Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Toisella kierroksella, osa 1

Niin vain kävi, että Paavo Väyrynen jäi kolmanneksi, ja Pekka Haavisto haastaa ja ehkä jopa päihittää Sauli Niinistön toisella kierroksel...

Niin vain kävi, että Paavo Väyrynen jäi kolmanneksi, ja Pekka Haavisto haastaa ja ehkä jopa päihittää Sauli Niinistön toisella kierroksella. En totisesti usko, että toinen kierros olisi Niinistölle läpihuutojuttu. Ja vaikka Niinistöstä presidentti tulisikin, on Haaviston toinen sija jo hieno osoitus siitä, kuinka viime kevään ja viime aikojen ilmassa leijuneet hirveydet alkavat hälvetä. Tilalle on tulossa kaikkea pehmeää ja söpöä, kuten rajattomuutta, rakkautta, lempeä, pupuja, vauvoja.

Parasta tietysti olisi, että Haavisto voittaisi. Se ei kuitenkaan käy ilman apua. Lahjoittakaa rakkaat ihmiset rahaa Haaviston kampanjaan, puhukaa epäileville ystävillenne ja sukulaisillenne Haaviston puolesta.

Itse olen viime päivinä kuullut paljon kertomuksia Haavistoa äänestäneistä, ehkä hivenen yllättävistäkin ihmisistä. Juuri sellaisista, joiden ei uskoisi Haavistoa äänestävän. Se on ollut mukavaa kuultavaa.

Yhtään huonolta ei myöskään kuulosta Ultra Bran comeback-keikka Pekka Haaviston tukemiseksi. Jos Pekka Haavisto saa pelkällä vaalikampanjallaan aikaan tällaista, voi vain luoda hurjia kuvitelmia siitä, mitä Haaviston presidenttikaudella voisikaan tapahtua. Elämme jännittäviä aikoja.

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Harjoittelupaikkani kahvihuoneessa on moni aikonut äänestää Haavistoa toisella kierroksella. Hieno homma siksi, koska kenenkään heidän alkuperäinen ehdokas ei ole enää mukana.
  Totta tosiaan tuo mitä sanoit, että on jo mahtavaa tämä toiselle kierrokselle pääsy... mutta se ei vielä riitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä hienoa! Pudonneiden ehdokkaiden äänethän Haavisto nimenomaan tarvitsee.

   Poista
 2. Kuuluu ilmeisesti tähän presidenttipeliin, mutta ärsyttää suunnattomasti kun ihmisten täytyy kaivella kaikkea törkypaskaa Haavistosta, että saataisiin mustamaalattua koko henkilö. Ok, en ymmärrä mitä merkitystä sivari-taustalla on presidentin tehtävissä tai puolison sukupuoli. Ei keksitä ees kunnon perusteita kantojen taustoille, lauotaan vaan kaikkea lokaa, mutta ei pystytä perustelemaan kantaansa kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuuden nimissä on kyllä sanottava, että molemminpuolin tätä loanheittoa kyllä näkyy. Tosin on sanottava, että mun silmiin tätä on ehdottomasti tapahtunut Niinistön kannattajien toimesta eniten.

   Poista
 3. Mun mielestä taas lokaa on heittänyt eniten Haaviston vastustajat, ei siis välttämättä Niinistön kannattajat. Vaikka siis varmaan nämä ihmiset äänestävätkin nyt Niinistöä, veikkaan että he äänestivät ekalla kierroksella pääasiassa Soinia tai Väyrystä. Luulen myös, että loanheittäjillä on niin kova ääni, että vaikka he näkyvät paljon (kuitenkin lähinnä netissä ja anonyymeinä), ei heitä välttämättä lukumääräisesti ole monta.

  VastaaPoista