Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Queer as blog - blogivinkkejä

Oman blogin ylläpidon lisäksi luen myös muutamien muiden blogeja. Nämä blogit ovat jos suhteellisen tunnettuja, mutta päätin silti jakaa k...

Oman blogin ylläpidon lisäksi luen myös muutamien muiden blogeja. Nämä blogit ovat jos suhteellisen tunnettuja, mutta päätin silti jakaa kanssanne muutaman blogivinkin. Jos ei muuten, niin kevyeksi kesälukemiseksi!Monia varmasti ärsyttää, että jaan täällä linkkejä blogeihin, joiden ylläpitäjät ovat enemmän tai vähemmän homoja, ja jakavat blogissaan myös sisältöä aiheen tiimoilta. Voin kuitenkin kertoa, että kaikkia tässä postauksessa mainittuja blogeja olen päätynyt lukemaan muuten kuin edellämainituista syistä. Toisaalta taas en pidä millään muotoa pahana, jos mielestäni on viihdyttävää ja mukavaa lukea söpöjen poikien söpöjä blogeja.

Aika söpöö! (KUVA: NaaG - Not an average Guy.)
 NaaG - Not an average Guy-blogiin törmäsin jokin aika sitten ihan sattumalta. Oululaisen Janne Naakan pitämässä blogissa on kivoja kuvia, höpsöjä videopostauksia ja onpa NaaG ihan söppänä poikakin. Erityisen paljon sykähdytti taannoinen postaus, jossa Janne ilmoitti parisuhteestaan. Jatkossa söppäniä poikia saattaa siis näkyä Jannen blogissa kaksin kappalein! Onnea vain Jannelle ja Valtterille <3. Supersöpöö! (KUVA: Picture Puttonen)
Jo pitkään olen seurannut myös Mikko Puttosen Picture Puttonen-blogia. Puttosella on mielettömän siistejä kuvia, joita seurasin suurella mielenkiinnolla alusta alkaen. Jossain vaiheessa törmäsin Mikkoon Qruiserissa, jonka myötä blogia on ollut entisestään hauska seurata. Taannoin kommentoin Mikon blogiin, jolloin Mikko piipahti kommentoimassa myös minun blogiani, ja kertoi lukevansa minua, mystistä homoveikkoa! Terveisiä siis Mikolle!

Myös Mikon poikkis Atte, tai mikä kuvissapussailupartneri hän nyt onkaan, bloggaa. Blogi löytyy täältä.


Luetteko aktiivisesti blogeja? Kiinnostaako homot bloggaajat enemmän kuin heterot? Bloggaatko itse? Heitä kommenttikenttään linkki omaan blogiisi, saatan kesän edetessä tehdä toisenkin blogivinkkipostauksen!

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. No jopas! Näköjään qruiserista saa irti muutakin kuin pyyntöjä isäsi ikäisiltä sediltä :--D Kiitti kehuista ja terkkuja sinnekin :). PS Kuvissapussailupartneri kuulostaa oikein mainiolta :D:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mustaki tää termi oli aika hyvä, ku en nyt ihan varmaksi osannut sanoa teidän suhteen laadusta!

   Poista
 2. voi kiitos kovasti onnitteluista meidän molempien puolesta!:) ja höpöhöpö mistä höpsöistä videopostauksista oikee puhut;DD

  VastaaPoista
 3. Luen lähinnä homoseksuaalien blogeja. Omaani olen aloitellut, saa tulla vilkaisemaan ja kommentoimaankin. :) Blogi löytyy Blogilistalta nimellä Unelmia sateenkaaren tällä puolen
  T: Tittaliina
  http://tittaliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. luen seksuaalivähemmistöjen sekä heteroitten blogeja. jotenki vähemmistöt kiinnostaa enemmä :D kirjottelen itekkii blogia.

  VastaaPoista
 5. Yleensä kiinnostun enemmän justiin vähemmistöjen blogeista, koska on mielenkiintoista nähdä millasia muut on. :D Kun on niin heterokeskittyneessä ympäristössä koko ajan, tulee väkisinkin jojoiltua oman seksuaalisuutensa kanssa, kun välillä fiilis on "KYLLÄ. Olen biseksuaali, haistakaa vittu!" ja taas välillä "Joo ei kyllähän mää nyt aivan hetero olen".
  Toki onhan se mielenkiintoista (ja erittäin verenpainetta kohentavaa) lukea esimerkiksi Jouko Pihon blogia, joka ei kirjoittele muuta kuin synnistä ja uskonnosta ja kuinka vähemmistöt joutuvat helvettiin yms.. Jos joskus on aikaa, niin kannattaa lukea homouteen liittyvien merkintöjen kommentteja, on niitä lukiessa saanut monet hyvät naurut! :D

  Kirjablogit on mielenkiintoisia, tosin niitä ei jaksa paria merkintää enempää lukea, joten enemmän tulee seurattua juuri tällaisia lifestyle-blogeja. Sitä on vaikea välillä käsittää, mitä kaikkea toisen ihmisen elämässä voikaan tapahtua! :D (Ja välillä sitä häpeää oman bloginsa tylsyyttä, tuntuu niin kuin kaikilla muilla olisi jotain mielenkiintoisempaa kirjoitettavaa :D)

  VastaaPoista
 6. Mun blogiin pitäis tie tuosta nimimerkistä klikkaamalla löytyä. Luen aikalailla sekalaisia blogeja, sopivassa suhteessa. Ite oon postaillu sellasen pari vuotta nyt.

  VastaaPoista