Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Myös North Pride on ihan kohta!

Ai hitto, nyt meinasi käydä hassusti. Hienosti koko Suomen huomioivana bloggarina meinasin unohtaa tyystin informoida ja liputtaa North...

Ai hitto, nyt meinasi käydä hassusti. Hienosti koko Suomen huomioivana bloggarina meinasin unohtaa tyystin informoida ja liputtaa North Pride-tapahtumaa. North Pride järjestetään samaan aikaan Tampere Priden kanssa, 19-22.7.2012.

North Pride-tapahtuma on toki ollut kaiken aikaa tiedossani, mutta kuvittelin sen sijoittuvan lähemmäs kuun loppua (,jota en todellakaan halua vielä ajatella, koska heinäkuun loppu tietää uhkaavasti myös kesän hiipumisen lähestymistä).

Joka tapauksessa, North Pride järjestetään Oulussa (jonka voisi muuten ilmoittaa nettisivuilla vähän vielä selkeämmin). North Pridellä on useampikin vetonaula, esiintyjinä ovat Siiri Nordin ja Idols-finalisti Heikki Tuomi. Tapahtuman suojelijoiksi on saatu Jani Toivola ja Silvia Modig.

North Priden sivuista huokuu mielettömän hienosti innostus ja halu toteuttaa hyvät Pridet. Helsinki Pride on aika monta vuotta toiminut suuremmin muuttumatta samalla konseptilla. Tampere Pridestä tulee aika kaupalliset ja neutraalit fibat. Oulussa sen sijaan on saatu hienosti mukaan tukijoita ja tapahtuma tuntuu muutenkin kivan raikkaalta. Mahtavaa!

Erityisen hauskalta ohjelmassa kuulostavat perjantaina järjestettävät Kuppilanvaltaukset, eli matalan kynnyksen seurustelua kahvilassa erikseen miehille ja naisille, sekä sukupuolisesti tai seksuaalisesti sitoutumattomille. Hyvältä kuulostavaa myös perjantain black and white glamour-bileet, joihin tulee teeman mukaisesti pukeutua mustaan tai valkoiseen, tai erottua väriläiskänä. Bileissä esiintyy Idols-finalisti Heikki Tuomi. Lauantaina North Pridessäkin kokoonnutaan kulkueeseen ja puistojuhlaan. Illan pääjuhlassa esiintyy Siiri Nordin.

Lisäinfoa löytyy North Priden nettisivuilta.

Hyvää Prideä kaikille muuallekin Suomeen, sekä Ouluun että Tampereelle!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Tuohon kulkueeseen olisi tarkoitus osallistua poikakaverini kanssa ^^

    VastaaPoista