Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Killekuulumisia - lässytysvaroitus

(KUVA: weheartit) Mitähän mä Killestä nyt kertoisin. Ensin syötiin ja juteltiin, kuunneltiin musiikkia. Höpistiin jotain joutavia.  ...


(KUVA: weheartit)

Mitähän mä Killestä nyt kertoisin. Ensin syötiin ja juteltiin, kuunneltiin musiikkia. Höpistiin jotain joutavia. 


Päädyttiin sängylle, hiplailin sen hiuksia. Mielessäni mietin, kuinka kivalta Kille näyttääkään. Mietin myös, missä vaiheessa on sopivaa edetä, ja kuinka pitkälle. Kiirettä mulla ei ole, mutta ei toisaalta tarvetta loputtomiin odotellakaan.

Kille kuitenkin ratkaisi ongelman ihan itse. Yllättäen, mutta vähän odotetusti löysin Killen huulet omiltani. Harvoin pussailemaan päätyminen käy noin luontevasti, varsinkaan ekalla kerralla. Nyt kuitenkin kävi.

Pussailu jatkui aika pitkään. Pikkuhiljaa homma eteni, vaikeasti avattavat napit vähän nauratti ja piti välillä vähän pysähtyä hengittämäänkin. Näennäisen liikkumatta ollessaankin kummasti välillä huomaa kohta putoavansa sängystä. Asennosta toiseen kiemurtelu ei käy ihan niin kuin elokuvissa.

Vaatteet väheni entisestään, paljoa ei voi enää vähetä. Homma kuitenkin katkesi soivaan puhelimeen. Hirveen hyvä ajoitus.

Puhelun aikana ehti vähän miettiä ja tasaantua. Oltiin molemmat sillä kannalla, että kai sitä voi vaan pussaillakin.

Tuleehan näitä. Ehtii sitä myöhemminkin. Ei ole kiire mihinkään.

Tuntuu teini-ikäiseltä tällainen hidas eteneminen, Bees&Honeyssä puhuttiin minun nuoruudessani pettingistä ja puhutaan varmaan edelleen. Oli hyvä niinkin, toisen lämmin vartalo kainalossa tuntui lempeältä. Saatoin ehkä jopa nukahtaa hetkeksi.

Onpas tää nyt imelää.

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. "Tuntuu teini-ikäiseltä tällainen hidas eteneminen..."

  Minä olen aina ajatellut, että hidas, rauhallinen tahti kuuluu nimenomaan aikuiseen tapaan edetä asioissa. En koskaan ole osannut omaksua ajatusta siitä, että aikuisuudessa ihastumisen hurma ja kiima sekoavat niin nopeasti toisiinsa, että vaatteet lähtee päältä viimeistään toisilla treffeillä ja aamulla herätään raukeina villin yön jäljiltä, kuitenkin rakkauden tunnustuksia varoen.

  Toisaalta, minulla ei ole elämässäni pahemmin ollut tilaisuuksia kokea asiaa itse saati sitten että olisin sen jäljiltä jäänyt pohtimaan asiaa. Teini-iän ajoilta minulla ei ole ainuttakaan seksuaalisviritteistä kokemusta, seksistä puhumattakaan. Tarkoituksella en ole odotellut.

  Onnea ja menestystä Killen kanssa, imelyys on ihan ok kunhan siitä ei tule ainoa blogisi aihe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, aikuiset osaa edetä omassa tahdissaan ilman ympäristön asettamia paineita.

   Kuvituskuvasta tuli mieleen, että voi kun venytyslävistysbuumi menis jo ohi, voi vaan miettiä, kuinka kivaa on nelikymppisenä, kun joutuu menemään kauneusleikkaukseen saadakseen isot lerppuvat reiät korvasta pois (tai sit jatkamaan teinikorun käyttöä läpi elämän).

   Poista
 2. Vooooooooi :33 Toivottavasti Kille-kuulumisia tulee pian taas, vaikuttaa aika hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloista. :) Pikkasen oon kyllä kade, oispa omassakin elämässä tollasta söpöilyä. :D

  VastaaPoista