Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tunnelmia Priden keskiviikolta: Lavatanssit ja Olavi Uusivirta

Sateenkaariliput Vanhalla ylioppilastalolla. (KUVA: Minä)   Pääsin vihdoin itsekin aloittamaan omalta osaltani Helsinki Pride-viikon ...

Sateenkaariliput Vanhalla ylioppilastalolla. (KUVA: Minä)

 

Pääsin vihdoin itsekin aloittamaan omalta osaltani Helsinki Pride-viikon lavatansseissa ja Olavi Uusivirran keikalla. 

Muina miehinä. (KUVA: Minä!)
 Lähdin lyhyellä varoitusajalla Priden lavatansseihin katsomaan kaverin kanssa kaverin bändiä, Muina miehinä-orkesteria, jossa kaveri ei kuitenkaan itse tällä kertaa soittanut.

Pohjiksi otettiin ruokajuomana lasilliset (kröhm pullolliset kröhm) viiniä ja tunnelma lähtikin lennokkaasti nousuun. Mut myös tunnistettiin pikkukylän asukiksi! Eräs naisihminen tuli kertomaan, että on nähnyt mut pikkukylässä mökkeillessään. Pieni on maailma, mutta kohtaaminen oli hauska!

Päädyttiin luonnollisesti bändin tauolla piipahtamaan takahuoneessa, jalomielisesti bändin sympaattiset herrat lahjoivat meitä drinkkilipuilla ja viini virtasi.

Lavatanssit olivat hauskat toki muutenkin, eivät pelkästään viinin ja sympaattisten ja komeiden poikien takia. Toivottavasti lavatansseja järjestetään tulevissakin Prideissä, niihin menisin mieluusti!Viitasaarelainen bussi Kaisaniemessä. (KUVA: Minä)
Olavi Uusivirta <3. (KUVA: Minä)Valitettavan varhain piti vain tansseista lähteä, sillä illan päätarkoitus oli suunnata Vanhalle ylioppilastalolle Pitkä kuuma kesä-klubin Pride-spesiaaliin katsomaan Olavi Uusivirtaa. Vanhalla esiintyivät myös Pintandwefall ja Minä & Ville Ahonen, jonka Eno-kappale on riemastuttanut muutenkin oivallisella levyllä. Pintandwefall ja Ville Ahonen jäivät kylläkin näkemättä, mutta Olaviksi ehdimme mainiosti ja vähän turhan ajoissakin, sillä ilmoitettu soittoaika ei tietenkään pitänyt.

Yleisöä oli vähänlaisesti eikä tunnelma noussut kovin suureen lentoon. Olavin kappalevalinnat olivat aika erikoisia, vaikkei herran tuotannossa (varsinkaan uudemmassa) olekaan sellaisia biisejä, joita en haluaisi kuulla. Oikeastaan kaikki hittipitoisemmat biisit, Nuori ja kaunista lukuunottamatta, oli karsittu pois. Rohkea ja erikoinen veto.

Rohkea ja erikoinen veto oli myös Henrietta-nimisen pimun spontaani ottaminen taustalaulajaksi ja -tanssijaksi. Kaikenlaista sitä näkee, ja kaikenlaista voisi myös olla näkemättä.

Olavin keikan jälkeen seurani joutui poistumaan, mutta itse lyöttäydyin uuteen seurueeseen, jonka kanssa viihdyinkin aamuun asti.

Aamuyöllä yöpaikkaani kävellessäni aurinko jo nousi. Oli kaunista. Hyvä henkilökohtainen avaus Pride-viikolle.

You Might Also Like

0 kommenttia