Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuumimmat kiekkoleijonat

Facebook-sivullani kyselinkin jo aikaisemmin tällä viikolla fiiliksiänne jääkiekon MM-kisoista ja erityisesti kuumimmista kiekkoleijonista...

Facebook-sivullani kyselinkin jo aikaisemmin tällä viikolla fiiliksiänne jääkiekon MM-kisoista ja erityisesti kuumimmista kiekkoleijonista, joita voi äänestää Iltalehden sivuilla.


Tällaista postausta joku taisi toivoa jo vuosi sitten jääkiekon MM-kisojen aikoihin. Toteutan tämän toivepostauksen nyt näin vuotta myöhemmin.

 Kiekkoilijoiden joukossa on pääasiallisesti mielestäni hyvin mitäänsanomattomia tai jopa rumia miehiä. On ikävää, että vientiä luultavasti riittää vain siksi, että sattuu olemaan kiekkoleijona. Toisaalta, kyllä itselleni voisi sopivan paikan tullen kelvata vähän rumempikin leijona, vaikka jääkiekko noin ylipäätään onkin itselleni yhdentekevä aihe.

Poimin nyt kuitenkin Iltalehden galleriasta omasta mielestäni kuumimmat. Eivät ole järjestyksessä.

Jussi Jokinen voisi siistiä partaansa ja olla superhot. (KUVA: Iltalehti)
Joonas Järvinen on ehkä hivenen poikamainen, mutta aika söpö kuitenkin. (KUVA: Iltalehti)
Topi Jaakolan kohdalla pätee partaongelma myös: siisti, pliis. (KUVA: Iltalehti)

Ylimääräisenä, tulevaisuuteen (5-10 vuoden päähän) tähtäävänä jokerina heitän joukkoon myös  yllättäen Mikael Granlundin.

Mikael Granlund. (KUVA: Iltalehti)
Granlund on toki söpö poika, heiluttaisin peittoa toki mieluusti jo nyt, mutta jotenkin se on vielä niiiin poikanen. Varsinkin oheisessa kuvassa on vielä ihan selvää lapsenpyöreyttä, ja se tuntuu hassulta ajatukselta. Voi tietysti olla, että Mikke alkaa näyttää vanhetessaan järkyttävältä, mutta jos söpöys säilyy, niin Granlund lienee vanhempana varsin komea. Toivotaan parasta.


Kuka on sinun suosikkisi?

You Might Also Like

15 kommenttia

 1. Taitaa mua ja granlundia vaivata sama ongelma: myöhäinen kehitys. :D Tosin mä olen vielä pahemman näköinen 21-vuotiaana, kun näytän 12-vuotiaalta pikkupojalta. Granlund on kuitenkin selvästi havaittavissa jo siihen 18 vuoden kieppeille. Ei kaikkien miespuolisten kasvot tarvitse olla graniitista louhitun näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tietenkään :). Ja toki noista poikamaisen näköisistäkin moni pitää, itsekin joissain tapauksissa :).

   Poista
 2. Voisitko harkita amanlaista listaa kuumimmista jalkapalloilijoista? :D (siis siksihän laji on niin suosittu..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin toki harkita, mutta mitään en uskalla luvata :).

   Poista
 3. Hyi, jääkiekkoilijat. Ne on usein jotenkin juntin oloisia. Monesti niistä paistaa läpi sellanen vähän itserakas persoonallisuus, mikä pilaa hyvänkin ulkonäön. Mikael Granlund menetttelee ehkä vielä nyt, mutta vanhempana siitä taitaa tulla sellanen perussuomalainen pallinaama :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä Immosen Jarkko on kaikista komein! Ne silmät. <3 Myös Antti Pihlström on jotenkin hellyyttävä, vaikka onkin vähän turvakon näköinen. :D

  VastaaPoista
 5. Eikö Herra Granlund ole lähempänä sun ikää ja muut ikäloppuja? Pari vuotta vs 10.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mun mielestä iällä ei ole merkitystä esim. silloin, jos vertailee jääkiekkoilijoita ulkonäön perusteella. Vaikka oikeassa toki olet, Granlund ois näistä eniten mun ikäluokkaani kyllä :).

   Poista
 6. salkkareissa ei oo tapahtunu mitää kiinnostavaa pitkää aikaan.. :( muuten, taidan aavistella mikä on tuo kuuluisa pikkukaupunki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on taas muutamassa viime jaksossa ollut meininkiä. :) Tämän päivän jakson loppu on kyllä niiin ihana, jännä nähdä miten jatkuu! <3

   Poista
  2. Kyllä tuo Granlund on hotein ;D ja mäki ootan jo salkkareissa seuraavaa jaksoa <3 Elias ja lari on nii aaw <3

   Poista
 7. Eiks kenenkää mielest Valtteri Filppula oo mtn?? :D Se o jotenki vaa nii aaaaa!

  VastaaPoista