Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Haavisto presidentiksi 2012

Presidentin vaalikampanjoinnit jylläävät voimakkaina eikä ketään juuri nyt kiinnosta mikään muu kuin maamme seuraava presidentti. En juuri...

Presidentin vaalikampanjoinnit jylläävät voimakkaina eikä ketään juuri nyt kiinnosta mikään muu kuin maamme seuraava presidentti.

En juuri nyt ehdi sen kattavammin lähteä omia näkemyksiäni esittelemään, mutta puhukoon linkitys puolestaan. Mainos on ihan itse omasta vapaasta tahdostani lisäämäni, ei siis maksettu tai ostettu millään muulla kuin Pekka Haaviston vakuuttavilla mielipiteillä ja hyvällä vaalityöllä.

Jos oma ehdokkaasi on edelleen haussa, voit tutustua Pekka Haaviston mielipiteisiin ja saavutuksiin allaolevan bannerin kautta.

Haavisto presidentiksi 2012 - Äänestysnumero 2 - Valtakunnan sovittelija

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. No jos nyt totta puhutaan niin Haavisto on kyllä lämpimin ehdokkaista ja kaikkein hellyyttävin :P Eikä poliittisissa mielipiteissäkään ole mitään vikaa. Mutta silti ei oikein iske. Mä jotenkin vierastan koko henkilövaali-teemaa. Mun mielestä presidentin ulkoinen olemus on sivuseikka. En nyt sano etteikö silläkin olisi vaikutusta. Toisaalta kivempi Haavistoa olisi ulkomailla esitellä kuin Soinia...
  Mutta silti, Kokoomuksen puskajärjestön ehdokasta en voi äänestää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä itse jotenkin ymmärrä tätä vihreyteen liittyvää ongelmaa :D. Tosi paljon Haaviston tiimoilta on kuulunut puhetta siitä, että "homoa nyt vielä voinkin äänestää, mutta vihreää en".

   Poista