Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Oho, Karhu-skandaali paisuu!

Kaupunkia viikonloppuna riepotellut karhu ja karhun aiheuttama kuohunta hämmentävät edelleen. Karhun kohdannut homoblogia ylläpitävä nuori...

Kaupunkia viikonloppuna riepotellut karhu ja karhun aiheuttama kuohunta hämmentävät edelleen.

Karhun kohdannut homoblogia ylläpitävä nuori mies on saanut karhun kohtaamisenkin jälkeen kokea hämmentäviä ja jopa säikähdyttäviä hetkiä.

Suomen lain mukaan karhun kaataminen on luvanvaraista, ja kaupungilla liikkuvien huhupuheiden mukaan kyseisen karhun kaataminen on saattanut olla laiton, ns. "salakaato". Karhun valvojasta ei toistaiseksi ole varmuutta, mutta bloggari haluaa jo tässä vaiheessa pahoitella mahdollisesti tapahtunutta rikkomusta ja vetoaa siihen, että ei millään tavalla ollut tietoinen tekonsa laittomuudesta.

Salakaadosta epäilty homopoika haluaa myös vastata bloginsa lukijan kirjoittaman kommentin väitteisiin: kaadettu karhu ei ollut ylipainoinen, vaan hyvässä kondiksessa. Osittainen läskiyskään ei olisi haitannut, koska ihan oikeasti ihmisissä on muitakin kuin ulkonäkö. Karhu ei myöskään ollut mitenkään ikäloppu, vaikka anonyymi kommentoija asian haluaakin tältä näyttävän.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hei nää on ihan mahtavia! :D Kerro ihmeessä lisää tästä kyseisestä karhusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tästä tilanneraportteja tule, jos jotain raportoitavaa ilmaantuu!

      Poista