Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Movemberin kunniaksi viiksekästä silmänruokaa

Syksy etenee kiivasta tahtia, marraskuu, tai siis movember, viiksienkasvattelukamppiksineen on alkanut. Sen kunniaksi muutama otos viiksekkä...

Syksy etenee kiivasta tahtia, marraskuu, tai siis movember, viiksienkasvattelukamppiksineen on alkanut. Sen kunniaksi muutama otos viiksekkäistä miehistä!
  

"Marraskuussa joka vuosi Movember pyytää miehiä ympäri maailman kasvattamaan viikset. Tarkoituksena on kerätä varoja ja nostaa tietoisuutta miesten terveysongelmista. Movember-viikset kasvatettiin ensimmäisen kerran Australiassa vuonna 2003, ja siitä lähtien Movemberin viesti miesten terveyden puolesta on levinnyt ympäri maailmaa. Movemberilla on viralliset kampanjat Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa, Suomessa, Alankomaissa, Belgiassa, Tanskassa, Norjassa ja Tšekin tasavallassa. Mo Bros ja Mo Sistas ympäri maailman ovat omalla sitoutumisellaan auttaneet Movemberia laajenemaan nykyisen kaltaiseksi liikkeeksi."

Itse olen ollut partakarvoitukseen, ja karvoitukseen muutenkin, aika pitkään melko kielteinen. Itselläni parta ei näytä hyvältä, ja aika harvalla muullakaan. Kauheimpia amishaivenia nähdessäni tekee mieli teipata amishaivenien kantaja tuoliin ja vähän ajella karvoja. Tuoliin teippaaminenhan ei oikeuden päätöksen mukaisesti ole laitonta, mutta jokin on minua toistaiseksi estänyt.

Mutta hyvä parta. Oih. Viime aikoina olen alkanut lämmetä kasvojen karvoitukselle. Hyvä parta saa kantajansa näyttämään vielä paremmalta kuin muuten näyttäisi. Toisaalta rumaa ihmistä harvoin partakaan pelastaa.Mikäköhän viiksissä muuten niin viehättää? Erilaiset piirretyt viikset tuntuu ainakin olevan kova juttu. Weheartit:stä, josta ylläolevat kuvatkin ovat, löytyi sivutolkulla kuvia tytöistä, joilla oli piirretyt viikset. Missä aitoviiksiset pojat ja miehet?!

Vaan kuinka on lukijoiden laita? Nappaako viikset ja muu partakarva? 

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Viikset on vihoviimeinen juttu, parta on vähän niin ja näin. Yleensä vaikka partakin olisi hyvännäköinen, mietin silti mitenköhän hyvältä tuo (söpö poika) näyttäisi ilman partaa.

  VastaaPoista
 2. Itse en perusta viiksistä lainkaan, mutta tietynlaiset parrat ovat todella seksikkäitä ! Esim. Tässä kuvassa ( http://weheartit.com/entry/16811735 ) miehen parta on todella seksikäs. Vielä jos tuolta poskien alta / sivuista sheivaisi kaikki pois niin jopas olisi seksikästä ! Seksin aikana parta ei ole yhtään kiva, inhottava oikea kunnon sänki .. :x http://weheartit.com/entry/16685202 mies vasemmalla puolella, tuollainen parta on jees minun silmissäni ! :'-)

  ~Oona.
  http://desireforthefuture.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Mieluummin ei viiksiä eikä partoja. Molemmissa nykytyyli on minun silmissäni ruokoton. Myös tuntuu omituiselta. Laajemminkin ilmiö on minulle käsittämätön. Olen taannoin yrittänyt tehdä selkoa omasta kasvokarvasuhteestani: http://napoleoninkompleksit.blogspot.com/2011/02/karvoihin-katsomista.html

  VastaaPoista
 4. Itse en teini-ikäisenä nähnyt mitään viehätystä parrakkaissa miehissä, vaikka joillekin parta kävikin, mutta viimeisen puolen vuosikymmenen aikana on ruvennut erilaiset parrat kiehtomaan. Viikset pelkiltään on edelleen sellainen asia, joka harvalle sopii, mutta viikset ja parta jo kelpaavatkin - joskus jopa oikein hyvinkin. Silti kasvojen karvoituksessa pulisongit vievät useimmiten voiton.

  Ps. Jos on partaa ja viiksiä, on niiden hyvä olla siistit, ja jos partaa ei kunnolla kasva (kuten allekirjoittaneella) on haivenyritelmät usein turhaa höyliensäästelyä.

  VastaaPoista
 5. T-boy: Oon samaa mieltä tuosta söpöydestä. Söpöille pojille ei parta sovi, sellasille miehisen komeille taas joillekin sopiikin.

  Oona: Hauska kun makuja on näin monenlaisia. Mä en taas oikein lämmennyt tuosta ekasta, enkä toisestakaan kauheasti. Malleilleen parta tietysti tavallaan sopii, mutta en itse osaa nähdä noita kovin seksikkäinä. Mutta makuja on monia, mikäs siinä :).

  Napoleon: Kiitos kommentistasi! Ruokoton parta on kyllä aika usien hirveä.

  Anonyymi: Jep! Olen samaa mieltä siitä, että parrankin pitää olla kyllä siisti. Epäsiistit haivenet ja muut sekavat karvat ei vaan toimi.

  VastaaPoista