Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kalle Laitela kokee järkyttävän kohtalon - Juonipaljastuksia!

Kalle Laitela (Pete Lattu). KUVA: MTV3 Ilta-Sanomat ovat taas nostaneet Salatut elämät otsikoihin: tämän illan jakso sisältää Kalle La...

Kalle Laitela (Pete Lattu). KUVA: MTV3


Ilta-Sanomat ovat taas nostaneet Salatut elämät otsikoihin: tämän illan jakso sisältää Kalle Laitelaan liittyvän järkyttävän juonenkäänteen.

"Kalle löytää Katariinan kadonneen korvakorun ja tajuaa Katariinan sittenkin olleen Valtterin vieraana. Valtteri alkaa kyllästyä Katariina-asian vatvomiseen ja haluaa jatkaa iltaa seksin merkeissä. Kalle haluaa poistua, mutta tarpeekseen saanut Valtteri painaa Kallen väkisin sänkyyn ja raiskaa Kallen." (MTV3)

Olen jo valmiiksi järkyttynyt tästä. Olen tiennyt Valtterin siaksi jo vuosien ajan, mutta nyt menee liian pitkälle. Toisaalta juonenkuljetus on vähän epärealistista. Luulisi Kallen vanhana tekijänä olleen ihan reippaasti jo panohommissa, onhan hän muhinoinut Valtterin kanssa jo joskus teininä, jolloin myös myi itseään. Jotain realismia hei!

Joka tapauksessa, järkyttävä juonenkäänne on tänäiltana tiedossa. Taidan katsoa ennakkoon.

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Se on Ilta-Sanomat. Kohteliasta on myös linkittää ko. uutiseen, jos kerran siteeraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, tietenkin kyse on Ilta-Sanomista. En ole kuitenkaan siteerannut Ilta-Sanomia, vaan MTV3:n uutista. Linkitykselle ei varsinaisesti ole tarvetta, lähde kun on kuitenkin mainittu.

   Poista
 2. Mutta kyllä tuo "Kalle" vaan on niin hyvän näköinen kolli! Mutta että raiskata, sitä juonen käännettä vaan en käsitä!

  VastaaPoista
 3. Ai että Kallen raiskaus on hänen oma vikansa, kun uskoi rakkauteen vaikka kaikki Valtterista varoittelivat? Hieno asenne!

  Ja miten niin juonikuvio on epärealistinen? Homomiehiä raiskataan siinä missä naisiakin, myös parisuhteissa. Ehkä jopa suhteessa enemmän. Ainakin homoparisuhteissa on tutkitusti enemmän lähisuhdeväkivaltaa kuin heteropisuhteissa. Seta-lehdessä joskus 2000-luvun puolivälissä julkaistiin tutkimus, jonka mukaan jopa 40%:ssa miesten parishteista esiintyy fyysistä väkivaltaa. Se on aika iso prosentti.

  Kannattaisiko ottaa ne pinkit lasit pikkuhiljaa silmiltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka täällä nyt on sanonut, että vika olisi Kallen?

   Tottakai homosuhteissakin tapahtuu raiskauksia, en todellakaan elä pinkit lasit päässä ja kuvittele kaiken olevan hattaraa. Tarkoitin Kallen hahmon epärealistisuutta ylipäätään.

   Poista
  2. Luin ton tekstin vielä uudestaan ja ethän sä tosiaan niin väittänyt. Olin varmaan aika kuohuksissani tosta juonenkäänteestä ja ylitulkitsin.

   En kyllä siltikään näe miksi Kallen hahmo on epärealistinen. Kuinka monta kertaa on nähty, että ihminen kestää ja uskoo kumppaniltaan mitä tahansa, koska pelkää yksin jäämistä. Kallen kohdalla tää selittyy vielä sillä, että sen äiti on kuollut ja Ismo oli isänä nyt mitä oli, joten varmaankin hylkäämisen pelko on aika kova.

   Kallella on takana myös n. 10 vuoden parisuhde. Sellaisen jälkeen on varmaankin aika vaikea orientoitua hedonistiseen homoelämään ja hypätä sänkyyn heppoisin perustein ihan vaan siksi kun seksi on niin kivaa. Tän kaiken perusteella en ihmettelisi, jos Kalle antaisi raiskauksen Valtterille anteeksi ja pitäisi sitä omana syynään. Siinä olis vielä tota raiskaustakin ahdistavampi juonenkäänne.

   Poista
  3. Minäkin ylitulkitsen kiihdyksissäni usein. Sitä sattuu :D.

   Pointtisi Kallesta ovat kyllä hyviä. Toisaalta Kallehan erosi Kuismasta siksi, että oli itse pettänyt, eli hypännyt sänkyyn luultavasti hedonistista syistä. Tässä kohtaa mainitsen, että tiedostan kyseessä olevan fiktiivisen hahmon, mutta silti toivon Kallen tulevaisuudelle kivampia asioita. Ihan vain siksi, etten halua nähdä lempisarjassani masentuneita homoja :D.

   Poista
 4. Kohtaus oli jotenkin outo. Voiko tota sanoa raiskaukseksi, sillä kohtauksessa molemmilla oli housut jalassa. Valtteri työnsi Kallea ikkunaa vasten eikä taatusti ehtinyt riisua Kallelta siinä ajassa farkkuja ja vetää kovaa lerssiään esiin. Ois ollu toisella tavalla toteutettuna paljon uskottavampi. Nyt mulle jäi se käsitys että valtteri ehkä vain hieroi väkisin patukkaansa Kallen persettä vasten ja molemmilla oli housut jalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa sellaselta, että ei tarvii harmitella, että jäi näkemättä. Yleensäkin homoseksin esittäminen tv:ssä (tai siis se verhottu muoto, mitä seksistä "normaalissa ohjelmassa" esitetään) on lähes aina epärealistista. Miehen sisään kun ei voida työntyä ihan tosta vaan niinku (ilmeisesti?) naisen.

   Poista