Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

On barbievaatteet ja meikkipussit, mitään muuta mä tarvii en

Koodi.netin foorumin keskustelijat vertailevat tuttuun tapaansa minua ja kahta muuta, Johanna Tukiaisen rapujuhlissakin bailannutta nettife...

Koodi.netin foorumin keskustelijat vertailevat tuttuun tapaansa minua ja kahta muuta, Johanna Tukiaisen rapujuhlissakin bailannutta nettifeimiä homoa. 

 

Blogia on kyllä joskus ennenkin Koodi-foorumilla linkitelty, mutta ennen ei ole persoonaani ja blogiani lähdetty analysoimaan. Se tuntui vähän hämmentävältä, mutta tämä ennemminkin osoitus piirien pienuudesta kuin blogini suosiosta. Vaikka kyllähän teitä lukijoita täällä ihan kivasti käy!

Melko kiltisti allekirjoittanutta sentään oli kommentoitu, joku kehui fiksummaksi ja paremmaksi kuin nämä kaksi muuta, myötähäpeää herättävää bloggaria. Toinen kommentoija taas inisi, että en ole yhtään sen kummempi kuin nämä kaksi tyhjäpäätäkään, mutta annan itsestäni paremman vaikutelman ilman kuvia :D. Tämä on kyllä hyvin totta, tätä näkökulmaa en ole kuvattomuuteeni ajatellutkaan! 

Hauskin kommentti oli kuitenkin kommentoijalta, joka valitti, että en ole tarpeeksi glamourinen. Blogissa elämäni glamour ei ehkä näy, mutta ihan riittävää glamouria löytyy. Ja se glamour on vähän korkeatasoisempaa kuin Johanna Tukiaisen rapujuhlissa. En suinkaan vedä kokaiinia miesmallien pakaroilta, mutta niin tuskin tekisin glamourimmassakaan lifestylessä. 

Taatakseni glamourin elämässäni jatkossakin, olen päätynyt kokeilemaan blogissani mainoksia. Katselen nyt jonkin aikaa, miten ne vaikuttavat. Hauskaa tietysti olisi, jos tästä bloggaamisesta alkaisi saada jonkinlaista hyötyäkin joskus. Olisi siis hauskaa, jos päätyisitte mainoksiin tutustumaan ja mainostajien palveluita hyödyntämään :).

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. ÄÄÄ LINKITÄ SE KESKUSTELU :D:D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mielelläni sen tekisin, mutta keskustelu on jo kadonnut foorumilta. Siellä on siis näkyvissä hyvin rajallinen määrä aiheita. Piti tallentaa se itseasiassa koneelle, mutta unohdin. Tärkeimmät kommentit kuitenkin tuli jo tuossa referoitua.

   Poista
  2. linkitä edes niiden kahden blogit :D tai Petrin nyt arvaankin toisen mut kuka se toinen on

   Poista
  3. Kyllä ne pienellä surffailulla löytyy, tuolta Petrin blogista ainakin. En vaan periaatteesta halua linkittää, ihan jo siksikään, että en ymmärrä tollasta julkisuushakuisuutta. Toisekseen blogit eivät ole sisällöltään mitenkään merkittäviä, lähinnä harhaisen ja sairaan ihmisen kirjoittamia. Tekee surulliseksi, enkä halua niille yhtään enempää julkisuutta.

   Poista
 2. Moikka! Sulla on kiva blogi, mutta jos mainostuloja ajattelit saada, sitten olisi kohtuullista vastineeksi panostaa blogiin. Ei ilmaista lounasta vai mitä? Lempiblogaajani päivittää blogiaan joka päivä - silloin kun ei ehdi, ajastaa jotain pientä välipäivänä. Eihän sunkaan aiheiden tarvii aina homouden ytimestä kummuta, pikku jutut omasta elämästä ovat aina kivoja luettavia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey! Kiitos kommentista! Olen itsekin tiedostanut, että useammin pitäisi päivittää. Kuten ehkä ymmärrät, blogi ei tässä vaiheessa edes mainoksilla tuota siinä määrin, että voisin päivät pitkät bloggailla. Pitää siis opiskella ja tehdä töitä, mitkä vievät aikaa siinä määrin, että päivittäisiin postauksiin ei mitenkään, edes ajastettuina, pysty. Mutta yritän jatkossa taas skarpata, kiireet sentään vähän helpottavat tulevaisuudessa.

   Poista