Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Karhu liikkui kaupungissa

 Viikonloppuyönä kaupungissa liikkui huomattavan komea uroskarhu. Karhun kerrotaan lähteneen anniskeluravintolasta suosittua blogiakin el...


 Viikonloppuyönä kaupungissa liikkui huomattavan komea uroskarhu. Karhun kerrotaan lähteneen anniskeluravintolasta suosittua blogiakin elämästään kirjoittavan homopojan mukaan. 

Karhu ei silminnäkijöiden mukaan ollut agressiivinen eikä käyttäytynyt uhkaavasti, mutta kaupungilla liikkuvien huhujen mukaan yön ja aamun tunteina karhu kävi yksityisasunnossa edellämainitun blogikirjoittajan päälle irstaasti muristen useita kertoja. Myös em. homopojan kerrotaan osoittaneen huomattavaa hellyyttä tätä urbaaniin ympäristöön ilmaantunutta metsän kuningasta kohtaan.

Tapauksen käsittely on edelleen kesken, sillä asianosaiset, niin homopojan tulevaksi kesäheilaksi toivottu karhu kuin homobloggari itsekin vetoavat alkoholin aiheuttamaan muistinmenetykseen. Tämän kylän homopoika-nimellä esiintyvä blogikirjoittaja kuitenkin haluaa painottaa olevansa itsestään ylpeä tuotuaan kerrankin anniskeluravintolasta kotiinsa luontokappaleen, joka on so gorgeous vielä baari-illan jälkeisenä aamunakin.

Tapauksen mahdollisia silminnäkijöitä pyydetään olemaan hissunkissun sen enempää juoruilematta.

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Ahahaha :D Aivan ihana teksti! :D Onnea kaadosta! ;)

  VastaaPoista
 2. Päivän paras juttu mitä luin :D <3

  VastaaPoista
 3. Homokulttuuriin vihkiytymättömille voin kertoa, että karhu on massaa (usein ainakin osin läskiä) omaava mies, jolla on mieluiten paljon karvaa niin kehossa kuin usein naamassakin. Karhuksi voi harvoin sanoa alle 30-vuotiasta miestä. Karhuilla on oma vahva alakulttuurinsa, josta ulkopuoliset eivät paljon tiedä (toisaalta kyseinen alakulttuuri ei yleensä ulkopuolisia homoja myöskään kiinnosta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain tästä tietoiskusta. Olen toki näistä tietoinen, mutta viihdearvon nimissä vähän oioin mutkia suoriksi.

   Kuten toisessa merkinnässä jo mainitsin, tämä mun kaatama karhu ei ollut läski, eikä yli 30-vuotiaskaan. Toisaalta mitään ongelmaa ei olisi ollut, vaikka olisikin ollut läski yli 30-vuotias.

   Poista
 4. Hei! Kiiitti kommentista :) mäkin oon diggaillu sun blogia jo pitkään senkin salaperäinen homoveikko :--D

  VastaaPoista