Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kriiseilyä, henkistä väsymystä, läheisyyttä, läheisyydenkaipuuta

(KUVA: weheartit)  Blogikriisi on vähän ollut käynnissä taas. Edellisen merkinnän kommenteissa käytiin pientä keskustelua siitä, mistä v...

(KUVA: weheartit)

 Blogikriisi on vähän ollut käynnissä taas. Edellisen merkinnän kommenteissa käytiin pientä keskustelua siitä, mistä voin ja mistä en voi kirjoittaa, miksi merkinnät ovat viime aikoina olleet huonompia kuin ennen.

Kaupunkiin muutto on ollut huomattavan paljon vaikuttavampi projekti kuin luulin. Ihan jo siksikin, että muuttokuormaa kertyi arviolta kolme kertaa enemmän kuin kuvittelin. Sen lisäksi muuten tuttuihin, mutta oikeasti asuinympäristönä uusiin, kuvioihin ja paikkoihin tottuminen on ollut henkisesti aika kuluttavaa. Muutos pikkukylään on kuitenkin valtava. En kuitenkaan valita, väsymyksestä ja kulumisesta huolimatta uusi kaupunki ympäristöineen, paikkoineen, fiiliksineen ja ihmisineen on pelkästään ihana.

Pikkukylässä jollain tavalla rajoitin tekemisiäni ihan turhaan, jotenkin tuntuu, että en arvostanut itseäni. Suuremmat kuviot ovat tuoneet ihan eri tavalla rohkeutta tehdä asioita. Lähestyä ihmisiä, jopa ihan tajuttoman kuumia ihmisiä. Lähestymiset ovat usein johtaneet myös läheisyyteen.

Läheisyyden kaipuu on muun henkisen väsymyksen ohella ollut melko väsyttävää sekin. Kuten taisin kertoa, on tässä muutama fuckbuddy pyörinyt kuvioissa. Yksi heistä, ehdottomasti oivallisin, saattaa jäädä piakkoin pois, ja se kieltämättä vituttaa.

Muutenkin ihmisen läheisyys on mietityttänyt viime aikoina. Tavallaan etsin oikeasti parisuhdetta, mutta toisaalta haluan nyt vaan nauttia sinkkuudesta ja panna menemään. Silloinkin, kun sinkkuudesta nauttiminen vetää pidemmän korren, tunnen kevyttä kateutta muiden onnesta. Saulin ja Adamin yhteinen joulu Suomessa sai liikutuksen tunteita pintaan. Vaan toisaalta, perinteisellä suomalaisen joulun traditiolla tuntuu heilläkin menevän. Liikaa viinaa ja käsirysyn kautta putkaan. Pohjolan pimeys teki tehtävänsä Hollywoodin asukkaisiin hetkessä.

Läheisyyden kaipuu mulla kuitenkin selkeästi on se kantava voima (tai voiman puute), ei niinkään seksi. On vaan ehkä parasta ikinä nukkua toisen vieressä, toinen kainalossa pää rintaa vasten. Toisen hohkatessa yöllä lämpöä niin, että on pakko vetäytyä vähän kauemmaksi.

Vieressä nukkumiseen jää koukkuun. Jo muutaman peräkkäisen yön jälkeen on vaikea saada yksin unta.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Minua hämmästyttää, että olet kriisissä, koska itse vain olen ollut ilahtunut tiheistä postausväleistä ja aihepiirin laajenemisesta. Totta kai on hyvä säilyttää henkilökohtainen ote ja välillä kertoa niistä seikkailuista ja ihastuksista. Silti blogi on tekijänsä näköinen, ja jos tekijän elämässä tapahtuu muutoksia, voi blogissakin tapahtua. Sekin jo, että sait kolumnin Normihomolehteen oli muutos, laajennus blogisikin sisältöön.

  Jos yrität miellyttää kaikkia, päädyt väistämättä tilanteeseen, jossa yhdelle kumartaessasi toiselle pyllistät. Muistuta itseäsi siitä, miksi olet ruvennut kirjoittamaan alun perin, ja yhdistä se siihen, mikä sinusta nyt tuntuu kiinnostavalta ja kirjoittamisen arvoiselta asialta! :) Sopivassa suhteessa yleistä ja yksityistä.

  Tsemppiä kriisiin!
  .t

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiva kuulla! Ei mulla sinäänsä mitään kamalaa kriisiä ole ollut, mutta vähän on vaan välillä mietityttänyt, että mistä enää voi kirjoittaa. Blogin tärkein pointti on kuitenkin henkilökohtaisempi sisältö, viihdeuutiset ja yhteiskunnallisten kuvioiden pohdinta on vaan sellasta kevyttä lisähöystettä.

  Mutta kuten sanoit, blogi tosiaan muuttuu elämän mukana :).


  En siis sinäänsä pyri miellyttämään erityisesti ketään, vaan oma napa tässä eniten on mielessä :D.

  VastaaPoista
 3. oma napa, paras napa!
  mua kiinnostaa kaikki. jokainen blogi on kirjottajansa näköinen. turha yrittää miellyttää mitään massoja.
  täällä taas ollaan, ja tänne taas tullaan, kuitenkin.
  mua henk.koht. kiinnostaa eniten ihmisten henk.koht asiat. ei tartte naistenlehtiä tässä taloudellisessa tilanteessa ostella, kun pääsee kurkkimaan toisten elämää täältä blogien kautta. kivaa! :)

  VastaaPoista
 4. Mama: Joo, mä olen itse kans henkilökohtaisten asioiden perässä eniten. Ei sellanen hienosteltu höpinä ketään kiinnosta :P.

  VastaaPoista
 5. näinPÄ! eli jatka samaan malliin! eli omalla linjallas. hyvin sä vedät! ;)

  VastaaPoista
 6. Mä en oo siis ainoo joka on jääny vieressä nukkumiseen koukkuun! :D Mulle tosin riittää jo yks yö toisen vieressä niin itken 50 seuraavaa iltaa kun ei ookaan kenenkään kainalossa

  VastaaPoista