Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tämän kylän homopoika 2 vuotta!

Vou, blogini 2-vuotissynttärit pääsivät melkein unohtumaan, vaikka tein suurellisen, hälytyksin varustetun merkinnän kalenteriini. Mitään su...

Vou, blogini 2-vuotissynttärit pääsivät melkein unohtumaan, vaikka tein suurellisen, hälytyksin varustetun merkinnän kalenteriini. Mitään suurellisia juhla-arvontoja en nyt valitettavasti tarjoa, mutta sen sijaan ajattelin vähän käydä läpi blogin varrella olleita sattumuksia.

Tätä kirjoittaessa ilmoittautuneita lukijoita on 155, mikä on n. 150 enemmän kuin mitä olen kuvitellut. Viime aikoina sekä ilmoittautuneiden lukijoiden että Facebook- ja Twitter-seuraajien määrä on ollut hienoisessa, mutta huomattavassa kasvussa. Facebookin tykkääjämäärä tuntuu sekoilevan, määrä on jo hyvän tovin ollut 99, vaikka uusia tykkääjiä on kyllä tullut. En tiiä!

Blogin luetuin merkintä koskee viime syksynä kansakuntaamme koetellutta telakoitumiskohua. Tämä järkyttävä uutinen on ollut niin vakava uhka maallemme, että googlehakujen kautta blogimerkintääni löydetään edelleen varsin usein. Pitkään luetuimpien artikkelien kärjessä loisti myös Åttå Drinkeron Kjartan-mainos, mutta nyttemmin merkintä on pudonnut esimerkiksi Salattuja elämiä ja Eliasta koskevien merkintöjen myötä. Myös joulukuussa 2010 julkaistussa joulupoikakalenterissa luukusta kurkistanut Lauri Tilkanen tuo edelleen blogiin lukijoita.

Aika nopeasti blogin perustettuani mua pyydettiin myös kolumninomaisesti kirjoittamaan Normihomolehteen! Kolumnistin urani pikkukylän kirjeenvaihtajana tosin hiipui muutettuani pikkukylältä suurempiin ympyröihin. Myös muutama bilekutsu sekä Homo!-oopperan pressilippu ja mediakappale soundtrackistä ovat parin vuoden aikana tulleet blogin myötä. Pientä tottakai verrattuna oikeasti menestyviin lifestyle-bloggareihin, mutta toisaalta olen varsin tyytyväinen tähän. Kuten muutkin menestyneet bloggarit, olen blogannut ihan vain bloggaamisen ilosta, en siksi, että tässä olisi suuri pyrkimys suunnattomaan feimiyteen ja joka tuutista pursuavaan ilmaiskrääsään, jota yritykset feimille bloggarille syytävät.

Vaikka tässä nyt suurilinjaisesti käynkin tilastoja ja huippuhetkiä läpi, ei bloggaaminen suinkaan kahden vuoden jälkeen ole jäämässä minnekään. Vaikka juuri edellä kirjoitin, että bloggaaminen on jatkunut ihan vain bloggaamisen ilosta, on kieltämättä viime aikoina herännyt ajatus siitä, mihin kaikkialle blogia voisikaan viedä. En kiellä, etteikö olisi hauskaa, jos blogilla joskus vaikka tienaisi jotain. Katsoin taannoin Blogistania-sarjaa, jonka sen kertaisessa jaksossa bloggari kertoi hänellä olevan n. 12 000 kävijää kuukaudessa. Se oli hämmentävää, koska tajusin, että oman blogini kävijämäärät ovat hyvinkin samoissa numeroissa. Mua nyt estäisi esiintymästä televisiossa ihan jo anonyymiys, mutta silti koen suurta kiinnostusta tämäntyyppisiin proggiksiin. Suhtaudun siis hyvin kiinnostuneesti ja avoimesti kaikenlaisiin yhteistyötarjouksiin, joten olkaahan rohkeasti yhteydessä! Enkä tässä yhteydessä suinkaan tarkoita vain suurilla rahoilla pyöriviä mainoskampanjoita. Jos vain idea on hyvä ja vaikuttaa siltä, että voin sen allekirjoittaa, voin olla mukana ei-kaupallisissakin projekteissa.

Kliseisenä, mutta paikkansapitävänä lopetuksena haluan vielä kiitellä vuolaasti rakkaita lukijamussukoitani <3. On ällistyttävää ja ihanaa, kuinka teitä on on koko ajan vain enemmän. On jännittävä huomata, kuinka suuresti monet teistä paneutuvat elämääni, sen suruihin ja toisaalta myös iloihin. Se on välillä hämmentävää, mutta tottakai olen siitä myös iloinen.

Vaikka blogi alunperin syntyikin pelkästä tarpeesta kirjoittaa, saattaisi kirjoittaminen jäädä melko pienelle, jos kaikki lukijat yhtäkkiä katoaisivat. Siispä heitänkin pallon nyt teille, lukijat. Mistä haluaisitte lukea? Mistä ette? Millaiset linjan muutokset blogin sisällössä voitte hyväksyä, mitä ette? Nyt jos koskaan on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa, sillä kaikenlaisia suunnitelmia blogin suhteen on työn alla.

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Kuten kardiologini sanoi jatka samaa rataa eteenpäin. Sii erilaisia asioita, henkilökohtaisesti koettuina ja nähtyinä. Siinä se minun ohjeeni on.

  VastaaPoista
 2. Hei! Olen lukenut blogiasi suunnilleen vuoden alusta lähtien ja tykkään siitä kovasti :) Toivottavasti jatkat edelleen omasta elämästäsi kirjoittamista, niihin kirjoituksiin tulee yleensä samaistuttua niin täysin ja huumorintajuinen kirjoitustyylisi puree myös kympillä. Lukisin mielelläni myös jatkossa ajatuksiasi ajankohtaisista, meitä LGBT vähemmistöjä koskettavista uutisista, ja sitä viihdemaailman hömppää myös ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, pidän nämä jatkossa mielessä :).

   Viime aikoina on tuntunut vähän raskaalta kirjoittaa mistään vakavammasta, joten yhteiskunnalliset uutiset on jääneet aika vähälle. Olen kyllä tiedostanut tämän, joten ehkä jatkossa kirjoitan niistäkin lisää :). Oma elämä ja viihdehömppä ainakin pysyvät!

   Poista
 3. Oon täällä välillä käyny kääntyilemässä mutta en oikeastaan sen suuremmin ole vanhempia postauksia lukenut mutta keep going! Semmosta kyselisin että oletko tietoinen sellaisesta saksalaisesta tv-sarjasta kuin Verbotene Liebe(aka Forbidden love, aka kielletty rakkaus)? Siinä on yhtenä pääosana homopari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tietoinen! Pitänee perehtyä. Kiitos vinkistä :)!

   Poista
 4. Jatka samaan malliin :) Mahtava blogi! Kivointa on lukea sun mielipiteitä julkkiksista ja julkisista homopareista! :) Vaikken kuulu jäseniin, niin säännöllisesti käyn katsomassa onko uusia postauksia :) <3
  P.S. kysymys postausta ei oo tainnu olla pitkään aikaaan..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :)! Kiva että käyt lukemassa. Kysymyspostausta ei ole hetkeen ollut, mutta on niitäkin ollut. Täytynee pistää harkintaan!

   Poista