Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Villi viikonloppu

Viini virtasi. (KUVA: Minä) Lauantai-iltana ravintolaan, oli tarkoitus lähteä juhlimaan. Ottaa muutama olut vaan, ja tulla kotiin nukkum...

Viini virtasi. (KUVA: Minä)
Lauantai-iltana ravintolaan, oli tarkoitus lähteä juhlimaan. Ottaa muutama olut vaan, ja tulla kotiin nukkumaan.

No eihän se nyt ihan niin mennyt. Ystävättäreni kanssa syötiin juustoja, sipsejä ja kakkuja. Taidettiin siinä viinipullokin avata. Viinipullon huvetessa kuultiin dramaattisia lauseita: avattaisko kuohari? 

Viinipullona toimi Montalto Pinot Grigio. Varsin pätevä valkkari erityisesti juhlintaan, muovinen (ja litranvetoinen) pullo toimii hurjemmissakin pippaloissa. Kuoharina toimi klassinen Fresita.

Kuoharin, ja vielä toisen pienemmän kuoharin, jälkeen oli ihan järkevää lähteä yksille lähipubiin. Siellä olikin tunnelma korkealla.


Valomerkki kuitenkin vilahti ihan ennenaikojaan. Valomerkin hujakoilla löysimme itsemme Alibullenin neitien, keski-ikäistyvän naisparin, seurasta. Päädyimme Alibullenien kanssa jatkoille. Heti valvovan silmän vältettyä Alibullen #1 iski heti silmänsä ja kätensä ja suunsa ystävättäreeni. Minuun sen sijaan iski kuononsa Alibullenien miehiä vihaava koira.

Iltapäivällä herätessäni naamaani koristi varsin karski mustelma. Kaikkea sitä sattuukin.

Vaan hullut sattumukset eivät suinkaan jääneet Alibullenin neiteihin. Olin krapulamättöä noutamassa, naama mustelmilla jossain kauheissa rytkyissä. Se ei kuitenkaan estänyt ulkomaalaistaustaista, hyvin pukeutunutta, komeaa vanhempaa miestä vähän flirttailemasta. Huhuh.

Vaihdettiin jopa muutama sana miehen kanssa, mutta lopulta tilanne oli monestakin syystä järjettömän awkward, joten katsoin parhaaksi paeta krapulamättöineni paikalta.

En tietenkään ollut missään tapauksessa Killeä pettämässä. Ei todellakaan mitään sellaista, ei käynyt edes mielessä. Varsinkaan tämän edellämainitun flirttailijan kanssa. Joka tapauksessa tuli jotenkin todella syyllinen olo, vaikka yritän kaiken aikaa hokea itselleni, että kerrassaan mitään ei tapahtunut. Toisaalta tollanen hyvältä tasolta tuleva flirtti tuntuu varsin imartelevaltakin, ja sekös vasta ajatuksia sotkeekin.

Että sellaista tänä viikonloppuna. Mitenkäs lukijoiden viikonloppu?

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Sellainen on vakiintuneen "villi" viikonloppu. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan riittävän villi minusta :). En sen kummempaa olisi kaivannutkaan.

   Poista
  2. I rest my case.

   Poista
 2. Villiintynyttä Halloweenia tuli kans juhlistettua. Kerrankos sitä sattuu :D

  VastaaPoista