Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vastauksia kysymyksiin, osa 1

Kysymyspostaukseen tuli kysymyksiä sen verran reipas määrä, että päädyin jakamaan vastaukset useammaksi postaukseksi. Alkava viikko menee n...

Kysymyspostaukseen tuli kysymyksiä sen verran reipas määrä, että päädyin jakamaan vastaukset useammaksi postaukseksi. Alkava viikko menee näillä näkymin sekä Killen että töiden parissa, joten ajastettuja postauksia on luvassa. 

 Useammassa kysymyksessä oli myös aihetta laajempaankin pohdiskeluun. Kukaan ei ole niin hullu, että yrittäisi kesähelteillä lukea blogeista mitään pitkiä asiapostauksia, niiden kirjoittamisesta puhumattakaan. Tästäkin syystä olen jakanut kysymykset muutamaan erään. 


 
Ootko koskaan epävarma sun ulkonäöstä?
Vuosikausia olen ollut. Viimeisen puolen vuoden aikana olen kuitenkin tullut aika sinuiksi ulkonäköni kanssa. Tottakai välillä, välillä useinkin, tuntee itsensä niin järkyttävän näköiseksi, ettei ulos ole asiaa, mutta toisaalta tällaisetkin tunteet mielestäni kuuluvat ulkonäkönsä kanssa toimeentuloon.

Hyväksyykö sun vanhemmat sen että oot homo? Ootko niitten kans tekemisissä?
Vanhemmat ovat hyväksyneet asian kaikessa hiljaisuudessa. Äidin kanssa aihetta sivutaan satunnaisesti esimerkiksi homouteen liittyvien uutisten kautta, isän kanssa aiheesta ei oikeastaan puhuta. Joskus tällainen hiljaisuus asian tiimoilta on vähän tyhmää, mutta en toisaalta haluaisi mitään yksityiskohtaisia keskusteluitakaan elämästäni sinäänsä käydä. Ollaan tekemisissä mielestäni ihan normaaleissa määrin. 


Entä muu perhe/suku? Veljet, siskot (jos niitä on), tädit sedät yms?
Sukulaisille aiheesta ei suoraan ole puhuttu, mutta toisaalta asian lienee ainakin suvun fiksummalle siivelle olevan tottakai selvä. Suoraan asiasta ei ole puhuttu, mutta eipä toisaalta kukaan ole alkanut vältelläkään. 


Ootko koskaan seurustellu/harrastanu seksiä tytön kans?
Yläasteella seurustelin, seksiä en ole harrastanut. 


Tykkäätkö enemmän nuoremmista vai vanhemmista miehistä?
Pääasiassa tykkään ihmisistä yksilöinä, ikä ei sinäänsä ole merkityksellinen. Yleisesti ottaen saman ikäryhmän ihmisten kanssa on luontevinta olla.


Kuinka vanhana kerroit läheisille homoudestasi?
En ole oikeastaan ikinä varsinaisesti kertonut. Suurimmalle osalle ystävistä asia on tullut luontevasti ilmi tutustumisen yhteydessä. Perheenjäsenetkin ovat asiasta perillä ihan arkisen olemisen myötä. Mitään klassista kaapistatulo-tilannetta ei ole ollut.


Oliko sulla lapsena mitään piirteitä, joita oot jälkikäteen aatellut, että olivat "varhaisia merkkejä homoudestasi" eli sellaisia, jotka eivät ole tyypillisiä keskivertoheteropojalle?
Näin jälkeenpäin ajateltuna mussa ei ole ollut mitään merkkejä tyypillisestä keskivertoheteropojasta. Silloin en asiaa tainnut varsinaisesti ajatella, mutta onhan se näin jälkikäteen päivänselvää.


Mitä sä teet työkses vai opiskeletko? Jos opiskelet niin mitä?
Tähän asti olen tehnyt aika laajalla kirjolla monenlaisia töitä sen verran, että pysyy leivänsyrjässä kiinni. Pääsin juuri opiskelemaan, syksyllä on siis tiedossa paluu koulunpenkille.  
Kuka on sun paras kaveri (siis ei nyt nimeä mutta niinku joku kuvailu :)))
Mulla on oikeastaan paljonkin hyviä ystäviä, en osaa enkä haluakaan osata laittaa heitä mitenkään parhausjärjestykseen. Eri ystävien kanssa voi puhua eri asioista. Pääasiassa ystäväni ovat kuitenkin naispuolisia, vaikka on joukossa muutama poikakin.


Mitä sapuskaa vihaat, mitä rakastat? Osaatko itse kokata?

Oikeastaan kaikkia einesruokia voisin sanoa vihaavani. Ihan sama mitä, hirveitä jokatapauksessa. Ruuan suhteen mua on helppo miellyttää, kunhan se on itsetehtyä eikä ole turhan terveellistä. Koen osaavani kokata. Ainakin pidän kokkaamisesta.


Mikä on sun lempparibilepaikka koko maailmassa?
Olen aina vähän vierastanut bilettämistä ja viihtynyt pienissä pubiympäristöissä. Mutta kysymykseen vastatakseni täytyy sanoa, että Lontoon G-A-Y oli mahtava.Meneekö sulla paljon rahaa kosmetiikkaan? Mitkä on parhaat tuotteet?
Niin kauan kuin en saa mainostamisesta tuloja, en myöskään halua mitään tuotemerkkejä täällä erikseen mainita, ellen halua mainita. Rahaa menee vaihtelevasti, esimerkiksi deodoranttiin panostan. Ehkä enemmän kuin keskivertomiehellä, ja toisaalta varmasti enemmän kuin esimerkiksi äidilläni. Mutta yleisestiottaen aika vähän.

 
Kummat on paremman näköiset, vaaleat vai tummat farkut?


Tummat.


Paras leffa mitä oot nähny?


Mahdoton kysymys, ei pysty vastaamaan yksiselitteisesti yhtä.
 

Paras bändi ikinä?
Tekisi mieleni vastata Spice Girls.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa. Nyt kuitenkin herää epäilyksiä henkilöstä siellä ruudun takana:( Vaikuttaa siltä että siellä kirjoittelisi jokin 16-vuotias tyttö, tms. Et lisää itsestäsi kuvia, nimet on aina muutettu (kuin heitä ei olisi olemassakaan), ja elämäsi tuntuu olevan täyttä novellia.

    Toivottavasti en loukannut sinua, ja jos tarinasi oikeasti on totta, olen todella kateellinen sinulle !

    VastaaPoista