Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Forssa Pride Party 19.10.2012

Sähköpostiini tupsahti ilmoitus jostain hyvin jännittävästä. Kaikista maailman paikoista on Forssassa keksitty järjestää Forssa Pride Party...

Sähköpostiini tupsahti ilmoitus jostain hyvin jännittävästä. Kaikista maailman paikoista on Forssassa keksitty järjestää Forssa Pride Partyt! Cool!


En ole ihan perillä siitä, kuka nämä bileet on keksinyt järjestää, mutta ihan mahtavaa, että järjestää! On hauska huomata, että pienemmillä, maineeltaan ei ehkä niin hehkeissä paikoissa on halua ja uskallusta järjestää Pride-henkisiä tapahtumia.

Toivotaan, että Forssan seudun LHBTI-väki ystävineen tulee paikalle sankoin joukoin, vaikka kauempaakin. Itse en ihan Forssan suunnalla sijaitse, mutta tukemismielessä harkitsen vakavasti Forssan bileisiin lähtöä. Kaveriporukassakin on näistä bileistä ollut puhetta, on siis hyvinkin mahdollista, että minutkin nähdään Forssaa valloittamassa.  Tulee varmasti täydelliset baardit.

Forssa Pride Party siis 19.10. klo 22-04 Forssassa Bar 54:ssä. Liput 6 euroa, kantiskortilla pääsee kuulemma vitosella. Ikäraja klassinen K-18.

You Might Also Like

0 kommenttia