Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Iik, hurja homoakti Salatuissa elämissä!

Hahaa, Salkkareissa on vihdoin ja viimein otettu oikein sydämen asiaksi kirjoittaa eroottisia käänteitä myös Eliakselle. Salatuissa elämi...
Hahaa, Salkkareissa on vihdoin ja viimein otettu oikein sydämen asiaksi kirjoittaa eroottisia käänteitä myös Eliakselle. Salatuissa elämissä on pitkästä aikaa jotain seurattavaa. 


Elias (Petteri Paavola) unelmoi. (MTV3)
Ihanat lukijat ja muutama siviiliystäväkin ilmoittivat heti jakson ennakkoon nähtyään, että maanantain Salatuissa Elämissä tulee olemaan jotakin minua kiinnostavaa. 

Pihlajakadun oma homopoika Elias iski silmänsä Joonataniin. Joonatan kyläili Eliaksella ja Sebastianilla luontevasti pyyhkeeseen pukeutuneena, saunasta kun oli Sebastianin kanssa tulossa. Juonta sen enempää pohtimatta on todettava, kuinka hauskaa on, että Salatuissa elämissä on pitkästä aikaa homoedustus. Ja hauskaa, että sitä on lähdetty käsittelemään näin: teinipoika on ihastunut selkeästi vanhempaan poikaan, ja päiväunetkin ovat viitteellisesti melko roiseja: hikinen, lihaksikas Joonatan bodaamassa salilla ja villi Elias kiipeämässä syliin. Huhuh. 

Joonatan Sievinen (Markku Pulli) ja Elias Vikstedt (Petteri Paavola) hekumallisissa päiväunissa. (KUVA: MTV3)

Katsojaystävällinen ratkaisu olisi tietysti ollut esittää Elias hempeästi jonkun toisen, oman ikäisen hinurin kanssa. Taannoinen sivurooli-Aarni olisi ollut tähän ihan kelpo. Mutta en valita. Tietynlaista tyyliä Salkkareista kyllä tarvittaessa löytyy. Poweria, niin sanoakseni. 
Joonatan Sievinen (Markku Pulli) ja Elias Vikstedt (Petteri Paavola) hekumallisissa päiväunissa. (KUVA: MTV3)

Jotenkin huvittavasti ihmiset tän tyyppisiin kohtauksiin kyllä suhtautuvat: YouTubessa kauhistellaan, kuinka tällaista voidaan näyttää K-7-sarjassa, ja kuinka kauhealta "Joonatanista" on varmaan tuntunut tätä kohtausta kuvata. Fiktiota on selvästi edelleen vaikea erottaa todellisuudesta. Tosiasiassa kohtaus on kaiken kaikkiaan aika kesy, onhan Pihlajakadulla nähty melko värittyneitäkin (hetero)akteja. Eihän Joonatan ja Elias tosiasiassa edes pussaa kyseisessä klipissä. 

TV-viihteen kautta on hyvä tietysti heijastella omaakin elämäänsä. Kevättä on selvästi rinnassa, haluaisin aivan tajuttomasti ihastua. Ihastua tajuttomasti. Juurikin niin, että voisi vain vääntelehtiä sängyllä (siis yksin) ja samaan aikaan nauttia ja kärsiä. Jotenkin tosin tuntuu, että moiset tuntemukset ovat kuitenkin vähän nuorempien, siis teinien, juttu. Vaikka mistä sitä tietää. 

Mutta suurella ilolla seuraan Salkkareiden tulevia käänteitä. Tulee mitä tulee, en pane pahakseni vaikka paidatonta Joonatania näytettäisi tulevaisuudessakin.

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Tää on niin täydellistä! :D <3


  Anuradha.

  VastaaPoista
 2. Elias ja Joonatan vois olla aika hyvä pari... :DD Ja kyllä, tämä samainen klippi sai mut jälleen istahtamaan tv-ruudun ääreen Salkkareiden pariin, mitä en oo tehnyt sitten viidennen jälkeen todettuani, että sarja on täyttä kuraa. Tää lisäksi osui justiin sopivaan saumaan, kun Emmerdalessa alkaa Aaron kitua oman seksuaalisuutensa tukahduttamisen kanssa. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan toi kuraa, en sitä kiellä, mut jotenkin kaipaan tollasta rentoa hömppää iltoihini.

   Mä vähän luulen, että Joonatan ei lämpene Eliaksesta :(. Toisaalta olin aikoinaan hyvin varma ja toiveikas Joonatanin homoudesta tämän tullessa Pihlajakadulle. Vaikka homoksi paljastuikin lopulta Joonatanin isä, vois sitä kai Jonskussakin vähän homohenkeä löytyä... Mutta jännittävää draamaa tästä varmasti saadaan!

   Pitänee tsekata tota Emmerdaleakin. Olen ehkä vähän tv:n orja kohta.

   Poista
  2. Tämän päivän jaksossa oli paidaton Elias <3

   Poista
 3. Oliko se eilisen vai maanantain jaksossa kun oli jotenkin että ''Elias ei huomaa het' eroa'' ja sillä Joonatanillahan jäi se kiusaamis juttu kesken, niin Elias varmaan ymmärti väärin, että Joonatan olis homo. Sitähän kiusattiin muista syistä siellä Nurmeksessa.

  Mutta binä on ihanaa katsoa tv:stä lievää homostelua ;) Silmä lepää. Olisin kyllä mieluusti ollut siinä Joonatanin tai Eliaksen tilalla :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näinhän siinä kävi. Syyhän oli siis Joonatanin isän homoudessa, ei Joonatanin.

   Mä tykkään kyllä katsoa myös, ihan jo siksi, että söpöt homostelijat on kivoja, mutta myös siksi, että homojen näkyminen arkipäivän viihteessä on tärkeää.

   Poista
 4. Mulla on sellanen aavistus Salkkarien juonenkäänteistä et se Eliaksen kiusaaja, tää Jannen kaveri Lari on salaa homo, ja kaiken aikaa ihastunu Eliakseen vaikka antaa ymmärtää ihan muuta, ja kauden lopulla niien väliin tulee joku kiihkeä kohtaus mitä kaikki jää kattoon monttu auki... Tää sarja on niin ennalta arvattava, lainailee juonen käänteitä tosi monesta muusta sarjasta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, tän iltaisen jakson perusteella voisin itsekin olla tätä mieltä! Odotellaan innolla.

   Poista
 5. Joonatan on kyllä niin KUUMA. Melkein voisi sanoa, että housuissa ahdistaa, kun herra ilmestyy ruutuun (ilman paitaa). Eliaksen paikalle näissä kuvissa koska vaan.

  VastaaPoista