Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Leffavinkki: I love you Phillip Morris Neloselta

Huomasin juuri, että Nelonen näyttää ensi sunnuntaina valtavan ihanan I love you Phillip Morris -elokuvan. Elokuva on jostain saanut käs...


Huomasin juuri, että Nelonen näyttää ensi sunnuntaina valtavan ihanan I love you Phillip Morris-elokuvan. Elokuva on jostain saanut käsittämättömän Valloittava Phillip Morris-käännösnimen, mutta sama elokuva on joka tapauksessa kyseessä.

Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo huijari Steven Russellista (Jim Carrey). Lopulta Russell joutuu petoksiensa päätteeksi vankilaan, jossa tutustuu Phillip Morrisiin (Ewan McGregor). Kaksikko rakastuu toisiinsa. Mikään tyypillinen romanttinen komedia ei ole kyseessä, vaan juonenkäänteet ovat yllättävän yllättäviä. Elokuvaa luonnehditaan hulvattomaksi komediaksi, mitä en ihan täysin ymmärrä. Siitä tässä elokuvassa ei ole kyse, vaikka elokuva hauska onkin. Sen lisäksi elokuva myös vähän itkettää. Viihdyttämisen elokuva kuitenkin hoitaa mainiosti.

Olen itse katsonut Phillip Morrisin muistaakseni kolme kertaa ja voin lämpimästi suositella. Luultavasti itsekin käperryn sunnuntaina sohvalle elokuvaa katsomaan.

Valloittava Phillip Morris Neloselta 2.12. klo 21.00.
You Might Also Like

0 kommenttia