Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ihan varovasti sun kättäsi kosketin

Kuten tarkkasilmäiset lukijat ovat varmasti huomanneet, olen maininnut viime aikoina vähän deittailleeni. Tai oikeastaan ollaan Killen ka...

Kuten tarkkasilmäiset lukijat ovat varmasti huomanneet, olen maininnut viime aikoina vähän deittailleeni. Tai oikeastaan ollaan Killen kanssa ihan oikeasti tapailtu, deittailu kuulostaa aika kevytkenkäiseltä.


Teille lukijoille on aina ikävää tuottaa pettymys. Tällä kertaa on kuitenkin pakko, sillä toistaiseksi kerrottavaa on aika vähän. Mitään konkreettisesti kovin erikoista ei ole tapahtunut. Jokunen söpö tekstiviesti ja varovainen pusu. Kuulostaa hyvin teinihenkiseltä toiminnalta, ja sitä tämä vähän onkin.


Mutta en valita tästä hitaasta etenemisestä ja jännitteestä, mikä Killen kanssa on. Luulen, että tekee kaiken horoilun jälkeen, tai ainakin sen lomassa, hyvää edetä hitaasti ja katsoa miten asiat menee. Kille ei ole erityisen kokenut, eikä näin ollen itse ole joka paikassa antamassa. Mielessäni mietin, että Killen ehdoilla ja tahdilla mennään.

Tietenkään en ole kovin tarkkoihin yksityiskohtiin mennyt miesseikkailuista puhuttaessa, mutta en mielestäni voi antaa ymmärtää olevani yhtä puhtoinen kuin Kille. Eikä tästä mitään ongelmaa ole tullut, hän on ymmärtänyt eikä omien sanojensa mukaan ole asiasta häiriintynyt. Eikä siitä toki pidäkään häiriintyä, en ole sentään niiiiin puhkinaitu.Nyt vain odotan innolla, että ehditään taas nähdä. On ollut molemmilla vähän kiireistä nyt, niinku kesällä usein on, vaikkei mitään oikeaa tekemistä olisikaan. Just sellaista kesäistä henkeä tässä meidän tapailussa on ollut, että kaikenlaiset kesärakkausbiisit on vaan soineet päässä.  Sinä yönä rannalla vihdoinkin, ihan varovasti sun kättäsi kosketin. Just tollasia Hiuksissa hiekkaa-henkisiä juttuja tässä on ollut. En muista, koska pienestä kosketuksesta tai edes sen mahdollisuudesta olisi tullut tällainen tunne vatsanpohjaan. Tai milloin olisin hymyillyt koko illan niin, kuin pienen pusun jälkeen. En ainakaan keskiverto-yhden illan juttujen jälkeen.

Odotan (taas kerran) tästä aika suuria. Olen tehnyt niin aika usein ennenkin. Mutta haluan myös uskoa, että jossain menee raja, jonka jälkeen mullekin osuu toimiva ihmissuhde.(Ja ei, Killen nimi ei ole oikeasti Kille. Mutta söpöydessään tämä salanimi on kyllä hyvin kuvaava. )You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Aaaw! Kille kuulostaa mahtavalta, onnea ja nauti!

    VastaaPoista