Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Salatut elämät: Elias palasi Pihlajakadulle!

Elias (Petteri Paavola). (KUVA: MTV3) Huolimatta siitä, että ketään ei ehkä kiinnosta lukea Salatuista elämistä yhtään mitään, niin on n...

Elias (Petteri Paavola). (KUVA: MTV3)
Huolimatta siitä, että ketään ei ehkä kiinnosta lukea Salatuista elämistä yhtään mitään, niin on nyt pakko sanoa, että ouuu yeah.

Sebastianin poika Elias Vikstedt (Petteri Paavola) palasi Salkkareille tuttuun tapaan teiniksi kasvaneena Pihlajakadulle.

Ensin vähän hirvitti alkaa kuumotella, nopean vilahduksen perusteella kun ei osannut sanoa Elias-Petterin iästä yhtään mitään. Mutta Maikkarin Salkkarisivut paljastivat, että näyttelijä on sentään jo kypsässä 19 vuoden iässä. Edes fiktiivisiä nuoria ei pidä himoita, sanoo vanha viidakon homosananlasku.Näyttelijänlahjoiltaanhan Salkkarien nuorista kukaan ei ole kovin kummoinen, varsinkaan ensimmäisessä jaksossaan, mutta kyllähän tuota katselee.


Vaikea sanoa, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, mutta soisin Eliakselle runsaasti ruutuaikaa. Ei haittaisi yhtään, vaikka aloittaisi esim. kuviokelluntaharrastuksen ja hengaisi pääasiallisesti pikkupikkuspeedoissa.

No ei. Nyt menee överiksi. Mutta en yhtään pahastuisi, vaikka tässä nyt kirjoitettaisi kauan kaivattu, siis kauan kaipaamani, homorooli Salkkareihin. Juonipaljastukset puhuvat identiteetin paljastumisesta ja tämänpäiväinen Eliaksen ensiesiintyminen paljasti jo sisustusinnon ja ongelmat ennakkoluulojen kanssa. Stereotypiahomo on siis mahdollista! Todennäköisesti kyseessä on kuitenkin jotain ihan muuta.


Toukokuussa ehdin jo intoilla Aarnin perään, mutta Aarni katosi yhtä nopeasti kuin tulikin. Nyt olisi hyvä hetki korjata tämä suurelle fani(jouko)lle tuotettu pettymys.

Myös ennen bodausjuonenkäännettä hottis Joonatan Sievinen (Markku Pulli) palaa Pihlajakadulle. Jee! Silmänruoka lämmittää pimeinä syysiltoina.

Mites on? Käyttekö kuumana, ystävät? 

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. joonatan on mahti saada takasi, ja onhan se kuumakin :---D niko ja sergei on myös hyvännäkösiä.

    VastaaPoista
  2. Olivia: Joo, Niko on varsin kuuma! Sergeistä en niin tiedä, enemmän oon Sebastianin perään ehkä.

    VastaaPoista
  3. No onhan toi kuvan poika tosi söpö, en kyllä seuraa salkkareita. :)

    VastaaPoista