Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Salkkareissa melkoisen homo kauden päätös

Joku tuolla jo aiemmissa kommenteissa odotteli multa postausta Salkkareiden kauden päätösjaksosta . Toinen lukija taas huolissaan kyseli, mi...

Joku tuolla jo aiemmissa kommenteissa odotteli multa postausta Salkkareiden kauden päätösjaksosta. Toinen lukija taas huolissaan kyseli, minne olen kadonnut. Olkaa huoleti, en ole kadonnut minnekään! Postausväli vain vähän venähti kahdestakin syystä: ei ole ollut mitään erityistä kirjoitettavaa, eikä toisaalta viime aikoina ole oikein ollut aikaakaan. Olen säntäillyt kaupungista toiseen välillä ihan järjettömilläkin aikatauluilla, tehnyt aika paljon töitä ja valmistautunut pääsykokeisiin.

Lari Väänänen (Ronny Roslöf) ja Elias Vikstedt (Petteri Paavola). (KUVA: MTV3)

Salattujen elämien kauden päätös tosiaan pääsi yllättämään! Oli tottakai ilmiselvää, että Anni kaappaa Severin, eikä kovin suurena yllätyksenä tullut Eliaksen ja Larin välien lämpeneminenkään. Mitään näin suorasukaista toimintaa en olisi kyllä odottanut. Pisteet kuitenkin Salkkari-tuotannolle rohkeasta lähestymistavasta. Odotan innolla syksyä ja uusia jaksoja, vaikka muuten toivonkin kesän jatkuvan ikuisesti. 2000-luvun alussa homokohtaukset saivat aikaan kauhean kohun, mielenkiintoista nähdä, syntyyko, tai pakkosynnyttävätkö iltapäivälehdet, kohua aiheen tiimoilta. Voisin kuvitella, että joku närkästynyt/järkyttynyt/kauhistunut katsoja jostain löytyisi.

Jännästi muuten Salkkareissa kiertää taas nämä samat, jo ainakin kerran nähdyt juonikuviot. Iidan oletettu raskaus vaikuttaa hyvinkin samalta kuin Miian raskaus aikoinaan, ja Larin homouden kohdallakin on melko samoja piirteitä kuin Kallella aikoinaan.

Olen muuten viime aikoina alkanut pitää Larista hahmona! Tietysti jo homokuvio lisää viehtymystäni, mutta hahmo on mielestäni syventynyt ja saanut lisää kosketuspintaa tämän käänteen myötä.

Lari Väänänen (Ronny Roslöf) ja Elias Vikstedt (Petteri Paavola). (KUVA: MTV3)

Lari Väänänen (Ronny Roslöf) ja Elias Vikstedt (Petteri Paavola). (KUVA: MTV3)

Ihan mahtava käänne oli myös maailman parhaan homohahmon paluu Pihlajakadulle. Ihan uskomatonta, että Kalle on palannut! Jotenkin en osannut edes kuvitella moista tilannetta. Olen ehkä joskus ennenkin pohtinut vahvasti eläytyvää suhdettani tv-ohjelmiin, kuten Salkkareihin, mutta tämän päivän jakson kohdalla kyllä kaikki ylilyönnit ylittyivät :D. Istuin kippurassa sohvalla, polvet hampaissa naama jännittävään irveeseen juuttuneena, välillä kiljahtelin, välillä taputin riemuissani käsiäni yhteen. Olen ehkä hivenen hullu.

Kalle Laitela (Pete Lattu) palasi Pihlajakadulle. Iiiik, mahtavaa! (KUVA: MTV3)
Pete Lattu on muuten kymmenen poissaolovuotensa aikana komistunut valtavasti! Tajuttoman söpö, toivottavasti Kalle Laitela on tullut jäädäkseen, eikä kyse ole mistään lyhyestä piipahduksesta.

You Might Also Like

26 kommenttia

 1. Kalle oli aikoinaan kuumempi. Nyt näyttää liaan äijältä. MUTTA Eliaksen paidattomuutta saa kyllä tarjoilla! Kylhän sitä on ollu kevään aikana yllättävän paljon salkkareihin, mutta mikään ei riitä. Tajuttoman söpö!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta onhan se ihan selvää, että sitä alkaa näyttää äijältä, kun alkaa pikkuhiljaa olla sellaisessa äijä-iässä. Hyvin söpöhän hän on aina ollut!

   Ja Elias on kyllä söpö myös!

   Poista
 2. Kyllä sitä on koko kevään odotettukin, että Larin ja Eliaksen välillä vihdoin tapahtuu jotain kunnolla. Kiva, että kohtaus oli toteutettu niin rohkeasti eikä vain jotain pientä pussailua.

  Ja Petestä oon samaa mieltä. Mies on kyllä komistunu todella paljon. Ai että! :)

  VastaaPoista
 3. Tää oli mahtavaaaaa! =D T: Anu Marjaana Radha.

  VastaaPoista
 4. Lari♥Elias
  Voi että !(;

  VastaaPoista
 5. Kymmenen vuotta sitten taisi tosiaan tuo homous olla vähä isompi juttu mitä tänä päivänä :D Kumpa ite muistaisin, olin sillon 7-8 -vuotias. En usko että nyt tuosta homoudesta aletaan mitenkään tohista, tai ainakaan ite en voi kuvitella koska mulle se on niin normaali ja luonnollinen asia. :D Pitäisin varmaan tyhmänä, jos joku tosiaan alkais siitä jotain inistä, esim. ei sovi lasten silmille ym shaibaa, mutta sehän on ihan sama asia kuin miehen ja naisen seksi/suutelukohtaukset? Onhan niitäkin salkkareissa nähty..

  Mutta kiva postaus ja tuo Kallen paluu oli mullekin ehkä ihanin yllätys ikinä! Mietin vaan miten tuotanto on saanu pidettyy piilossa sen että tää Pete palaa ruutuun :D Toivottavasti pysyy kuvioissa kauan, ja onhan tuo tosi miehistyny :) Ja nythän Salkkareissa tosiaan seikkailee jopa kolme homohahmoa samaan aikaan, jos Kalle jää pysyvästi.

  Huhhuh tulipas taas romaani mut jotenki tää salkkariasia on niin syvähdyttäny myös mua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta on myös yllättävää, miten se on pysynyt näin hyvin salassa! Vaik mikäpä siinä pysyessä, kun vaitiolovelvollisuus tulevista juonikuvioista on muutenkin selkeästi aina esillä.

   Poista
 6. Mietin vain homovastaisia isovanhempiani, jotka seuraavat salkkareita... Uhkasivat hävittää television jos sama jatkuu syksyllä, on kuulemma sellaista opetusfilmiä :D Päätösjakso oli hyvä vaikkakin ylitti odotukset, itseäni Elias-Lari systeemi ei haittaa yhtään, vaan päinvastoin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vanhusparkoja :D. Kurjaa tulee olemaan ilman televisiota heillä kyllä... Elias ja Lari-kuvio on kyllä hyvin miellyttävä totisesti!

   Poista
 7. Lari on ihana! Toivottavasti Lari on sarjassa pitkään ja pysyy vastaisuudessakin homona.

  VastaaPoista
 8. Lari on mielettömän kuuma poika! Kattokaa nyt noita kuvia ja sen kroppaa, huh huh! Jotenkin mua miellyttää tossa Lari + Elias parituksessa juuri se, että Lari on macho lätkänpelaaja äijä ja Elias se tunteellisempi pienikokosempi söpömpi poju. Toivottavasti he eivät menetä omia itsejään vaikka suhde eteneekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn 100% tekstiisi. Se on vain niin jännä, että homot ovat niin suloisia. <33 Oioi. En tiedä, miten maltan odottaa koko kesän odotellen seuraavaa Salkkarit-jaksoa !

   Poista
  2. Joo, Ronnyllä on kyllä varsin hyvä kroppa :P. Ja onhan tuossa parituksessa vähän tollanen selkeä asetelma kyllä :D. Tämä on jännittävää!

   Poista
 9. Tuo kohtaus oli kyllä todella HOT! Pisteet poitsuille :) Ei malttais millään oottaa syksyn jaksoja ja miten tää kuvio tästä etenee.. vähä veikkaan että Lari taas kieltää mitään tapahtuneen!

  VastaaPoista
 10. Toi Elias ja Lari ilman paitaa suutelemas on niin eroottista. Millon salkkareist on tullu tälläne herutusohjelma?? Kallen paluu ei herätä minkäänlaisia ajatuksia, ensinnäkään se ei oo hyvännäköne enkä pitäny siitä sillon alussa, ja siihen ei sen homous vaikuta mitenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainii, ja Larilla on sitte tosi sexy kroppa!!!

   Poista
 11. En ole katsonut salkkareita sitten niiden alun, mutta päätin vilkaista tätä päätösjaksoa ja mitä siellä tapahtuukaan! Kaksi hyvännäköistä miestä suutelee toisiaan kiihkeästi ilman paitaa? Mistä olenkaan jäänyt paitsi? Tässä heijastuu kyllä se huima askel mikä on otettu kymmenessä vuodessa homouteen liittyvissä asenteissa. Lähinnä vanhempi polvi tätä katsoo paheksuen, mutta suurin osa nuorista ei koe tätä mitenkään ihmeellisenä. Mielenkiintoista, että Kalle palaa kuvioihin juuri tässä vaiheessa. Aikanaan aihetta sivuttiin muutamalla "Se on semmoinen" kommentilla ja poikaystävän (Kuismako se oli?) pönötyksellä Kallen vieressä. En odottanut ihan näin rohkeaa esitystä nytkään, mutta en valita! Ihan Mahtavaa! Täytyy etsiä kaikki aikaisemmatkin klipit näistä kahdesta.

  VastaaPoista
 12. Ja nää vielä väittää olevansa irl heteroita! Kyllä oli meinaan sellasta kopelointia että...

  VastaaPoista
 13. Mulle tuli mielee Iida/Lari/Elias sotkusta Tale/Iida sotku: Tale tykkäs Iidasta ja esitti homoo päästäkseen sen lähelle. Lari esittää heteroo ollaksee Iidan kanssa ja päästäksee Eliaksen lähelle. Alitajuisesti tai suoraa.

  Mutta Elias ja Lari ovat niin nam! Odotettu, tulinen pari, jonka toivon päätyvän yhteen!
  + Iidalle keskenmeno/abortti, ei se saa mitää pentuu Larille ottaa -.- HYI!

  Lähestymistavasta: Joko se oli Liian suora, tai sitten juuri sopiva. Kallistun ensimmäisen kannalle, vaikka pikkutyttö kehossani kiljuu ja huutaa hurraata. Sekavaa :P

  VastaaPoista
 14. Ite en ees seuraa sillee Salkkareit, mut nyt ku o tälläst meneillää ni kylhä tätä voiski alkaa seuraamaan! :)) Noi kaks o vaa niin ihanii!

  VastaaPoista
 15. Aikoinaanhan 1999 Kalle Laitela oli ihan homona Salkkareissa, kuten hänen miehekseen silloin tullut Kuisma Savolainenkin. Kun Suomessa astui voimaan laki rekisteröidystä parisuhteesta 2002, solmivat Salkkarissakin Kalle ja Kuisma liiton silloin. Sittenhän he piakkoin sen jälkeen lähtivät sarjassa Brasiliaan ja jäivät sitämyöten roolihahmoina pois Salkkareista 2002.

  Nykyäänhän Salkkareissa Elias on homo, mutta Lari on bisse, mistä heidän "sotkunsa" pitkälti johtuukin. Bissehän pitää sekä naisista että miehestä, mutta homo pitää vain toisesta miehestä. Noita 2-sukupuolisuuntaista bisse-kiinnostusta ja homon (tai heteron) 1-sukupuolisuuntaista kiinnostusta on aika vaikea yhdistää molempia (tai kaikkia) osapuolia täysin tyydyttäväksi. Sitähän problematiikkaa Salkkareissa viime keväänä käytiin läpi.

  Kalle Laitelahan on tuloss nyt vakituisemminkin mukaan taas Salkkareihin, joten mielenkiintoista nähdä, miten hän sarjassa esiintyy.

  VastaaPoista
 16. 13 vuotta sittenhän Kallea näytellyt Pete Lattu oli 19-vuotias ja pari vuotta vanhempi, kun törmäsi sarjassa armeijassa samanikäiseen Kuisma Laitelaan, jota näytteli silloin Peteä vuoden nuorempi kaveri.

  Nythän Elias ja Lari ovat myöskin samanikäisiä, eli hyvä ettei Salkkareihin ole tuotu mitään typeriä vanhoja setiä pahaksikäyttämään nuoria, vaan mukana oli vuosituhannen vaihteessa ja nytkin erityisen paljon tunteita näiden homojen ja bissejen välillä. Se viestittää todellista kuvaa hyvin siitä, ettei kyse ole vain mistään seksistä, vaan rakkaudesta ja ihmissuhdekiemuroista tunteet keskipisteessä.

  Kallea näyttelevä Pete Lattuhan sai aikoinaan todella paljon kiitosviestejä kaapissa elämään joutuneilta ja maalais-homoilta, siitä että Kalle toi primetime-sarjassa esiin homoa ihan monipuolisella tavalla ihmisenä, elämään avoimesti muiden mukana sarjassa. Salkkarit myös panosti käsikirjoituksessaan Kallen ulostuloon esittämiseen ja homo-rooliin varsin asiallisesti ja hyvin.

  VastaaPoista
 17. Onko noi oikeassa elämässäkin homoja??!?!!

  VastaaPoista
 18. ei ole vaan ihan tavalisia ihmisiä sekä niitä jotka käyttää nnaisia hyväkseen patjana

  VastaaPoista