Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kaikki hyvin

Kille on kuvioissa edelleen, uskokaa tai älkää. Vähän tuntuu, ettei elämässäni ole viime päivinä kauheasti muuta ollutkaan. On yökyläilty, ...

Kille on kuvioissa edelleen, uskokaa tai älkää. Vähän tuntuu, ettei elämässäni ole viime päivinä kauheasti muuta ollutkaan. On yökyläilty, tehty kesäjuttuja ja tavattu kavereita puolin ja toisin. 


Vähän olen ollut epäileväinen, olen miettinyt omaa tunnepuoltani. Olen ihastunut, mutta  parisuhteilulta vaikuttava oleminen ei ole kuitenkaan tuntunut tajunnanräjäyttävältä. Hyvältä tottakai, mutta jotenkin olen aina haaveillut, että parisuhteutuminen tulee olemaan tunne-elämyksenä ennenkuulumaton ja kaikin puolin valtavan super. Sama juttu on toisaalta lähes kaikessa haaveilussa: Toteutunut haave on usein aika paljon haavetta pliisumpi.

Kille on jollain tavalla hirveän samanlainen kuin Karitsa, josta olen joskus muistaakseni kirjoitellut. Karitsan kanssa oli hetken pientä juttua vuosia sitten. Karitsakin oli mua nuorempi, itseasiassa samanikäinen kuin Kille, ja ulkoisestikin muistuttavat toisiaan. Molempien bloginimetkin alkavat samalla kirjaimella, selvästi nämä ovat jotain ennusmerkkejä!

Jotenkin olen pelännyt, että Killen kanssa käy samoin kuin Karitsan kanssa aikoinaan. Uutuudenviehätys haihtuu nopeasti ja ihastus hiipuu ja jäljelle jää vain onnettoman ihastunut ja säälittävä minä.

Käyttäydyin kuitenkin aikuisen tavoin, ja otin mielessäni pyörivän asian puheeksi. Kille oli pelännyt mun puolelta ihan samaa, että koska saa tekstarin, että tää oli tässä. Hauskinta olisikin, jos kaikki olisi kaatunut siihen, että molemmat pelkää samaa eikä siksi uskalla tehdä mitään.

Kille on fiksu, pukeutuu kivasti, on muutenkin edustava, tietää olennaisista asioista. Musiikki- ja leffamaku on kohdillaan.  Sen kaveritkin on kivoja sen perusteella mitä olen tavannut. Tänäänkin vain jäin typeränä tuijottelemaan, koska Kille näytti vaan niiin hyvältä.


Juuri nyt kaikki näyttää paremmalta kuin olisin ikinä kuvitellut.

 --

Muistakaa edelleen muuten kysymyspostaus!  Vastaan kysymyksiin maanantai-iltana, kysymyksiä voi siis lähettää siihen asti. Nyt on siis mitä mainioin hetki kysyä, jos mielessäsi pyörii kysymyksiä.

You Might Also Like

0 kommenttia