Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Killeä, kaapistatuloa, kuulumisia

(KUVAT: Weheartit) Killen kanssa on nykyään jotenkin hellyyttävän vakiintunutta. Heteropariksi voisi luulla. Lauantaina saunan jälkeen ...

(KUVAT: Weheartit)

Killen kanssa on nykyään jotenkin hellyyttävän vakiintunutta. Heteropariksi voisi luulla. Lauantaina saunan jälkeen kateltiin telkkaria, itse röhnötin boksereissa syömässä sipsejä, Kille taas istui siveästi kampaamassa tukkaansa siistissä oloasussa. Nauratti. Illan päätteeksi harrastettiin asianmukaisesti pimeässä peiton alla seksiä. Ja aamulla valoisassa peiton päällä, noin kolmea minuuttia ennen kuin piti jo olla menossa.


Killen vanhemmat ei oo tienneet musta mitään, äiti ei edes siitä, että Kille tykkää pojista. Asia ei varsinaisesti oo mua missään vaiheessa haitannut, mutta onhan se toisaalta vähän omituista. Viime viikolla Kille päätti, että kertoo tänään. Asiasta on tottakai puhuttu paljonkin, ja olen ollut vakuuttunut siitä, että Killen kohdalla asia ei voi tulla yllätyksenä. Toisaalta ihmisten reaktioita tai huomiokykyä tällaisissa asioissa ei voi koskaan tietää etukäteen.

No, tänään Kille voitti jännityksensä ja kertoi. Tekstiviestillä, eikä puhelimessa niin kuin alunperin ajatteli. Hyvästä lopputuloksesta varmaksi ihmiseksi olin melko tulisilla hiilillä Killen lähettäessä viestejään.

Mutta kuten Agraban Sulttaanikin sanoo: olen ylpeä siitä, että minulla on hyvä itsetuntemus. Vastaus tuli nopeasti, eikä Killen tarvinnut kauaa kärvistellä. Asia oli kuulemma aistittu jo kauan sitten, eikä järkytä. Käskivät vaan nauttimaan suhteesta.

Että sellaista täällä. Olen kyllä Killestä ylpeä, kuten hänellekin sanoin. Mutta lukekoon nyt vielä täältäkin, vahingossa kun meni lipsauttamaan, että on salaa lukenut tätä kuitenkin :P.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Onnea! Onpa tosi kiva lukea näin ihana teksti:) Aika suloisia pupuliineja!

  VastaaPoista
 2. Heh :)
  Oon kyl onnellinen teidän molempien puolesta ^^

  VastaaPoista
 3. Ootteko te oikeasti noissa kuvissa?? Voi hitsit miten hyvännäköisiä jätkiä olette kumpikin, ja mä myös olen onnellinen teidän puolsesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeei sentään, kuvat on ihan netin syövereistä haettu kuvitukseksi ja tekstiä rytmittämään :). Toki me silti ollaan hyvännäköisiä, Kille varsinkin.

   Mutta kiva kuulla, että olet onnellinen :).

   Poista
 4. Heips!
  Hienoa kuulla, että Kille viimein uskaltautui kaapista ja kertoi vanhemmilleen! :)

  Painin itse vähän samoissa tilanteissa, en niinkään kyllä kaapista tulon kanssa, vaan lähinnä että jatkaakko nykyisessä suhteessa mieheni kanssa vai erota rohkeasti ja aloittaa uusi elämä, johon sisältyisi niitä kaipaamiani naisia, tai naista.. Mitäpä sitä monella.. :D

  Aloitin blogin aiheesta, jos saisin omaa päätä selviteltyä sen kautta :) Lukijoitakin olisi kiva saada, niin saisi ehkä muiltakin näkökulmaa asioihin. Käykääpä kurkkaamassa siis http://pohdintojaelamasta.blogspot.fi/ :)

  Hyvät jatkot! :)

  VastaaPoista
 5. haha, mää jo ajattelin, mitä ihmettä mä oon ton yhden kuvan aikasemmin nähny, mut se on yhdestä toisesta blogista, jonka mun kaveri näytti mulle joskus :P Mulla on taipumus aina nähdä joitain random kuvia toiseen kertaa uusiks.. Ei ollu eka kerta.. Kerran näin yhden kuvan, jonka näkemisen todennäkösyys oli oletettavasti yhden suhde facebookin käyttäjämäärään...

  VastaaPoista