Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vastauksia kysymyksiin, osa 4

Parasta tekemistä kesällä? Olla ulkona ja nauttia elämästä. Entä sit talvella? Olla sisällä ja kärsiä elämästä. Lempijäätelö? Täll...

Parasta tekemistä kesällä?


Olla ulkona ja nauttia elämästä.

Entä sit talvella?
Olla sisällä ja kärsiä elämästä.


Lempijäätelö?

Tällä hetkellä Ben & Jerry's.Lempielokuva?

 Tää taisi tulla jo jossain aikaisemmassa kysymyksessä... En kyllä vieläkään pysty sanomaan, niitä on niin monia.

Pidätkö ketään naisia viehättävänä?
Pidän toki.

 Voisitko kuvitella seurustelevasi naisen kanssa, jos joku täydellinen yksilö sattuisi eteen?
No jos kävisi niin hassusti, että rakastuisin silmittömästi naiseen (mitä ei ymmärrettävistä syistä ole vielä koskaan käynyt), niin kyllä mä pienen identiteettikriisin jälkeen varmaan voisin seurustella. Toisaalta tällaista tilannetta ei ole tähän mennessä tullut vastaan, enkä usko että tuleekaan.

Kuulutko kirkkoon? Haluaisitko naimisiin kirkossa? Mikä on suhtautumisesi uskontoon/uskontoihin?


En kuulu kirkkoon. Henkinen pikkuvaimoni toki haaveilee suurista häähatuista ja kirkkohäistä jossain valtavassa kirkkosalissa, mutta vakavasti ottaen en halua. Uskontoon suhtautuminen tiivistyy aika hyvin kuvassa, jonka joskus näin jossain internetissä: "Uskonto on kuin penis: on ok, että sinulla on yksi. Ei kuitenkaan ole ok, että esittelet sitä julkisesti eikä varsinkaan sovi, että tunget sitä väkisin lasten sisään".

Paljonko aamulla menee aikaa 'laittautumiseen'? Mitä tuotteita käytät ulkonäöstä huolehtimiseen? Mistä ostat vaatteesi useimmiten?


Riippuu ihan aamusta. Jos on jotain spesiaalia ja tärkeää, voin laittautua tunninkin verran. Toisaalta en suinkaan laittaudu erityisesti joka päivä.

Tuotepuolelta käytän ihan tylsiä ja tavallisia kasvojenpuhdistusgeeliä ja kosteusvoidetta, hyväntuoksuista suihkugeeliä, jonka kanssa läträän aina liikaa ihan vain hyvän tuoksun vuoksi. Hiukset saa ojennukseen vahalla ja hiuslakalla. Mitähän muuta tässä vastauksessa pitäisi huomioida...

Vaatteiden suhteen olen aika nirso, välillä vaatteiden löytäminen tuottaa oikeasti huomattavia hankaluuksia. Ihan tavallisista kaupoista kuitenkin, jonkin verran second handinäMistä vuodenajasta pidät? Entä vuorokauden? Onko mitään suosikkiviikonpäivää?

Kesä on ehdoton lempivuodenaika. Vuorokaudenajasta en osaa sanoa, kaikissa on puolensa. Olen vahvasti yöihminen. Toisaalta välillä tuntuu, että parasta olisi, jos voisi vain valvoa kaiken aikaa, menettämättä hetkeäkään. Toisaalta myös nukun mielelläni. Viikonpäivät ovat jotenkin menettäneet mulla merkityksensä, elämäni kun on ollut aika vapaata viime vuosina, kun esimerkiksi työt sijoittuvat milloin mitenkin ja asioita on voinut tehdä oikeastaan milloin vain.

Mitä kuuluu sun musiikkimakuun? Entä minkälaisista leffoista tykkäät?
Musiikin suhteen oon valikoivasti aika kaikkiruokainen. Viime aikoina olen popitellut aika paljon Heli Kajoa. Leffapuolella katson aika monenlaisia, sekä koti- että ulkomaisia. Genrellä ei niin ole väliä, mutta mitään toimintaleffoja en yleensä jaksa. Poikkeuksena Batmanit ja muutama muukin supersankarileffa.

You Might Also Like

0 kommenttia