Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Gaagaa - Lady Gaga on saapunut Suomeen!

  Jippii, suuri päivä on käsillä. Ensimmäinen Lady Gagan kahdesta Suomen keikasta on tänään. Keikkaan on enää jokunen tunti, ja Gagak...


 

Jippii, suuri päivä on käsillä. Ensimmäinen Lady Gagan kahdesta Suomen keikasta on tänään. Keikkaan on enää jokunen tunti, ja Gagakin on Twitterin mukaan jo Suomessa. 

 

Oma keikkafiilikseni on ollut jotakuinkin olematon ihan näihin päiviin asti. Gagan edellisellä keikalla meininki oli ihan mahtava, ja fiilistä riitti niin etu- kuin jälkikäteenkin. Tällä kertaa fiilis on kuitenkin ollut ihan erilainen, oikeastaan odotus ja jännitys löytyi vasta tänään. Viime kerralla onnistuin pääsemään eturiviin, tällä kertaa lipunostossa ei onnistanut ja lippuni oikeuttaa piippuhyllypaikkaan Hartwallilla. Saa nähdä, kuinka fiilis välittyy.

Kohta olen lähdössä kohti Helsinkiä, jossa vietän keikkapäivän lisäksi päivän tai pari. Jos oikein innostun, saatan huomenna mennä toviksi päivystämään Hotelli Kämpin edustalle, jossa Gaga kuulemma majailee.

Onko lukijoista kukaan tulossa Mother Monsterin spektaakkelia seuraamaan? Onko fiilis jo korkealla? Raporttia keikalta tulossa heti kun ehdin koneen äärelle, pysykää siis linjoilla!

You Might Also Like

0 kommenttia