Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Skandinavian suurimpiin homobaareihin kuuluva dtm lopettaa

" QLife's Gay Finland / Homosuomi -palvelun saaman tiedon mukaan Suomen ja Skandinavian suurimpiin kuuluva legendaarinen homobaar...

"QLife's Gay Finland / Homosuomi -palvelun saaman tiedon mukaan Suomen ja Skandinavian suurimpiin kuuluva legendaarinen homobaari dtm lopettaa Iso Roobertinkadulla vuodenvaihteeseen mennessä. Samalla päättyy yksi jakso suomalaisessa gay-kulttuurissa.
dtm-ravintolan omistava Ravintola Oy Afrodite avasi aikaisemmin kesällä Helsingin Kamppiin pienemmän K23-nimisen homoyökerhon.


Seksuaalinen tasavertaisuus Seta ry:n yhteydessä toiminut SETA-säätiö avasi Don't Tell Mama -nimisen ravintolan Helsingin Annankadulle vuonna 1992. dtm-nimen käyttöön ottanut ravintola muutti vuonna 2002 huomattavasti aikaisempaa suurempiin tiloihin Iso-Roobertinkadulle, jossa on toiminut tähän asti.

dtm kuuluu Suomen kansainvälisesti tärkeimpiin gay-kohteisiin. Asiakkaiden keskuudessa dtm:än lopettamisuutinen on otettu vastaan ristiriitaisin tunnelmin. Moni ravintolan entinen kanta-asiakas toteaa, ettei toiminnan loppuminen tullut yllätyksenä. Samanaikaisesti useat ovat kysyneet, minne sitä enää mennä, sitten kun dtm on poissa?

Ravintolan sulkemisesta harmistuneita lohduttanee vahvistamaton tieto, jonka mukaan dtm avautuu uudelleen keväällä toisessa paikassa."

Aika mälsää, jotenkin dtm on ollut meikäpojallekin se paikka, missä on käyty, kun on Helsingissä ollut. No, elämä jatkuu homolandiassakin, kyllähän näitä homokuppiloita riittää. Ja aina on aina yhtä ihanat Sedu-helvetit.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. DTM oli upea paikka, harmi että lähtee. En ole päässyt kuin kahteen kertaan käymään : /

  VastaaPoista
 2. Jos en ihan väärin oo ymmärtänyt, niin sullahan on pian pääsy K23:een. ;)

  Lisäks oon antanut itselleni kertoa, että DTM:ssä ois pyöriny viime aikoina liikaa heteroita ja wannabe-julkkiksia. Ehkä uus paikka vois olla alkuun taas söpöjen ja ei-niin-söpöjen nuorten ja ei-niin-nuorten miesten temmellyskenttä. :)

  VastaaPoista
 3. Oona: Mutta ehkä se tosiaan jatkaa jossain muualla, ja pääset sitten siellä käymään :)!

  Anonyymi: Pian on aika suhteellinen käsite ;). Kyllähän muutama vuosi vierähtää toki siivillä.

  Onhan DTM toki mennyt aika heteroon suuntaan, wnb-julkkiksia nyt tuntuu olevan nykyään joka paikassa.

  Uusi paikka tekee varmasti kyllä hyvää, mutta ihmetyttää tämä silti.

  VastaaPoista
 4. dtm on ollut surkea esitys jo useamman vuoden nykyisessä sijainnissaan. villi arvaus on, että annankatu 32 (jossa dtm toimi aiemmin)ja joka on käsittääkseni edelleen vuokrattavissa on maman uusi sijainti. hehtaarihomohalleja ei edes säätiön varoin kovin pitkään tappiolla pyöritetä.

  VastaaPoista