Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tämän kylän homopoika sosiaalisissa medioissa

Meikäpoikaa voi seurata myös muuten kuin blogin kautta: Facebook-sivusta voi tykätä osoitteessa https://www.facebook.com/tamankylanpoika ...

Meikäpoikaa voi seurata myös muuten kuin blogin kautta:

Facebook-sivusta voi tykätä osoitteessa https://www.facebook.com/tamankylanpoika. Uusien postauslinkkien lisäksi Facebookista löytyy linkityksiä gay-themed-uutisiin ja lyhyitä kommentteja niihin. Facebookista löytyy myös kommentteja muihin asioihin, joista ei riitä sanottavaa blogipostaukseksi asti.

Twitterissäkin mua voi seurata. Sinnekin pyrin merkittävimmät blogipostaukset linkittelemään, sekä kommentoin ja keskustelen ajankohtaisista jännittävistä asioista, yleensä TV-sarjoista. En jotenkin ole oikein saanut tuosta Twitteristä kiinni, mutta jos satut palvelua käyttämään, kannattaa minua tottakai seurata sielläkin!

Näiden lisäksi mulla on myös profiili Qruiserissa. Kovin usein siellä ei tule käytyä, mutta siellä voi näppärästi pistää viestiä, jos on jotain asiaa!

Pääpaino Tämän kylän homopoika-kuvioissa on tottakai täällä blogissa edelleenkin, vaikka kaikenlaisia suunnitelmia blogin suhteen onkin työn alla.

Suosittelen kuitenkin tutustumaan myös edellämainittuihin profiileihin!

You Might Also Like

5 kommenttia

  1. tää blogi on ihan mahtava :)

    VastaaPoista
  2. tarkennan vielä tohon edelliseen että on ihan mahtava blogi munkin mielestä, vaikken kuulu seksuaalivähemmistöön :)

    VastaaPoista
  3. jee actionia salkkareissa

    VastaaPoista