Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Silmieni editse vilisevät julkkismiehet

Viime päivinä eräät tietyt julkkismiehet ovat varastaneet huomioni aivan tyystin. (KUVA: Jenni Häyrinen / CITY) Blogissani ennenkin ma...

Viime päivinä eräät tietyt julkkismiehet ovat varastaneet huomioni aivan tyystin.

(KUVA: Jenni Häyrinen / CITY)

Blogissani ennenkin mainittu Lauri Tilkanen  näyttelee uudessa, 17. helmikuuta ensi-iltaan tulevassa Härmä-elokuvassa. Elokuva on kuulemma kohtuullisen raaka, eikä elokuvan aihepiiri, 1800-luvun puukkojunkkarit, kiinnosta itseäni käytännössä ollenkaan. Mieleni kuitenkin halajaa suuresti nauttimaan Lauri Tilkasen, öh, näyttelijänlahjoista. Mitään tekemistä ei ole sillä, että Lauri on ihan luonnottoman hyvännäköinen ja kuulemma paljas peppukin vilahtaa Härmässä. Suuret pahoittelut muuten Laurille, joka City-lehden mukaan ei halua puhuttavan ulkonäöstään vaan näyttelemisestä. Se on oikein, ulkonäöllä ei näytellä, vaan kerätään katsojat seuraamaan näyttelemistä.


Toinen hottis on niinikään suomalainen näyttelijä. Vuosaari-elokuva vetää minua puoleensa Jasper Pääkkösen voimin. Jasper Pääkkönen on ollut päiväunieni kiusallisen märkä kohde jo noin kymmenen vuotta. Vieläkin se vaan himottaa, voisko Jasper pikkuhiljaa vanhentua ällöttäväksi ja vähemmän houkuttelevaksi? Vuosaari-elokuva on Aku Louhimiehen ohjaama, joka on ihan hyvä syy mennä leffa katsomaan. Louhimiehen leffat ovat itselleni toimineet varsin mainiosti.


Kolmas, jostain syystä mielestäni hiukan kiusallinen ja jopa nolo, silmänruokakohtaus lävähti silmilleni H&M:n David Beckham-alusvaatemalliston myötä. Selviän mainiosti netissä esitellyistä kuvista, joissa on joko täysin luonnottomat täytteet tai Beckhamin 35-senttinen penis kivuliaalla mutkalla. Pahaa ei myöskään tee Becksun televisiomainos, joka muuten näyttää loppujen lopuksi harmillisen vähän.

Pasmat sen sijaan menivät sekaisin käytyäni vähän shoppailemassa kyseisestä mallistoa myyvässä vaatekaupassa. Joka puolella putiikkia oli erikokoisia ja näköisiä kuvia, mainoslakanoita, flyereitä, esitteitä, ihme, ettei Beckhamia aidossa koossa esitteleviä pahvinukkeja. Yritä siinä sitten syventyä alerekkeihin, kun katse hakeutuu kaiken aikaa jonnekin ihan muualle. Hauskasti muuten Beckhamin mainokset hivelivät silmää myös City-lehden sivuilla, etsiessäni kuvaa Lauri Tilkasesta.

Voi viihdeteollisuus, mihin sinä minut vielä ajat?

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Oijjoi, Jasper nörtti-lookissa. Enpä muista hetkeen nähneeni mitään noin kuumaa.

  Beckhamin kuvassa silmäni jotenkin automaattisesti hakeutuivat juuri tuohon mainitsemaasi luonnottomaan mutkaan, ei kellään ole tuollaista :D En kyllä tajua vieläkään, että miks tuota äijää kuolataan, mut makunsa kullakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nörtti-Jasper on hottis!

   Mäkään en oikein osaa eritellä syitä, miksi Beckham mua miellyttää. Jotenkin tykkään varsinkin Beckhamin kasvoista, ovat sillälailla kivasti symppikset. Tatuointeja alkaa olla vähän liikaa, mut muuten aika jees pakkaus niin sanoakseni.

   Poista
 2. Kyl toi ylin oli paras ! :D

  T: Anuradha.

  VastaaPoista
 3. Lauri Tilkanen<33
  (P.S. Loistava blogi sulla! I like it!) :)

  VastaaPoista