Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uusi DTM on niiiiiin auki nyt.

DTM:n avajaisissa ilmeisesti oli ihmisiä. (KUVA: Mikko Kivinen / Ranneliike.net) Uuteen osoitteeseen syntynyt uusi DTM avattiin ilmeisen...

DTM:n avajaisissa ilmeisesti oli ihmisiä. (KUVA: Mikko Kivinen / Ranneliike.net)

Uuteen osoitteeseen syntynyt uusi DTM avattiin ilmeisen juhlallisin menoin eilen. Vähän entistä pienempi bilemesta kiinnosti ihmisiä siinä määrin, että tuntuva osa juhliinpyrkijöistä sai juhlia avajaisia kipakassa pakkasessa Mannerheimintiellä.

Itse en paikalla ollut, koska kutsuni näihin superbileisiin ilmeisesti hukkui postissa, tai sitten DTM:n johtoporras ei arvosta kaltaistani kolumnistineroa. Sinäänsä en ole katkera enkä surullinen, koska en olisi mitenkään eilen joutanut Helsinkiin siellä juuri maanantaina käytyäni. Muutenkin olen jotenkin vähän taantumassa vanhaksi, en oikeen jaksa sitäkään vähää bailata jossain discoteekeissä kuin mitä joskus jaksoin. Paljon mukavampaa istua jossain pubin nurkassa halvan kaljan tai ehkä jopa punkkulasin kanssa sammaltamassa niitä näitä. Ennen ehkä olisinkin jaksanut jonottaa jopa tunteja johonkin baariin siinä toivossa, että pääsee sisäänkin. Enää en oikeastaan jaksa. En tosin kiellä, etteikö joskus olisi kiva ihan pikkusen tanssiakin, mutta aika harvoin jaksaa nykyään. Vanha lutka, minkäs sille mahtaa.

Uusi DTM on siis yhä näkemättä, mutta eiköhän siellä tule joskus käytyä sopivassa seurassa pääkaupunkiin suunnatessa. Ranneliike.netin sivuilta löytyy kuvia avajaisista, käykää katsomassa sieltä. 

Millaisia tunteita herättää DTM lukijoissa? Olitko avajaisissa, olitko entisessä DTM:ssä? Kerro kuuma juoru avajaisista tai avaudu turhautumisestasi bilehomokulttuuriin, parhaat kommentit saatetaan julkaista erillisessä postauksessa joskus!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Entisessä DTM'ssä kävin kaksi kertaa. Oli todella upea ja miellyttävä paikka ! Ilmapiirikin tuntui olevan homobaarissa paljon parempi ja viihtyisämpi kuin normaalissa, paikallisessa kantabaarissa. Kaikki tulevat toistensa kanssa hyvin toimeen, ehkä siksi kun tuntevat " kuuluvansa joukkoon ", tai " omaavan kaikkien kanssa jotain yhteistä ".

  Toinen kerta DTM'ssä oli jokseenkin huvittava, koska olin sielä silloisen poikaystäväni kanssa ( joka on hetero, itse pidän niin miehistä kuin naisistakin ). Poikkis oli aivan paniikissa jatkuvasti, ja kaiken kruunasi se, kun ensin häntä pokasi lähes kaksi metrinen punkkarijätkä, ja sen jälkeen lähes 40 ikävuotta lähentelevä vanha mies, joka vielä läpsäisi poikkistani perseelle. Oli naurussa pidättelemistä, kun huomasin hänen ilmeensä. Hänen silmistään huokui pyyntö " Auta mua, vie mut pois. " :'---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tavallaan myös tykkäsin entisestä DTM:stä, paitsi niinä kertoina, kun paikka syystä tai toisesta ahdisti hirveesti. Mut eniten tykkäsin arki-iltoina, kun ei ollut mitään tajutonta ruuhkaa.

   Onneks olit suojelemassa poikaystävääsi! Kuulostaahan tuo ihan hauskalta, ja kun mitään sen suurempaa päällekarkausta ei käynyt, niin on varmaan ollutkin ihan huvittavaa. Mut toisaalta ymmärrän, jos poikaystävääsi on hirvittänyt. Toivottavasti selvisi kuitenkin traumoitta.

   Poista
 2. Kyllä sydän vielä huutaa vähäsen vanhan maman perään, toisaalta aika kuultanutn tässäkin jo muistot! Nyt uusi on jopa aika paljon pienempi, paikallisesti ahtaampi. Samalle käytävälle on lyöty röökikoppi, sekä vessat, niin hieman pakkautuu porukka siihen kulkureitille. Ihan tällee baarin _infrastruktuuria_ ajatellen...

  Kyllähän se sitten 3e:n hanojen ja 3e:n shottien jälkeen tuntui toimivalta. Aulassa katto on korkea ja kaunis, kaljakärrypoika oli törkeä solariumkimppu, vaikka kuumaa luvattiin. Toisaalta Markun miesmaun nyt tietää melkein kaikki. Muistaakseni viihdyin.

  VastaaPoista
 3. kyllähän sieltä jokin yhden_illan_viihdyke matkaan lähti...

  VastaaPoista