Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Fucking Åmål Kaarinan nuorisoteatterissa

Kaarinan nuorisoteatteri jatkaa queerilla ja nuorisoa puhuttelevalla linjalla, kun teatteri ottaa esitettäväkseen kaarinalaistetun version ...


Kaarinan nuorisoteatteri jatkaa queerilla ja nuorisoa puhuttelevalla linjalla, kun teatteri ottaa esitettäväkseen kaarinalaistetun version ruotsalaisesta Fucking Åmål-elokuvasta.

Syksyllä 2010 teatteri esitti onnistuneen version Kaunein poika heti Morrisonin jälkeen-näytelmästä. Kävin Kaarinan nuorisoteatterin näytöksen tuolloin katsomassa, blogimerkintöjäni kyseisestä esityksestä löytyy täältä. Tänä keväänä homoteemaisuus jatkuu Fucking Kaarinalla, Suvi Kanniaisen ohjaamana.

"Mä olen mieluummin onnellinen nyt kuin 25 vuoden päästä!"
 
Kaarinan Nuorisoteatteri toteuttaa ohjaaja Lukas Moodyssonin elokuvaan Fucking Åmål (1998) perustuvan näyttämöversion keväällä 2012. Kyseessä on Suomen kantaesitys huikean, maailmanlaajuisen suosion saavuttaneesta nuorisoelokuvasta, joka kahmi palkintoja ja nosti Moodyssonin ylistettyjen ja arvostettujen ohjaajien joukkoon. 

Nuoruuden ilot ja surut, ympäristön pakottavat paineet ja vapauden huumaava hurma –kaikki samassa paketissa! Ensimmäistä kertaa suomalaisella näyttämöllä, nuorten, lahjakkaiden näyttelijöiden toteuttamana: Tule ja ihastu!
Lue lisää
Ensi-ilta 06.04.2012
Esitykset Kaarinan Nuorisoteatterilla (Viipurintie 118)
keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 19.00., 23.05. saakka.

Katso kartta ja ajo-ohjeet
Liput 14 €
Ryhmähinta (á 15 hlöä) 11 €

Esityksen kesto väliaikoineen n. 2 h.

You Might Also Like

0 kommenttia