Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pojat tanssimaan - homotanssitapahtumat ympäri Suomen

Ensi tiistaina, 6.12., on suuri juhlapäivä. Silloin ympäri Suomen järjestetään homotanssi-tapahtumia. Alunperin homotanssien piti tapah...Ensi tiistaina, 6.12., on suuri juhlapäivä. Silloin ympäri Suomen järjestetään homotanssi-tapahtumia.


Alunperin homotanssien piti tapahtua niin sanotusti kaikkialla, mitään virallista ja merkittyä tapahtumaa ei heti ollut. Nyt kuitenkin ympäri Suomen on aktivoiduttu konkreettisten homotanssitapahtumien parissa.

Helsingissä tapahtuma on Mann's Streetissä 6.12. klo 20-02. Mann's Streetissä ei poikkeuksellisesti ole tällöin karaokea, vaan kunnon homotanssit.

Tampereella tanssitaan 6.12. Suomen vanhimmassa ja Tampereen ainoassa homobaarissa, Mixeissä. Tanssi kestää seitsemästä kahteen DJ Meken vastatessa musiikista.

Turun "Ei tääl mittä homoi ol?"-versio homotansseista alkaa klo 18 Yliopistonkadun kävelykadulla. Tunnin verran tanssitaan kaikille avoimissa, rauhanomaisissa katutansseissa. Seitsemästä eteenpäin tanssit jatkuvat K-18-merkeissä Dynamossa. Dynamossa voi myös seurata Linnanjuhlia screeniltä.

Rovaniemellä homotansseihin osallistutaan Linnanjuhlavalvojaisten merkeissä Uitto Pubissa. Juhlia voi seurata screeniltä. Rovaniemellä tapahtumaan osallistuvia pyydetään osallistumaan Facebook-tapahtumaan , jotta pöytävaraukset pubista vastaavat tulijamäärää.

Myös Porissa järjestetään heteroystävälliset homotanssit. Porin tanssit järjestetään jo maanantaina, 5.12., Ravintola Bar Kinossa. Tanssit kestävät kymmenestä yhteen.
Porissa tanssitaan myös NYTEn, Porin seudun maanystävien, Porin rauhanpuolustajien, Porin kehitysmaakaupan ja Satakunnan Setan homotansseissa. Tanssit tanssitaan 6.12. Itsenäisyydenkatu 47:ssä. Nämä tanssit kestävät kuudesta yhteen. Tanssin lomassa voi seurata Linnanjuhlia screeniltä.


 Myös riippumaton musasivu Nuorgam johdattelee homotanssitunnelmiin Spotify-soittolistalla.


Aiotko osallistua homotansseihin? Jos aiot, niin missä?

You Might Also Like

1 kommenttia