Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri on täällä taas!

Varhaisemmista ajoista asti seuranneet lukijat ehkä muistavatkin joulukuussa 2010 julkaistun Joulupoikakalenterin. Tuolloin joulunodotus su...

Varhaisemmista ajoista asti seuranneet lukijat ehkä muistavatkin joulukuussa 2010 julkaistun Joulupoikakalenterin. Tuolloin joulunodotus sujui joutuisammin, kun useampana joulukuun päivänä julkaisin kuvia erilaisista hyvännäköisistä miehistä, pituudeltaan ja laadultaan vaihtelevin ylistystekstein.
Koin tuon Joulupoikakalenteri-konseptin varsin nerokkaaksi, ja päätin tänä vuonna jälleen palata sen pariin. Viime vuonna kalenteri jäi väliin erinäisten kiireiden vuoksi, mutta tänä vuonna olen aloittanut valmistelun jo ajoissa ja luukkuja on jo ennakkoon näpytelty reipas määrä. Ne julkaistaan blogimaailmasta tuttuun tapaan ajastettuina postauksina.

Kalenterin sisältö on tottakai yllätys, mitä iloa olisikaan joulukalenterista, jonka suklaat on syöty jo kiitospäivänä? Kalenteri tulee joka tapauksessa olemaan eri tyyppinen kuin tuo vuonna 2010 nähty. Aivan kuten blogini muutenkin on kasvanut ja kehittynyt ajan saatossa.
Ensimmäinen luukku aukeaa luonnollisestikin 1. joulukuuta, klo 00:02.

Luukut ovat nähtävissä ihan normaaleina blogipostauksina, altistutte sille siis jokatapauksessa :D!

Toivottavasti nautitte joulun odotuksesta poikakalenterini parissa! Jippii! :D

You Might Also Like

0 kommenttia