Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ihana, ihana Spice Girls ja 200. lukijaa!

(KUVA: Dailymailin sivuilta, (C)AP) Kuten koko muukin maailma, katsoin myös minä eilen innoissani Olympialaisten päätösbileitä. Yhdent...

(KUVA: Dailymailin sivuilta, (C)AP)

Kuten koko muukin maailma, katsoin myös minä eilen innoissani Olympialaisten päätösbileitä. Yhdentekevä tilaisuus minulle muuten, lukuunottamatta Spice Girlsiä.

Katsoin Olympialaisten päättäjäisiä Killen kanssa. Kille oli väsynyt, eikä olisi jaksanut katsoa. Itse sen sijaan vaadin, että katsottava on, ihan jo yleissivistyksenkin, mutta pääasiassa Spice Girlsin takia.

Ja voi että, kyllä se vain kannattikin pari tuntia katsella epäkiinnostavia loilotuksia sen neljän minuutin takia. Olin etukäteen lukenut, että show'hun kuuluu autoja ja korokkeita, huhuja olin lukenut myös kolmesta biisistä. Kolmen biisin sijaan kuultiin mash-up Wannabesta ja Spice Up Your Lifesta.
(KUVA: Victoria Beckhamin Twitteristä)

Spice Girls on kyllä loistava, vielä vuosienkin jälkeen. Emma näytti eksaktisti täysin samalta kuin Spaissareiden kulta-aikoina, samoin Mel C. Gerikin oli edelleen yhtä kuumottava superlyhyessä brittikuosissaan. Koko yhtye oli kuitenkin kypsynyt ikänsä mukaisesti, tyyli oli päivitetty nykymuodin mukaiseksi, Spaissarihenki kuitenkin säilyttäen. Mahtavuutta.

Olisin kernaasti katsellut Spaissareita vaikka koko parituntisen, ei olisi tuottanut ongelmaa. Samantekevää, vaikka Suomessa konsertoivatkin samaan aikaan Björk ja Madonna, minä näin Spaissarit. Olkoonkin, että vain TV:stä. Paljon parempaa silti.

Katsoitteko te Olympialaisten päättäjäisiä? Miltä näytti? Itse pidin Spaissareiden lisäksi katsomon led-valoista, näytti ihan järjettömän hyvältä. Väkisin tosin mietin, miltä show on yleisöstä katsoen näyttänyt. Tuntuu, että koko ajan tapahtui joka puolella jotain. Kaikkea ei ole mitenkään voinut nähdä livenä, joten kotisohva ja televisio ei kovin suuresti harmittanut, paitsi Ylen kehnon selostuksen takia...


Spice Girlsin mahtavan show'n lisäksi olen myös kovasti ilahtunut blogin nousujohdanteesta. Ilmoittautuneiden lukijoiden määrä ylitti eilen kahdensadan maagisen rajan. Muutenkin tilastot näyttävät, että keväisten Salkkari-hakuosumien ohella merkinnät I've Only Just Begun-lyhytelokuvasta ovat tuoneet blogiin kiitettävästi kävijöitä. Mahtavuutta!

Tästä on mahtavaa jatkaa edelleen, jesss!

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. homppelii eikö sun pitäis kirjoittaa vähän useemmin??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis, mutta se on blogimaailman paradoksi - me lukijat ei voida vaatia mitään, vaan kaikki saatu materiaali on vain plussaa. Mehän ei makseta mitään tästä huvista. Aktiiviset lukijat kyllä vähenevät pikkuhiljaa, jos materiaalia ei säännöllisesti tule.

   Poista
  2. Ei pitäis kirjoittaa. Kirjoitan edelleenkin aina silloin kun ehdin, tai oikeastaan silloin kun haluan. Jos erityistä asiaa ei ole, niin en näe järkeväksi kirjoittaa :).

   Mutta ihanaa, että olette kaivanneet! Täytyy myös tunnustaa, että nyt on vähän ollut huono omatunto kirjoittelemattomuudesta. Tämä korjaantukoon!

   Poista