Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HOMO!-kauppa avattu!

(KUVA: Kansallisteatteri) Kansallisteatteri avasi HOMO!-kaupan. HOMO!-ooppera on pyörinyt mielessäni muutenkin. Edelleen. Kansalliste...

(KUVA: Kansallisteatteri)

Kansallisteatteri avasi HOMO!-kaupan. HOMO!-ooppera on pyörinyt mielessäni muutenkin. Edelleen.

Kansallisteatterin HOMO! on edelleen pyörinyt mielessäni viime aikoina. Biisit soi päässä ja muutenkin olen miettinyt näytelmää ja sen ajatuksia edelleen. Näin näytelmän ensi-iltaviikolla, joten teatterielämyksestä on jo jonkin aikaa. Vaikuttava esitys, tosiaan.

HOMO! on ilostuttanut mieltäni useammallakin tapaa viime aikoina. Kuulin, että pikkukylän lukiosta lähtee ryhmä kulttuurimatkalle. Kansallisteatteriin katsomaan Homoa! Jotenkin mielettömän siistiä. Täältä on toki lähdetty paljon teatteriretkille ennenkin, mutta näytelmävalinta on kyllä ihailtavan hieno. Kerrankin voi olla pikkukylästään ylpeä!

Erityisesti ilahduin kuitenkin Kansallisteatterin äsken julkaistusta uutisesta. HOMO!-kauppa on nyt avattu! Kansallisteatterin freskoaulasta voi ennen ja jälkeen esityksen sekä väliajalla ostaa HOMO!-juttuja. En tiedä, onko Kansallisteatterilla aiemmin ollut tätä käytäntöä, ulkomaillahan musikaaleihin liittyy aika kattava tuotevalikoima.

HOMO!-kaupan valikoimaan kuuluu käsiohjelman lisäksi T-paita (S-,M- ja L-koossa), kirja sekä kassi. Kaiken huipuksi HOMO!sta julkaistaan CD. Siisteintä ikinä! Muistan lukeneeni jonkun Facebook-kommentin, jossa soundtrackiä toivottiin. Ilmeisesti toiveet joskus toteutuvat. Levy täytyy saada käpäliin tavalla tai toisella. Paidankin uskon tuovan hauskaa piristystä katukuvaan. Varsinkin Pridessä paitaa luulisi näkyvän väsyksiin asti.

HOMO! jatkaa Kansallisteatterin ohjelmistossa myös kevätkaudella. Lippuja voi ostaa täältä.
Lue myös muut blogimerkintäni Homo-oopperasta täältä.

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Oletko ajatellut mennä katsomaan Lahden kaupunginteatterin Vincent River näytelmän (jos asut jossain sen lähettyvillä siis)?

    VastaaPoista
  2. Virgo: En ollut kuullutkaan tästä näytelmästä! Lahti on kyllä vähän hankalalla suunnalla, mutta ehdottomasti kyllä kiinnostaisi nähdä tämä. Kiitos vinkistä :).

    VastaaPoista
  3. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa! Aivan upea esitys. Kävin itse tsekkaamassa viime keväänä: http://sateenkaarel-la.blogspot.com/2011/05/vincent-river.html

    VastaaPoista