Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suuria uutisia!

(KUVA: http://www.flickr.com/photos/magikon/2992889099/sizes/o/in/photostream/) Nyt on suurehkojen uutisten julkistusten hetki! Kuten ...

(KUVA: http://www.flickr.com/photos/magikon/2992889099/sizes/o/in/photostream/)

Nyt on suurehkojen uutisten julkistusten hetki!

Kuten varmasti kaikki huomaatte, Tämän kylän homopoika-blogin ulkoasu uudistui juuri. Pientä tai ehkä vähän suurempaakin viilailua on luvassa vielä jatkossa, mutta pääpiirteittäin uusi ilme näyttää tältä. Pidän tästä itse, yleisilme on neutraali ja raikas, mutta kuitenkin mielestäni persoonallinen. Yläbannerista väänsin useamman version, mutta kaikki toistivat vain samaa, ankeaa värimaailmaa. Lopulta aloitin täysin alusta, boksin ulkopuolelta, kuten sanotaan ja valmista tuli lopulta varsin lyhyessä ajassa. 

Tulevaisuudessa alan kehittää blogia uuteen suuntaan. Tulossa on myös näppärät linkit, joiden kautta pääsee lukemaan suoraan tietyn aihepiirin kirjoituksia. Aihepiireissä tulee olemaan mm. viihdeuutisia elokuva- ja kirja-arvosteluineen. Omat osionsa saavat myös niinikään silmänruokapostaukset. Lisääntyvästä kevyemmästä tarjonnasta huolimatta henkilökohtaisiakaan merkintöjä ei unohdeta, sillä niistä blogi on kuitenkin lähtenyt ja niiden uskon jatkossakin olevan lukijoiden pääasiallisen mielenkiinnon kohteena. 

Toinen uutinen on se, että olen muuttopuuhissa! Tämä kylä saa vaihtua vähän suurempaan kaupunkiin, kuten Normihomolehden lukijat edellisestä NHL:n kolumnistani saivat lukeakin. Kaupunki on itselleni entuudestaan tuttu, mutta muutto on silti tottakai jännittävä muutos. Vaikka blogin lähtöajatus ja -tilanne, homopoika pikkukaupungissa, on muuttumassa, jatkan bloggailua toki entiseen malliin. Ehkä kirjoitettavaa löytyy jatkossa jopa enemmän. Pysytte siis jatkossakin perillä elämäni jännittävistä käänteistä.


Millaisia tunteita uutiset herättävät lukijoissa? Viehättääkö uusi ulkoasu, vai sattuuko silmiin?

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Tuo uusi banneri on todella hieno ja kantaaottava. Pitän sellaisesta. Hienot jatkot blogillesi ja muutollesi!

  VastaaPoista
 2. Banneri on todella hieno ja ihanan kantaa ottava, keltainen tosin sivulla voisi olla keltaisempi.. nyt tulee mieleen siskon lasten vaipan sisältö ;) tosin 70-luvulta poimittu on nykyään retroa :DD
  http//www.acoustic.fi

  VastaaPoista
 3. Surullista, että pikkukylä menettää homonsa. Pikkukylien väriläiskiä on siis entistäkin vähemmän.

  VastaaPoista
 4. Oscari: Kiitos!

  Acoustic: Eihän toi nyt vielä ole vaipansisällön väristä :D. Mä taas tykkään just tosta vähän oranssihtavasta keltaisesta, umpikeltainen ois jotenkin liian pistävä... Mutta kiitos!

  Anonyymi: Onhan se tottakai surullista, mutta en mä toisaalta halua elämääni hukata sen takia, että pikkukylän väriläiskä säilyy. Täytyy antaa tilaa uusillekin läiskille :).

  VastaaPoista
 5. Nyt taitaa kommentit toimia! :) Ei tullu punaista neliöö enää. Sivusto on erittäin raikas! Tykkään. :) Silmänruokaa odotellessa..

  VastaaPoista
 6. Ei pistä silmiin yhtään. Ihanan raikas ja sellanen.. En osaa selittää mutta sellanen kiva ja sellanen hauska :D

  VastaaPoista
 7. Banneri on kiva,mutt muuten jotenkin tylsä. Kauheen vaalee,mä kaipaan värejä-mutt sehän nyt on puhtaasti mieltymyskysymys =)

  VastaaPoista