Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Oho, jouluista silmänruokaa Kotikadussa! Katso kuvat!

Juuri päästyäni jakamasta teille jouluista silmänruokaa , osui silmiini Kotikadun joulujakso. Kotikadun Juuso Lehto ( Kalle Lindroth ) ja...

Juuri päästyäni jakamasta teille jouluista silmänruokaa, osui silmiini Kotikadun joulujakso. Kotikadun Juuso Lehto (Kalle Lindroth) ja Narsku (Roope Salminen) ovat miellyttäneet esteettistä silmääni jo pitkään. Jos nyt oikein joulun kunniaksi tunnustan, että silmänruuan toivossa on tullut koko sarjaa seurattua taas vuosien tauon jälkeen. Juuso eli Smak-yhtyeestä alunperin tuttu Kalle Lindroth on ollut aina tajuttoman söpö, tosin ehkä hitusen söpömpi Smak-aikoinaan, kun naamassakin oli vielä poikamaista pyöreyttä. Roope Salminen sen sijaan on vain ja ainoastaan niin awwwness ja ihku ja söpö, että tekee vaan mieli purista ja kehrätä.

Kotikatua on siis tullut taas seurailtua. Varsinkin joulujakso sai totisesti kehräämään, jakson pääasiallinen juoni kun tuntui olevan Maurin polttareissa saunominen. Koko jakson voi katsoa kuukauden ajan YLE Areenasta, mutta tämän postauksen kannalta olennaiset asiat voi katsoa myös allaolevista kuvista. Kuvat ©YLE.

Ensin katsojat viriteltiin joulutunnelmiin söpöillä tonttupojilla. Myöskään taustalla heiluva Teemu Luotola (Ville Keskilä) ei ollut pahitteeksi. Hänkin oli erityisesti nuorempana varsin hottis, mutta en mä pahakseni pane tätä miehisempääkään ulkomuotoa...


Loppujen lopuksi tonttupojatkin päätyivät polttarisaunaan, ja Tämän kylän homopoika tuli suli tuoliinsa.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Kalle. <3 Ja on smak tietääkseni edelleen hengissä. ;)

  VastaaPoista
 2. Poikamaista pyöreyttä... Lapsen pyöreyttä...

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1: Voi Smak toki edelleenkin olla, ei vaan kovin aktiivinen ainakaan ole ollut viime aikoina ;).

  Anonyymi2: On se varmaan sitäkin aikoinaan ollut.

  Anonyymi3: Äläs nyt. Makuja on monia :)!

  VastaaPoista
 4. Ohoh, aika monta tuntia tuli istuttua nokka näytössä kiinni sen jälkeen kun löysin tän sun blogin. Kiitos, jeejee, kirjottelehan paljon jatkossa ja terkkuja!

  VastaaPoista
 5. On se komia: http://www.flickr.com/photos/51248133@N06/4748523136/sizes/l/in/photostream/

  :)

  VastaaPoista