Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Komistuksemme televisiossa

En yleensä katsele mitenkään erityisen paljoa televisiota, useampaan otteeseen olen ollut jopa kokonaan ilman. Viime viikon kuitenkin sairas...

En yleensä katsele mitenkään erityisen paljoa televisiota, useampaan otteeseen olen ollut jopa kokonaan ilman. Viime viikon kuitenkin sairastin flunssaa, ja voimat riittivät käytännössä vain peittojen alla makaamiseen ja television katseluun.

Ja katseltavaahan riitti. Televisio tarjoaa monenlaista silmänruokaa näinä päivinä. Lähinnä ohjelmissa, joita ei muuten olisi tullut edes katsottua.

(KUVA: Kulturplakaten.dk)

Tanskalainen maajussi
Keskiviikkoisin 20.30 YLE TV2

Tanskalainen maajussion nimestäänkin päätellen tanskalainen realitysarja, jota esitetään YLE TV2:lla. Sarjassa seurataan nuorta komistusta, Frank Erichseniä, perheineen. Frank on toteuttanut unelmansa ja elää yksinkertaista maalaiselämää.

Kahdeksanosaisesta sarjasta on nähty jo kuusi, mutta vielä siis ehdit nähdä tämän komistuksen parissa jaksossa! Sarja on tämän näkemäni kuudennen jakson perusteella muutenkin kiva. Siinä on kesä, tunnelma on kiva ja luonnonmukainen maalaiselämä nyt vaan on hyvä juttu.Sarjaa ei valitettavasti näy edes Yle Areenassa, mutta muualta netistä voi ehkä yrittää.
Lumisen virran mies
Arkisin n. klo 10.30 YLE TV2
 
Muutaman vilauksen näin myös Lumisen virran mies (Snowy River: The McGregor Saga)-sarjaa. Sarja sijoittuu 1800-luvun Australiaan.
Sen kummemmin en sarjasta päässyt jyvälle, esim. siitä, keitä komeimmat miehet esittivät, mutta tuntui, että joka kohtauksessa oli joku syötävä! Johtunee aussiudesta.  Kannattaa katsoa siis tätäkin sarjaa. Uusi päivä
maanantiasta keskiviikkoon  20.00 YLE TV2

(KUVA: YLE)
En ihan täysin ymmärrä, miksi tätä sarjaa tulee aina joskus seurattua. Ehkä sen hyväntuulinen hömppä jotenkin viihdyttää. Silmänruokaakin sarjassa on satunnaisesti, jos vähän tinkii maustaan. Kuumeinen olotilani kuumeni entisestään, kun satuin kääntämään kanavalle, ja sarjan katsottavimmat kollit istuskelivat pikkupikkupyyhkeissä saunan terassilla. Huhuh!

Mua kyllä ärsytti suuresti, kun sarja jätti mun mielestä ehdottomasti parhaimmassa kohdassa kiintiöhomon ottamatta sarjaan. Sarjan ehdottomasti suloisin kollipentu Jani Hellemaa sai jo kuulla isoilta pahoilta pojilta homottelua, mutta kuinka ollakaan, lupaava homojuonenkäänne kirjoitettiin lopulliseksi rakastumiseksi ällönlällyyn Haaviston Vimpulaan. Saatan suhtautua tähän vähän suurella draivilla, mutta eiköhän tämä Vihreät Valot-video avita vähän oivaltamaan, mitä ajan takaa:


Muistakaa myös Yle Areenassa:

A-Talk 13.10.2011, aiheena tasa-arvoinen avioliittolaki. Keskustelemassa mm. Jani Toivola sekä Mika Niikko. Poistuu Areenasta 12.11.2011 klo 20.05.

Mansikkapaikka 13.10.2011, vieraana Jari Sillanpää. Poistuu Areenasta 20.11.2011 klo 21.00.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Nam tuota maajussia ^^
    Yks hottis jonka voisin mainita on X-Factor USA:n juontaja Steve Jones. Itse katson tuota pläjäystä youtuben kautta, niin siinä häntä ei kovin näy. Toisaalta aina kun näkyy niin sydän sanoo PAM PAM :D

    VastaaPoista