Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tavallista ja siksi juuri niin ihanaa

En olisi vielä jokin aika sitten uskonut, kuinka ihanaa elämä voi olla. Tuntuu, että Killen kanssa kaikki on koko ajan vain paremmin. V...

En olisi vielä jokin aika sitten uskonut, kuinka ihanaa elämä voi olla. Tuntuu, että Killen kanssa kaikki on koko ajan vain paremmin.


Viikonloppu oli ihan mahtava. Maattiin sängyssä, katsottiin leffoja, syötiin ja juotiin hyvin ja runsaasti. Kille teki bellinejä, itse hoidin ruokapuolta. Sinäänsä ei tehty mitään erityistä, päinvastoin. Ihan tavallisia asioita, kuten Sauli Niinistö sanoisi. Silti kaikki oli ihanaa, tai ehkä juuri siksi.

Tällä viikolla tulee mun ja Killen seurustelun taipaleelle taas kuukausi lisää. Tuntuu, että edellistä täyttä kuukautta juhlittiin vasta ihan äsken. Aika menee niin siivillä, tuntuu uskomattomalta.

On Killen kanssa löydetty joku ihan uusi henkinen taso, sekä meidän suhteessa että ihmissuhteissa ylipäätään. Tai itselläni ei ainakaan ole ollut tällaista tunnetta aikaisemmin.

Mitä se sitten onkaan, toivon sen jatkuvan tuhat vuotta.


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. itsekin löytäny upean ihmisen joten tiiän mitä tuo henkinen taso tarkottaa :) oli kyllä todellinen yllätys. se tunne kun ekan kerran on sen toisen vieressä ja tietää että siinä se makaa ja sun kuuluu olla siinä aina. yhtä itsestäänselvää kuin meret on suolaa ja kallio kiveä :) ja onnea teille !! ^^

  VastaaPoista
 2. AIVAN MIELETTÖMÄN IHANAA<3
  Oon tosi iloinen sun, tai no teidän molempien, puolesta!
  rupee oikeen hymyilyttää tämmöset päivitykset! :'>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se joo, hihii. Hauskaa, että jaettu ilo ilahduttaa muitakin.

   Poista