Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hauskoja päiviä

 Onpas ollut paljon hauskoja päiviä viime aikoina! Syytän kesää ja kesän aiheuttamaa hyvää fiilistä.  Viikonloppuna mulla oli treffit! T...

 Onpas ollut paljon hauskoja päiviä viime aikoina! Syytän kesää ja kesän aiheuttamaa hyvää fiilistä. 

Viikonloppuna mulla oli treffit! Tai en ole ihan varma, voiko niitä varsinaisesti treffeiksi suoranaisesti sanoa, ehkä oikeampi termi olisi seksinharrastamisen vuoksi sovittu tapaaminen, jota ei kuitenkaan sovita vain seksin vuoksi, vaan aikaa vietetään yhdessä muunkin mukavan tiimoilta. Selkeyden vuoksi puhuttakoon treffeistä.


Treffit eivät ehkä olleet romanttisessa mielessä mikään suurmenestys, mutta oli kauhean hauskaa! Puhuttiin kaikkea järjetöntä, ehkä vähän humalluttiinkin ja keskustelunaiheet meni aika diipeiksi. Jossain vaiheessa siirryttiin sänkyyn, jossa vietettiinkin aika tiiviisti arviolta viisitoista tuntia. Seksi oli vapautunutta ja hauskaa, jälkeenpäin vain maattiin nauramassa. Hullu maailma.

Näin kuumia homoja lenkkipolulla. Kuvan mies ei liity tapaukseen. (KUVA: weheartit)

Alkuviikosta tsekkailin Grindr-sovellusta puhelimella, bongasin pari varsin kuumaa hottista, joihin olen tosin törmäillyt kaupungilla muutaman kerran ennenkin. Vähän myöhemmin lähdin lenkille, ja lenkkipolulla tulivat parinsadan metrin välein vastaan nämä molemmat Grindristä bongatut hottikset! Stereotypioihin pohjautuva haave-elämäni mureni, sillä en päätynyt harrastamaan kiimaista seksiä lenkkipolun varren pusikoihin kummankaan kanssa. Se on kyllä sääli.


(KUVA: weheartit)

Kävin myös kampaajalla! Juttelin luottokampaajani, kerrassaan hurmaavan nuoren neidin, kanssa ihmissuhteista ja ihmisistä ylipäätään. Kampaaja valitteli huonoa tsägäänsä miesten suhteen, ja puhui miehistä ylipäätään. Itse vain myötäilin parinmuodostamisen vaikeutta, parin sukupuoleen kantaa ottamatta. Keskustelun edettyä kaverisuhteisiin kampaajani kysyi, että onks sulla jotenki paljon tyttöjä kavereina, tykkäätsä kuitenki tytöistä. Tähän oli varsin helppo vain vastata, että en ja loppuaika hiusteni parissa kuluikin kuin siivillä. Puhuessa miehistä, miesmausta, sopivasta iästä poikaystävälle, tavoista lähestyä miehiä ja miesten tavoista lähestyä. Varmasti elämäni mukavin kampaamokäynti.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Onko Grindilla Suomessa miten paljon käyttäjiä?

  Hmm... mietin tässä vain, että olikohan seksitreffipartneri se samainen karhu, josta aiemmin bloggasit? ;D Pääasia, että kivaa ilmeisesti oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein osaa sanoa. Kyllä käyttäjiä on, mutta ei mitenkään valtavan paljoa. Yhteydenottoja sen kautta on tullut lähinnä Helsingissä. Ulkomailla ollessa yhteyttä on otettu huomattavasti enemmän.

   Ja ei, ei ollut karhu tämä herra :). Karhu kyllä on yhä kuvioissa, pitänee hänestäkin kirjoitella tulevina aikoina jotakin.

   Poista