Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

"Onko kiva saada isäs ikäsiltä munaa?" ja 40 muuta kysymystä vastauksineen

No niin, nyt on aika vastata lukuisiin kysymyksiin. Tänään aamulla saapui blogini historian ensimmäiset häirikkökommentit kysymyspostaukseen...

No niin, nyt on aika vastata lukuisiin kysymyksiin. Tänään aamulla saapui blogini historian ensimmäiset häirikkökommentit kysymyspostaukseen, mutta vastaan toki niihinkin, kun sinäänsä ihan mielenkiintoisia kysymyksiä kysyivät.

Tässä kaikki kysymykset vastauksineen kysymisjärjestyksessä.

Missä vaiheessa huomasit että oot kiinnostunu miehistä? Ja miten sun perhe on ottanu sen? 
Tää ominaisuus on mussa ollut kyllä enemmän tai vähemmän näkyvissä aina, että sikäli on vaikea sanoa, milloin huomasin. Ei perhe ainakaan ulospäin ole mitenkään oireillut, ihan neutraalisti on ottanut.

Voisin lisätä tähän vielä semmosen kevyemmän et mikä on sun lempimakeinen? :D 
Tää on aika vaikee! Vaihtelee vähän kausittain, mutta joku perussuklaa, suklaapoika kun olen, menee kyllä aina. 
 
Montako seksikumppania sulla on ollut?
17.

Millä hinnalla myisit rumalle sedälle takapuolta?
Ai että, tää on paha kysymys. En pidä itsensämyymistä mitenkään pahana, ja seuraan esimerkiksi Naapurintyttöä naidaan-blogia suurella mielenkiinnolla. Blogin pitäjä myy rumille sedille käsittääkseni samaan hintaan kuin komeille nuorillekin. Niin mäkin ehkä toimisin. Hintaa en kyllä osaa sanoa, mutta halpaa lystiä se ei kyllä kenellekään olisi.

Paljonko maksaisit siitä, että kaikki hyvännäköiset heteropojat muuttuisi homoiksi (jos oletetaan, että hyvä haltia ottais lahjuksia vastaan)?  
En oikeastaan tiedä, haluisinko hyvännäköisten heteroiden muuttuvan homoiksi. Homopojissakin on niin paljon hyvännäköisiä ja saavuttamattomia, että eiköhän niistä riitä toistaiseksi. Toisaalta joissain tapauksissa voisin kyllä muutaman kympin heittää, ihan vaan vittuilun vuoksi.

Millaisita pojista tykkäät? Kuka on (ollut) suurin ihastuksesi, ja miksi juuri hän oli/on suurin ihastuksesi? (nimeä ei tarvitse toki kertoa ;)) 
 Tykkään hirveen monipuolisesti oikeastaan kaikenlaisista pojista. Mutta nykyään oon kyllä ehkä asettumassa sellasiin poikamaisiin poikiin, jos vielä pukeutuu kivasti ja on vaikka muusikko, niin kyllä polvet tutisee.
Suurin ihastus oli käynnissä tuossa lukiovuosina, (koulu)kaveriin. En osaa sanoa miksi juuri hän, kyseessä on vaan erittäin mukava, hauska ja ymmärtävä poika.

Paras seksikokemus, ja miksi?
En osaa yhtäkkiä yksilöidä tähän mikä olis nimenomaan paras. Sori :(.

Seksikkäin asia miehessä?
Tääkin on niin tapauskohtaista. Sanotaan nyt vaikka itsevarmuus.

Mahdolliset fetissit/kiinnostukset jos on?
Edellisessä kysymyspostauksessa oli tästä myös puhetta, silloinkin varmaan mainitsin jotain tietynlaisesta ylimielisyydestä ja itsevarmuudesta. Se toimii. Mutta varsinaisia fetissejä ei sinäänsä ole, tai en ainakaan osaa ajatella että olisi.

Missä päin maata asut? Kuinka pieni on "tämä kylä"? 
Etelä-Suomessa asun. Pieni on. 

Oletko avoimesti homo vai luuleeko naapurit sun edelleen vain etsivän sitä oikeaa tyttöä?
Olen kyllä sinäänsä avoimesti, mutta en mä kyllä asiasta (enkä mistään muustakaan) ole naapurien kanssa puhunut. Tyttöjä mun kotona kyllä vierailee hyvin tiuhaan, että ehkä naapurit luulee mun etsivän oikeaa tyttöä hyvin tehostetusti.

Mikä on suosikkikirjasi ja miksi? 
Suosikkikirjoja on hirveästi! Tykkään pääasiassa hyvästä suomalaisesta kirjallisuudesta, lähinnä sellasesta ihmissuhdedraamailusta. En tiedä mikä siinä vetoaa, mutta ehkä isänmaallisuuteni ilmenee tällaisessa kotimaisen kulttuurin suosimisessa.

Lempielokuvasi ja miksi?
 Elokuvissa on vähän sama kuin kirjoissakin, että suomalaisuudella pääsee aika pitkälle. Jos nyt otan tähän ihan randomilla vaikka Skavabölen pojat. Hyvännäköisiä ja lahjakkaita näyttelijöitä (Lauri Tilkanen, uuuuh!), juoni, joka vaatii sopivasti keskittymistä, ja ylipäätään vaan kiinnostava. En mä oikeen osaa silleen eritellä. Osaan ihan helposti nauttia jostain huonosta hömppäkomediastakin, en siis vaadi lempielokuviltani välttämättä mitään kovin korkeaa tasoa.

Kuka on varteenotettavin presidenttiehdokas? 
 Pekka Haavistoa äänestän itse.

Kuka on komein/kaunein presidenttiehdokas? 
Tää on nyt paha, kun vielä ei ole varmaa, lähteekö Paavo Arhinmäki mukaan presidenttikilpaan. Pekka Haavisto tai Paavo.

Kuka Suomen tasavallan presidenteistä on komein/kaunein?
Kyllä nyt kallistuu Mauno Koivistoon! 

Ketä henkilöä, elävää tai kuollutta, ihailet ja miksi? 
No jos nyt ajankohtaisesti sanon vaikka Steve Jobsin, koska hän nyt tuli ensimmäisenä mieleen. On niitä toki monia muitakin.  Jobsin kohdalla syyt nyt on samat kuin kaikilla muillakin.

Mihin peruskoulun puutyössä/teknisessä työssä toteuttamaasi hankkeeseen olet tyytyväisin ja miksi?
Kynttilänjalasta tuli aika magee! Tosin se taitaa olla myös ainoa työ, jonka koskaan sain valmiiksi... En ollut, enkä ole, erityisen innokas teknisen työn taitaja. 

Mikä olisi hyvä joululahja Päivi Räsäselle (kd)? 
Ylellinen, mutta peittävä yöasu. 

Missä haluaisit asua? 
Helsingin Kalliossa.

Uskotko Jumalaan?
 En.

Mistä Uuno Turhapuro -elokuvasta pidät eniten? 
En pidä Uuno Turhapuroista. En myöskään muista yhtäkään leffaa silleen kokonaisuutena, vaan satunnaisia klassikkopätkiä sieltä täältä. 

Mikä on paras tapa kuolla? 
Levollisesti ilman kipuja. Vaikka nukkuessa.

Mitä hölmöä asiaa pelkäsit pienenä?
Laastareita. 

Miten ratkaisisit Lähi-idän kriisin? 
Kriisistä kriisiin. Todennäköisesti seuraisi jokin toisenlainen suurkriisi, jos tämä ratkeaisi. 

Miten Teuvo Hakkarainen (ps) saataisiin olemaan hyödyksi isänmaalle?
Ehkä tähänkin voisi soveltaa suunnitelmaani malliyhteiskunta-kokeilusta: Hakkarainen hengenheimolaisineen keskelle Lappia

Jos kaipaat nopeasti ilmaista pornoa, mille sivustolle menet? 
Fiiliksestä riippuen kirjanmerkeistä erilaisille blogisivuille. 

Mitä syöt aamiaiseksi?
Viime aikoina elämänrytmi on ollut sellainen, että on voinut hyvin nauttia yhdistetyn lounaan ja aamiaisen. Vähän riippuu päivästä mitä syön.


Mikä on kantasi karppaukseen?
Itse en karppaa, mutta järkevästi mitoitettuna ei varmastikaan ole huono asia. En ymmärrä tätä hirveää kaaosta, minkä karppauskeskustelu on aiheuttanut. Itse olen ainakin ollut karppaajista ihan tietoinen jo pitkät ajat. Suomessakin syödään kuitenkin järjettömästi, sekä määrällisesti että sisällöllisesti. Ei siis ole suinkaan pahitteeksi vähän pohtia, mitä suuhunsa laittaa. Sinäänsä karppauskeskustelu on siis ihan positiivinen asia. 

Kuka on Salattujen elämien naurettavin/typerin hahmo?
 Kaikki ovat ihania ja rakastettavia! Toisaalta en ole kovin harmissani Marjan vaipumisesta koomaan.


Miten torjua kaamosmasennus? 
Täytyy pitää itsensä aktiivisena eikä jäädä odottelemaan masennuksen iskemistä. 

Kuka nykyisistä valtionpäämiehistä (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_heads_of_state_and_government) on seksikkäin? Entä kenellä heistä on hauskin nimi? 
Hauskin nimi on ehdottomasti Epeli Nailatikaulla! Seksikkyyteen en osaa sanoa mitään, kaikista kun ei löytynyt Wikipediasta kuvaa, enkä nyt kyllä ala googlata kaikkia läpi.

Mistä puurosta pidät eniten?
Ihan perus kaurapuuro on hyvä!

Mulla olis sama kysymys kun tuolla alussa, et missä vaiheessa tajusit olevasi kiinnostunut samasta sukupuolesta?
 Sama vastaus kuin tuolla alussa, eli en silleen missään vaiheessa erityisesti tajunnut. Yläasteen jonkinmoisen bivaiheilun kautta kypsyin ihan täysipäiväiseksi homoksi.

eiks sua hävetä ku kaikki tietää et sä kirjotat tätä blogii?

Ei todellakaan hävetä. Miks hävettäis? Jos häpeäisin, niin en suinkaan kirjoittaisi tätä julkisesti. Olen itseasiassa blogistani aika ylpeä: blogillani on satoja lukijoita päivittäin, blogin ansiosta mua on pyydetty kolumnistiksi ja saan satunnaisesti kivoja bilekutsuja ja yhteistyötarjouksia. Se, että kaikki tietää blogista on vähän elinehto suositulle blogille.

onks se totta et sul on 12cm?
Levossa joo. Stondiksessa kasvaa 5-6 senttimetriä. Ja tämä ei ollut trollaava vastaus trollille, vaan ihan totista totta.

onko kiva saada isäs ikäsiltä munaa?
En oo koskaan saanut, en siis tiedä. Vanhin, jolta olen saanut, on kuitenkin yli 20 vuotta isääni nuorempi.

miks oot niin lihava?
Pitää olla pikkusen pläski! Tää on kyllä surullinen näkymä miehiseen trolli-kenttään: ainoat aseet toisen mielenpahoittamiseen on munanpituus ja paino, varsinkin silloin kun kohteesta ei ole edes mitään tietoa. Ei valitettavasti onnistunut, olen hyvin sinut kehonkuvani kanssa eikä tällaiset utelut hetkauta hiukkaakaan.

Kiitos kaikille, myös maija mehiläille, kysymyksistä!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Hih.. Tätä oon oottanu koko viikon ja nyt se tuli :D Siis tämä postaus.. :)

    VastaaPoista