Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Se on harva, jolle sopii talvikarva - tositarina karvanpoistosta

Veet Hair Removal Cream. (KUVA: Minä ihan itse!) Kesä ja biitsikausi on viimein täällä, ja hurjapäisimmät pääsevät pian heittämään tal...

Veet Hair Removal Cream. (KUVA: Minä ihan itse!)


Kesä ja biitsikausi on viimein täällä, ja hurjapäisimmät pääsevät pian heittämään talviturkkinsa. Talviturkkia on mielestäni syytä kyllä ainakin trimmata, jos ei nyt tyystin kyniä jo ennen rannalle lähtöä.

Karvat ovat olleet viime aikoina muutenkin tapetilla. Ei pelkästään aikaisempien karhu-käänteiden takia, vaan ylipäätään keskustelunaiheina. Kaveriporukassa, siis ihan heteropoikien keskuudessa, on viime aikoina liikkunut villitys karvattomuudesta. Enkä nyt siis puhu mistään pelkästä poslariksi vetelystä, vaan jopa käsivarsikarvojen ajelusta. Yllättävää, mutta myös jännittävää!

Täytyy tunnustaa, että olen ollut viime aikoina onnettoman laiska trimmaaja. Tänään kuitenkin ystävättäreni ilmoitti olevansa fullgrown winterfur, ja asiaan oli tottavie tultava muutos samantien. Niinpä suuntasimme kauppaan, ja hankimme Veet Hair Removal Creamia. Tuotteesta oli joitakin vuosia sitten saatavilla for men-versiokin, jota taisin aikoinani jopa kokeilla. Tuote ei ollut kovin merkittävä suksee, ja olen kokenut ihan perinteisen höyläämisen järkevämmäksi.

Käyttämämme Veet oli suunnattu käytettäväksi säärillä, käsivarsilla, kainaloissa ja bikinirajalla, ei missään nimessä esimerkiksi kasvojen, pään, rinnan tai intiimialueiden iholla. Taisi kyllä mennä vähän intiimialueiden iholle, bikiniraja ja intiimialueen iho kun ovat pelottavan lähellä toisiaan.

Saattaa olla, että käytin ainetta liian vähän, tai vaikutusaika oli liian lyhyt, vaikka lähempänä maksimiaikaa vaikutusaikani olikin. Joka tapauksessa karvanlähtö ei ollut ihan niin suurta, kuin toivoin. Poistetut karvat muuttuivat ärsyttävän venyväksi möhnäksi, joka juuttui poistamattomiin karvoihin, ja melkein piti ruveta niitä säilytettäviä karvojakin riipimään. Kauheen vaivalloista, tällaista ongelmaa ei höylätessä tule. Ei ollut kovin vaivatonta.

Karvojaan poistanut ystävättäreni oli ilmeisesti tuotteeseen tyytyväinen, kertoi olon olevan kuin karvattomalla kissalla, mikä nyt tietysti luontevaa onkin, sillä karvaton kissahan hän nyt onkin.

Itse en kyllä kovin tyytyväinen ole lopputulokseen, joten taidan jatkossakin käydä karvataistoon perinteisesti teräasein, en kemiallisesti. Vaikutus ei ulospäin ollut kovin merkittävä, ja vainoharhaisena ihmisenä toivon, ettei vaikutus ole ollut kovin merkittävä myöskään sisäänpäin.


Nyt kaikenkarvaiset ja karvattomat ystäväni voitte keskustella karvoista! Löytyyks karvoja vai ei? Kuinka poistat/et poista karvojasi?

You Might Also Like

16 kommenttia

 1. Löytyy karvoja sopivassa suhteessa (toisten mielstä liikaa...). Rajat pysyy höylän avulla kunnossa,itellä kans huonoja kokemuksia tosta mönjästä...
  Nainen

  VastaaPoista
 2. En tykkää karvoista itselläni ollenkaan. Intiimialue, bikiniraja, kädet, jalat, kainalot, pois kaikki. Kulmakarvat ja hiukset saavat vain pysyä, muut karvat huspois ! Kaiken teen höylällä, vaikka joskus onkin hieman vaivalloista .. Mutta se on niin perus, etten jaksa alkaa kokeilemaan mitään toista "karvojenpoisto menetelmää ".

  VastaaPoista
 3. KATO SAATAT TYKÄTÄ http://pictureputtonen.blogspot.com/2012/05/wont-you-dance-with-me-in-my-world-of.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pliis sotketa Mikkoo tähän! Pyydän! -.-

   Poista
  2. Mikko lukee itsekin tätä blogia, eikä suinkaan ollut pahoillaan, että hänen bloginsa on tänne linkitetty. Älä siis huoli :).

   Poista
 4. Kaikki karvat otan kyllä ihan perinteisesti sheivaten. Tosta käsikarvojen poistamisesta en silti ole kovin innostunut, tuntuisi aika hassulta ajatukselta, kun itselläni ne ovat nin vaaleat ja vähäiset ettei melkein niitä näe. Olen joskus kokeillut myös kuumavahata mutta se oli ihan liian vaivalloista ja kipeää puuha..

  VastaaPoista
 5. Parasta se ois sheivata bodygroomilla.

  VastaaPoista
 6. Perinteisesti teräasein. Mitkään mömmöt, vahaliuskat ym. ei kiinnosta pätkääkään.

  VastaaPoista
 7. En tiiä ookko jo nähny perjantain salkkarit jakson, mut innolla sun postausta odotellen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään vasta katsoin, mutta huh, olipas se vaan melkoinen jakso!

   Poista
 8. MINNE OOT KADONNU??

  VastaaPoista
 9. Hei, sait musta uuden lukijan. Eksyin tänne, kun etin Googlen kautta tietoa Larista ja Eliaksesta. :D

  Ja tähän karva-asiaan sen verran, että itellä oli tosi hennot ihokarvat ennen. Mutta nykyään saa ajella oikeestaan kaiken hyljinnänestolääkkeiden vuoksi. On muuten rasittavaa hommaa.
  Tota sun testaamaa ainaetta oon kerran kokeillu. Ei kyllä toiminu itellä ollenkaan ja kirveli iholla. Ja se haju on jotain ihan järkyttävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain lukijoiden joukkoon :).

   Ja joo, toi Veet kyllä tuoksuu aika omituiselle. Ei kovin usein viitsi haistella.

   Poista
 10. Suosittelen kainalokarvojen poistamista myös miehille; hiki alkaa haista kuivuessaan kainalokarvoihin. Onneksi myös moni heteromies on tajunnut tämän!

  Itse naisena pidän lähinnä tukastani, kulmakarvoistani ja ripsistäni, muu karvoitus on (itselläni) epämiellyttävää. Karvojen poisto tapahtuu lähinnä sheivaamalla, mutta erityisesti intiimialueille tämä menetelmä ei ole ihan ihanteellinen; karvat alkavat kasvaa sisäänpäin ja karvatupet tulehtuvat; ei mikään kaunis näky. Tästä syystä olen nyt vasta hiljattain siirtynyt monien naisten ylistämän sokeroinnin pariin. Brassisokerointi minulle, kiitos! Nyt on vasta yksi kerta takana, mutta en enää palaa intiimialueiden sheivaukseen!
  Tosin sokerointia ei taideta miehille tehdä, koska kukaan kauneudenhoitoalalla työskentelevä nainen ei halua pyöritellä käsissään miehen penistä ja ottaa riskiä siitä, että asiakastapahtuma muuttuu hyvin epämiellyttäväksi vonkaukseksi asiakkaan taholta.


  Veet:n tuotteet olen kaikki kokeillut. Ei hyviä, ei mielestäni mitkään..

  VastaaPoista
 11. Ite pyrin poistamaan oikeastaan kaikkialta, alakerrasta löytyy vähäisissä määrin. Kokemusta löytyy myös tuosta Veetistä, ei napannut. Ei myöskään mulla tehonnut toivotulla tavalla, ja haisee epämiellyttävälle. Lisäks vahaliuskoja ja epilointia oon kokeillu, sattuu eikä sovi mulle.

  Joskus laiskistun kyllä sen verran että en jaksa ajaa kainaloista, se sänki on sitten aina niin epämukava että kun antaa kasvaa sen yli, ei teekkään enää mieli vetää taas kaikkia pois. Tälläkin hetkellä sielä on vähän. Oon luonnostani melko karvanen ja sänki tulee melkeimpä yön aikana jo selvästi havaittavaksi joka paikassa ja siks hommaan menee aina aikaa, höylää siis käytän... Melko rasittavaa kun joutuu jatkuvasti olevaan höylä kädessä jos meinaa pitää itsensä siistinä!

  Ja mies siis olen :D

  VastaaPoista