Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ihana, mutta hetero: Herra Ylppö

Herra Ylppö. (KUVA: Metrolive) Ihana, mutta hetero-sarja saa pitkästä aikaa jatkoa!  Tänään on hyvä hetki himoita Herra Ylppöä, sillä Y...

Herra Ylppö. (KUVA: Metrolive)

Ihana, mutta hetero-sarja saa pitkästä aikaa jatkoa! 
Tänään on hyvä hetki himoita Herra Ylppöä, sillä Ylpön & Ihmisten kolmas levy, Mies ja nainen, ilmestyy virallisesti tänään. 

Herra Ylppö on vedonnut muhun jo muutaman vuoden verran. Eläessäni seksuaalisesti hyvinkin vapautunutta kautta (joka joidenkin mielestä jatkuu yhä) jokunen vuosi sitten, oli Ylpön himoitseminen hyvinkin mieluista puuhaa erään ystävättäreni kanssa. 

Kiinnostus Ylppöön tuli kuitenkin selkeästi musiikillisten ansioiden myötä, Maj Karma-yhtye oli ja on kova juttu. Myös Ihmisten kanssa tehty Sata vuotta-levy on toiminut ihmissuhdeahdistuksien helpottajana. Hieno levy, jota suosittelen kaikille.Olisi tietysti todella typerää väittää, että Ylpössä vetoaa vain musiikillinen lahjakkuus. Ylppö viehättää myös ulkoisesti, sitä ei käy kieltäminen. Harvoin kalju mies lämmittää, mutta Ylpön kohdalla niin tapahtuu. Näin joskus jossain kuvan pelkkään Velvet Ungergroundin levynkanteen pukeutuneena. Oikeastaan voin nähdä kuvan edelleen, kun vain suljen silmäni.

Ylppö on ihanteellinen mies myös siinä suhteessa, että on kieleltään varsin älykäs ja terävä muuallakin kuin lauluteksteissä. Ylpöltä luonnistuu myös taide. Elokuva- ja taidehistoriakin miehellä on hallussa. 

Ylpöstä välittyy hellää lämpöä, toisaalta taas hyvinkin määrätietoista uhkaa. Hyvää yötä kulta, ei kai mikään paina, haluan olla sinun nyt ja aina. Ilmastonmuutos ei paina mua, sodat ei paina mua. Kuolema ei koske mua, kun mä painan sua. Kuka vain voi puhua pehmeitä tai rivoja, mutta harvalta luonnistuvat molemmat mainiosti.

En totisesti tiedä, kumpi vetoaa minuun enemmän.

Herra Ylppö & Ihmiset: Mies ja nainen fyysisesti kaupoissa tänään 18.1.2011. 
Saatavilla myös iTunesista ja Spotifystä.

You Might Also Like

2 kommenttia