Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kysymyspostaus!

On taas kysymyspostauksen aika! Kysy siis ihan mitä mieleesi juolahtaa, minä vastaan! Kysymyksiä voi laittaa kommenttiboksiin tai sähköpost...

On taas kysymyspostauksen aika!

Kysy siis ihan mitä mieleesi juolahtaa, minä vastaan! Kysymyksiä voi laittaa kommenttiboksiin tai sähköpostiin, tamankylanhomopoika@gmail.com!

Kysykää siis reippaasti, vastaan jossain vaiheessa loppuviikosta!

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Hmmm...

  oon vasta alkanu lukemaan sun blogia ja haluaisin siis kysyä et missä vaiheessa huomasit että oot kiinnostunu miehistä? Ja miten sun perhe on ottanu sen?

  tollasia eika peruskysymyksiä, varmaan moni saattaa kysellä samoja asioita :) mut voisin lisätä tähän vielä semmosen kevyemmän et mikä on sun lempimakeinen? :D

  VastaaPoista
 2. Montako seksikumppania sulla on ollut?

  Millä hinnalla myisit rumalle sedälle takapuolta?

  Paljonko maksaisit siitä, että kaikki hyvännäköiset heteropojat muuttuisi homoiksi (jos oletetaan, että hyvä haltia ottais lahjuksia vastaan)?

  VastaaPoista
 3. Millaisita pojista tykkäät? Kuka on (ollut) suurin ihastuksesi, ja miksi juuri hän oli/on suurin ihastuksesi? (nimeä ei tarvitse toki kertoa ;))

  VastaaPoista
 4. Paras seksikokemus, ja miksi?

  Seksikkäin asia miehessä?

  Mahdolliset fetissit/kiinnostukset jos on?

  VastaaPoista
 5. Missä päin maata asut? Kuinka pieni on "tämä kylä"? Oletko avoimesti homo vai luuleeko naapurit sun edelleen vain etsivän sitä oikeaa tyttöä?

  VastaaPoista
 6. Mikä on suosikkikirjasi ja miksi? Lempielokuvasi ja miksi? Kuka on varteenotettavin presidenttiehdokas? Kuka on komein/kaunein presidenttiehdokas? Kuka Suomen tasavallan presidenteistä on komein/kaunein? Ketä henkilöä, elävää tai kuollutta, ihailet ja miksi? Mihin peruskoulun puutyössä/teknisessä työssä toteuttamaasi hankkeeseen olet tyytyväisin ja miksi? Mikä olisi hyvä joululahja Päivi Räsäselle (kd)? Missä haluaisit asua? Uskotko Jumalaan? Mistä Uuno Turhapuro -elokuvasta pidät eniten? Mikä on paras tapa kuolla? Mitä hölmöä asiaa pelkäsit pienenä? Miten ratkaisisit Lähi-idän kriisin? Miten Teuvo Hakkarainen (ps) saataisiin olemaan hyödyksi isänmaalle? Jos kaipaat nopeasti ilmaista pornoa, mille sivustolle menet? Mitä syöt aamiaiseksi? Mikä on kantasi karppaukseen? Kuka on Salattujen elämien naurettavin/typerin hahmo? Miten torjua kaamosmasennus? Kuka nykyisistä valtionpäämiehistä (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_heads_of_state_and_government) on seksikkäin? Entä kenellä heistä on hauskin nimi? Mistä puurosta pidät eniten?

  VastaaPoista
 7. Mulla olis sama kysymys kun tuolla alussa, et missä vaiheessa tajusit olevasi kiinnostunut samasta sukupuolesta

  VastaaPoista