Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuukausi jouluaattoon - homompia joululahjavinkkejä

Jouluaattoon on kuukausi. On siis korkea aika suoda ajatus joululahjoille.  Periaatteessa vähän vastustan joululahjavinkkien antamista, k...

Jouluaattoon on kuukausi. On siis korkea aika suoda ajatus joululahjoille.


 Periaatteessa vähän vastustan joululahjavinkkien antamista, koska ihmisten toiveet ja tarpeet (haluista puhumattakaan) eroavat toisistaan niiiin paljon.Toisaalta olen itse saanut paljon apua ja erityisesti ideoita erilaisten blogien lahjavinkkipostauksista, joten en koe kovin pahaksi tehdä sellaista itsekään.

Koska oma lahjabudjettini on kohtuullisen pieni, päätin myös valita omaan postaukseeni vain sellaisia lahjoja, joihin itselläni olisi varaa. Tietenkin huomioin lahjoja ideoidessani myös blogin teeman :).

Itse luultavasti jätän tänäkin vuonna lahjojenhankinnan viime tippaan ja sitten kriiseilen. Kohta tulee kuitenkin veronpalautukset ja opintotuki, joten ehkä tänä vuonna hankin joululahjat jo ajoissa ja netistä. Kille aloitti kuulemma mun lahjojen hankkimisen jo marraskuussa. Fiksuna poikana paketoi lahjat kuitenkin heti, koska saattaa olla, että olen sen verran utelias, että olisin löytänyt itseni lahjoja etsimästä...1. Vain elämää CDON.comista
2. Jesse Kaikuranta: Vie mut kotiin CDON.comissa
Kun joululauluja tursuaa jo korvistakin, on hyvä välillä vaihtaa levyä.
3. Pirkko Saisio: Homo! BookPlussasta Homo!-ooppera kirjoitettuna versiona.
4. Walter De Camp: Fetissikirja CDON.comista Vähän erilaista lukemista joulunpyhiksi ;).
5. Uma Karma: Kaiken se kestää BookPlussasta Jokunen vuosi sitten Uma Karman teoksesta puhuttiin paljonkin. Omakustannejulkaisuksi kirja on poikkeuksellisen onnistunut.
6. Salatut elämät DVD-bokseina Discshopista Salkkareiden uusimmalla DVD-boksilla juoni päässee jo paremmin Kallen kaapistatulon aikoihin. Kolmannella boksillakin aihetta aletaan jo sivuta. Muutenkin vanhat Salkkarit ovat toki erinomaista viihdettä, juurikin joulunpyhiksi.
7. Jättimäinen nallekarkki Cool Stuffista Hei, jättimäinen nallekarkki. Voiko parempaa vaihtoehtoa joulumässyille olla? No okei, voi, mutta onhan tää jo ajatuksenakin sikkiydessään hip.

Kuvan tonttu ei ole nettikauppojen valikoimissa ;).

You Might Also Like

0 kommenttia