Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Supersankareita vaikka muille jakaa

Batman. Panssari saa varmasti olemattomatkin vatsalihakset tiukoiksi. Ryhdyn siis supersankariksi. En muista, kuinka tarkasti olen tääl...

Batman. Panssari saa varmasti olemattomatkin vatsalihakset tiukoiksi. Ryhdyn siis supersankariksi.

En muista, kuinka tarkasti olen täällä kirjoittanut lapsuusvuosistani. Jotain toki, mutta yksityiskohdista en ole varma.

Joka tapauksessa ehkä ainoa stereotyyppinen poikamainen ja heterouteen viittaava kiinnostuksenkohde lapsuudessa olivat erilaiset supersankarit. Toisaalta jälkeenpäin ajateltuna tässä supersankari-innostuksessakin on jotain harmillisen homoa. Ehkä ne tiukat sixpackit ja trikoot ovat kuitenkin jotenkin kiinnostaneet jo silloin... Batmanista olin hyvinkin hurmioitunut pitkään, myös Spiderman ja Superman olivat kova juttu.

Siksi olenkin tämän kesän leffatarjonnasta aika fiiliksissä! Hyvin samoihin aikoihin nimittäin leffateattereihin saapuvat sekä Dark Knight Rises ja The Amazing Spiderman.


Christian Bale Batmanina on jo vähän teini-Hämistä kypsempi komistus.
Dark Knight Rises päättää Christopher Nolanin Batman-trilogian. Trilogia alkoi Batman Beginsillä (joka on mielestäni näistä jo nähdyistä kahdesta selvästi parempi) ja jatkui Dark Knightilla, jota näin jälkeenpäin nähdäkseni on hehkutettu tuskastuttavan paljon pelkästään Heath Ledgerin (kuoleman) takia. Silti odotan innolla tätä kolmatta osaa. Trailerit ovat ainakin miellyttäneet, sillä vaikka ryminää löytyy, on äänimaailma miellyttävän hiljainen. Olen sen verran hippi, että pääni ei kestä edes elokuvissa mitään järjetöntä ryminää ja räminää, aivottomasta toiminnasta puhumattakaan. Tätä leppoisampaa puolta tarjosi ainakin Batman Begins. Meno jatkukoon siis!

Teini-Hämis on rungoltaan miellyttävä, vaikka ikää voisi ollakin enemmän.
Batmanin loppuessa Spiderman alkaa alusta! En ihan ymmärrä, miten ja miksi kertomusta aloitetaan alusta, kun edelliset Spidermanit lienevät vielä tuoreessa muistissa.

Ainakin itseäni traileria katsoessa hivenen häiritsi, kun Hämiksenä ei heilukaan Tobey Maguire. Toisaalta uusi Spiderman (Andrew Garfield) on varsin söppänä, joskin hivenen teini. Luultavasti en kuitenkaan pistä asioiden tilaa pahakseni leffaa katsoessani. Spidermanin on myös ohjannut Marc Webb, jonka käsistä on lähtenyt myös (500) days of Summer, johon ehkä vähän petyin, mutta joka oli ainakin hempeä ja hiljainen.

Olkoon kuinka teini hyväänsä, niin kyllä Hämähäkkimies trikoissaan jotenki sytyttää. Huh!

 Kiinnostavatko supersankarit? Batman vai Spiderman? Kumman kaa olisit mieluummin?The Amazing Spiderman ensi-illassa 6.7.2012.
Dark Knight Rises ensi-illassa 20.7.2012.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Teini? Garfield on 27! Trikoot saa kyllä hyväksynnän, eipä näy alushousunrajaa hämiksellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, onko?! Olin ihan vakuuttunut, että olis korkeintaan mun ikäinen... Voi kauhee! Mut teiniltä se silti näyttää...

   Poista
 2. Kankaiset bokserit trikoissa? Voi sitä vaippaihottuman määrää, eihän supersankarilla voi alushousuja trikoissaan olla! Saa lisää liikkumavaraa, kun vapautuneisuus yltää päästä varpaisiin. ;)

  VastaaPoista
 3. Spidermanin kaa tietty. Spidermanissa on seksiä. Musta ulkoasu on just hyvä.

  VastaaPoista
 4. Meinasin just viime viikolla antaa positiivista palautetta, että oot aktiivisesti kirjoitellut monipuolista sisältöä. Mut unohtui antaa, ja nyt onkin taas melkein viikon tauko edellisestä kirjoittelusta, joten annankin palautteena, että tuossa välillä oli kivan aktiivista blogausta ja monipuolista sisältöä. :)

  Olet kyllä melko legendaarinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kiitos joka tapauksessa palautteesta, mitä tää legendaarisuus nyt sitten tarkoittaakin :D.

   Tiedostin kyllä, että blogi pääsi vähän hiljenemään, mutta koen tässä elämän vaiheessa bloggaamista tärkeämmäksi nauttia kesästä ja ystävistä ja jopa deittailusta, kun sitä on tarjolla ollut. Kyllä mä täällä olen, älkää huoliko!

   Poista