Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Netflix sateenkaarevin silmin

Amerikkalainen elokuvia ja tv-sarjoja netissä vuokraava palvelu Netflix on vihdoin myös Suomessa. Valikoimasta löytyy yllättävästi gayth...


Amerikkalainen elokuvia ja tv-sarjoja netissä vuokraava palvelu Netflix on vihdoin myös Suomessa. Valikoimasta löytyy yllättävästi gaythemed-tarjontaa.

Olin Netflixin tulosta suhteellisen innoissani: ties millaisia aarteita arkisto tarjoaakaan. Kiinnostavin anti valitettavasti omalla kohdallani näkyy olevan lapsuudesta tutut, nostalgiamielessä kiinnostavat animaatiot. Muutoin tarjonta on vaatimatonta, koostuen lähinnä läpeensä huonoista tai muuten sataan kertaan nähdyistä hötöistä.

Mutta yllättävästi Netflixiltä löytyy tarjontaa myös sateenkaarevalle yleisölle. Päätinpä koota listaksi vastaan tulleet elokuvat:

Transamerica:
Transamerica on vuonna 2005 ilmestynyt draamakomedia, joka kertoo miehestä naiseksi itseään korjaavasta Breestä. Breellä on miesvuosiltaan teini-ikäinen poika. Bree ja poika lähtevät automatkalle Amerikan halki.
Poikaa näyttelevän kuumiksen Kevin Zegersin lisäksi on elokuva katsomisen arvoinen muutenkin. Pääasiassa siksi, että se on muistaakseni valtavan hyvä ja tunteisiinvetoava.


Romeo & Julius
Netflixin tarjonnasta löytyy myös jotain täysin käsittämätöntä. Tanskalainen dokumentti nuorisoteatterin produktiosta, jossa Romeo & Julia käännetäänkin Romeoksi ja Juliukseksi. Pussailevia söpöjä poikia ja sinäänsä kiinnostava toteutus. Dokumenttina kuitenkin onnettoman huono. Plussaa edellämainituista pojista ja lyhyestä kestosta.
I love you Phillip Morris
I love you Phillip Morris on sanalla sanoen nerokas, kuten on elokuvan päähenkilö Steve Russellkin. Tositapahtumiin perustuva elokuva on käsittämättömän hulvaton mutta ihana. Jim Carrey on loistava.

Lapsia & Aikuisia
Harvoja ellei ainoita Suomessa tehtyjä gay-themed-elokuvia.Heteropariskunnan nainen haluaa lapsen, mies ei. Nainen löytää elämälleen uuden suunnan rakastuttuaan naispuoliseen työtoveriinsa. Olen nähnyt elokuvan muistaakseni syksyllä 2006, kovin tarkasti en muista. Muistini mukaan kuitenkin ihan katsomisenarvoinen.


Muutakin gay-themed-henkistä tarjontaa Netflixistä saattaa löytyä. Voin suositella ainakin TV-sarjaa Modern Family, jossa seikkailee myös yksi sateenkaariperhe. Ehkä ensimmäisiä sarjoja, joissa homous on ihan oikeasti mukana täysin luontevasti, ilman alleviivausta. Aika hyvin tekijöiltä, ottaen huomioon, että sarjan homot ovat kuitenkin melko homoja.

Muistakin Netflix-bongauksista saa vinkata, jos jotakin jännittävää tulee vastaan!

Netflix on maksullista Spotifyä käyttäville ilmainen vuoden loppuun asti. Muillekin on tarjolla tietääkseni ensimmäinen kuukausi ilmainen. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen Netflix maksaa 7,99e kuussa. Tilauksen voi lopettaa näppärästi ilmaisen ajan lopussa. 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kiitos Transamerica vinkistä! Oli aika loistava :) Ja luoja sentään kun Kevin Zegers on kuuma! -MIU-

    VastaaPoista
  2. Siis noiko on hyviä... Ihan kelvotonta roskaa , näin homon silmin katsottuna...

    VastaaPoista