Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vastauksia kysymyksiin, osa 3

Hirveesti kiinnostais tietää mistä oot kotosin? Pikkukylästä ;). Montako lippua (jätkii eri maista) löytyy? Yksi lippu. Lähdetkö usein...

Hirveesti kiinnostais tietää mistä oot kotosin?
Pikkukylästä ;).

Montako lippua (jätkii eri maista) löytyy?
Yksi lippu.

Lähdetkö usein viihteelle kind of munan perässä?
En lähde, mutta en toisaalta sulje munan mahdollisuuttakaan pois.

Top\btm? Jos molempi parempi niin kumpi ennemmin?
Ei välttämättä kumpaakaan. On partnerikohtaista, miten päin asetutaan.

Kuka on ehdottomasti parhaimman näköinen suomalainen miesjulkkis? Entä ulkomaalainen? Voisin myös kysyä kuka on kaunein naisjulkkis? :D
Viime aikoina Lauri Tilkanen on kuumotellut melko paljon. Ulkomaalaisista ehkä Johnny Depp tai Rupert Grint. Naisjulkkiksissa kallistunen Jenni Vartiaiseen.

Kiinnostaako politiikka?
Aika usein aiheet (esim. tukipaketit) tuntuvat niin monimutkaisilta ja mahdottomilta ymmärtää, että en vaan kykene seuraamaan. Lähempänä tavallista ihmistä, varsinkin itseä, olevat aiheet taas kiinnostavat huomattavasti enemmän.

Suklaa vai salmiakki?
Suklaa.

Mitä odotat tulevaisuudelta Killen kanssa?
Lempeä ja lämpöä.

Pidätkö eläimistä? Jos pidät, niin mikä on lempielukka?
Pidän. Siili on kiva eläin, parittelevat öisin luonnonhelmassa niinku vanhan liiton homot ikään.

Tietävätkö sun tutut/sukulaiset tästä sun blogista? Entä Kille? Jos hän ei tiedä niin meinaatko kertoa jos suhde tuosta vakavoituu? :)

Uusimmasta postauksesta päättelen, että Kille ei tiedä sinun olevan Tämänkylän homopoika. Mitä jos tietäisi tai saisi joskus tietää? Kerro muutenkin, mitä fiiliksiä blogin pitäminen anonyymisti herättää. Joutuuko silti miettimään, mitä kaikkea voi kirjoittaa omasta elämästään paljastumisen pelossa? Vai onko sulla edes pelkoa siitä, vai onko se ihan okei jos joku hyvänpäivän tuttu yhdistää sut tähän blogiin? 
Useimmat ystävät ja muutamat tutut tietävät. Kille ei tosiaan tiedä, enkä itseasiassa tiedä, miten asian kanssa pitäisi toimia. On aina mahdollista, että Kille törmää blogiin ja tottakai tunnistaa itsensä. En pitäisi mahdottomana, että kertoisin, mutta en toisaalta halua Killen lukevan. Ihan jo siksi, että siitä seuraisi väistämättä blogin sensuroiminen. Blogissa on myös asioita, joita en halua Killen tietoon, ainakaan tässä vaiheessa.Todennäköisesti en koskaan. Mielestäni Killen ei kuulu tietää esimerkiksi aikaisemmista säädöistäni, irtoseksipartnereista puhumattakaan. Jonkinlainen yleiskuva taustoista toki syntyy, mutta yksityiskohdat eivät millään muotoa kuulu mun ja Killen juttuun.Blogin anonyymiys on kärsinyt huomattavasti jo pitkän aikaa. Yllättävän moni tuttava tunnisti jo Normihomolehden kolumneista,vähän liian monelle olen itse kertonut, ja muutama blogista tietänyt on tahallaan tai tahattomasti kertonut blogista eteenpäin. Tämä aiheuttaa tottakai ongelmia kirjoittamisen suhteen. Yllättävän paljon on asioita, joista on pitänyt täysin jättää kirjoittamatta. Joskus blogia lukevat ihmiset ovat suoraan kieltäneet kirjoittamasta heistä, edes salanimillä. En kuitenkaan varsinaisesti pelkää paljastumista, julkisessa kirjoittamisessa ei olis pelätessä minkäänlaista järkeä. Pyrin pitämään blogin sen verran salamyhkäisenä, että mitään ei pysty todistamaan, vaikka joku tunnistaisikin. En kuitenkaan halua enempää arkipäiväni ihmisiä blogini lukijoiksi, hyvänpäivän tutuista puhumattakaan.

You Might Also Like

0 kommenttia