillistä on.


Ihan ilmiselvää homojen kiihotusta lentäjiä kohtaan on taas käytetty Top Gunin Volleyball-kohtauksessa. Hiekkaa, aurinkoa, hikisiä paidattomia vartaloita ja taustalla soi vielä Playing with the boys... Tarvitseeko sanoa enempää? Ai ei? No hyvä. Voitte katsoa kohtauksen YouTubesta:

Jos mietitte, että ai mikä kylpyhuonekohtaus, voitte katsoa allaolevaa kuvaa. Tom Cruise etukenossa läpikuultavissa, valkoisissa, tiukoissa boksereissa ja ylempi lentäjäherra katselee tuimana takaapäin peilin kautta. Ja kohtaus ei ole mikään vilahdus, sillä se kestää. Ja kestää. Kunnes lopulta loppuu, ja katsoja voi jäädä miettimään, mitä katsojille ei näytetä.


Kysymys, onko Top Gun homoelokuva, on vähän sama kuin onko Jumalaa olemassa tai mitä tapahtuu kuoleman jälkeen. Vastaus ei ehkä ikinä selviä, mutta uudet ja taas uudet sukupolvet jaksavat tätä miettiä ja etsiä vihjeitä oikeasta vastauksesta.

Mutta minun näkemykseni: on se.  Samaa mieltä ovat Twitter-seuraajani: yksi epävarmana kysyi, että eikös se ole aika gei. Toinen vastaa ensimmäiselle, että se on todella, todella. Siinä lienee vastausta otsikon kysymykseen.

Rakkaat lukijat, kertokaa näkemyksenne! Mitä olette mieltä: Onko Top Gunissa todella kyse homoilusta rivien välissä vai onko kyse rivienvälissähomoilun janoisista homoista? 

Seuraa Tämän kylän homopoikaa Twitterissä!

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Haluisin uskoa, että kyseessä on homoleffa. Mutta kai hetskutkin kiihottuu samoista kohtauksista.

    VastaaPoista
  2. oletko sattunut näkemään elokuvaa nimeltä Veren vangit? Tom Cruise on siinä Brad Pittin kanssa, ja tästäkin on ollut pohdintaa että onko kyseessä homoelokuva. :D Sehän on siis vampyyrielokuva mutta kuitenkin ihan eri tasoa kuin nuo nykyiset Twilightit tms.Jos et ole nähnyt niin kannattaa katsoa :)

    VastaaPoista
  3. Mun on pakko kyllä sanoa tähän, kuten noihin Muumi-juttuihinkin, että kyllä ne taitaa olla ihan sitä mitä haluaa nähdä... :) Eli ei tässä kyllä mistään tietoisesta homoelokuvasta ole kyse. Täytyy muistaa, että heteromiehillä nämä locker room -kohtaukset ei merkitse mitään. Ei niissä ole mitään eroottista heille :)

    VastaaPoista